Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 13:52:50   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Nalaďte si v březnu na National Geographic Channel

  Autor: Channels/satCentrum , e-mail: info@channels.cz Přidané: 26.02.2013


Napínavý dokument Vražda prezidenta Lincolna odhalující dosud netušené pozadí rozsáhlého spiknutí, které v roce 1865 vedlo k šokujícímu atentátu na prezidenta Abrahama Lincolna, uvede v březnu National Geographic Channel. V dalších epizodách dokumentů Tabu, Americké komunity, Těžké časy, Vyšetřování leteckých neštěstí, Vydraž a znič, Drogy A.S. a Nadpřirozeno uvidíte pokračování, co všechno je možné i nemožné.


Co odhalí dokument Dálnice vedoucí peklem? Dr. Michael Scott zkoumá, jak se z málo známého kultu stalo po ukřižování Ježíše oficiální náboženství římského impéria. Více můžete sledovat v epizodách dokumentů Ježíš vzestup k moci. V roce 2011 zdevastovalo Japonsko smrtelné Další megazemětřesení a megatsunami sledujte část první.



VRAŽDA PREZIDENTA LINCOLNA

Dva dny po konci nejhorší války na americké půdě se shromáždí davy před Bílým domem, aby vyslechly svého hrdinu, jak mluví k národu. Lidé přišli s očekáváním, že uslyší jeho odsouzení jižních států. Jak jsou ale zděšeni, když prezident Abraham Lincoln mluví o sjednocení a tedy obnovení Unie. O čtyři dny později bude Lincoln mrtvý, zavražděný John Wilkes Boothem. Vítězství, tragédie, spiknutí i období národního smutku – to vše je zobrazeno v tomto dvouhodinovém dokumentu. National Geographic. Snímek Vražda prezidenta Lincolna je natočen na základě strhujícího popisu celosvětově známé dvojice Bill O’Reilly a Martin Dugard a v režii uznávané filmové tvůrčí skupiny Tony a Ridley Scott. Tato kombinace talentů a postav zajistila, že se budeme moci věrohodně přenést do dubna roku 1865 a prožívat to očima zúčastněných trpké chvíle v americké historii. Více informací najdete na http://www.natgeotv.com/cz/vrazda-prezidenta-lincolna

Premiéra v neděli 3. března ve 20:00 hodin


TABU 9

Ďáblové a démoni
Uvidíte extrémní rituály vymýtání ďábla, včetně pěti mladistvých ničitelů ďáblů z Arizony a komplikovaného obřadu v Kolumbii.
Premiéra v pondělí 4. března ve 22:00 hodin

Podivné syndromy
Uvidíte opravdu nevšední tělesné problémy, včetně ženy, jež nemůže ztloustnout, a muže, který je tlustý na jedné straně těla a hubený na druhé.
Premiéra v pondělí 11. března ve 22:00 hodin

Divné sbírky
Kdy neškodný koníček přeroste v posedlost? Setkáte se s extrémními sběrateli, kteří ohrožují své životy, milované osoby a své živobytí.
Premiéra v pondělí 18. března ve 22:00 hodin

Zvláštní pohřby
Prozkoumáte alternativní společnosti a způsoby, jak se staví ke smrti a pohřebním rituálům, když nahlédnete pod pokličku tohoto největšího tabu.
Premiéra v pondělí 25. března ve 22:00 hodin


AMERICKÉ KOMUNITY: SEZNAMTE SE S HUTTERITY

Porušení zákona
Na Tobyho čeká nelehký úkol postarat se o novorozená telata v době jejich narození. Clinton je zatčen a matka jej poté vyhodí z domu.
Premiéra ve středu 6. března ve 23:00 hodin

Nejsme žádný kult
Wesley hodlá rozptýlit pradávné stereotypy opřádající Hutterity. Claudia přemýšlí, že se zapíše na vysokou školu a nadobro opustí komunitu.
Premiéra ve středu 13. března ve 23:00 hodin

Stodola v ohni
Komunita je šokována, když vyhoří přístřešek pro telata. Wesley se obává, že to mohla být jeho vina.
Premiéra ve středu 20. března ve 23:00 hodin


TĚŽKÉ ČASY

Láska za mřížemi
Uvidíte, jak zatčení může vést k dalšímu začátku, neboť život, chtíč a láska neumírají ani ve věznici okresu Clark v Las Vegas.
Premiéra v úterý 5. března ve 22:00 hodin

Matka za mřížemi
Nahlédnete do života za mřížemi ve věznici okresu Clark, který vám přiblíží žena v intimní a ponižující roli: vězeňské matky.
Premiéra v úterý 12. března ve 22:00 hodin

Soudný den
Na cestě z vězeňské cely k soudci doprovodíte tři vězně, na něž čeká utrpení soudního přelíčení před porotou, jež jim může navždy změnit život.
Premiéra v úterý 19. března ve 22:00 hodin

Život venku
Většinu vězňů pobídne pobyt ve vězení okresu Clark k nutné změně. Avšak tisíce recidivistů nejsou schopny se ze systému vymanit.
Premiéra v úterý 26. března ve 22:00 hodin


VYŠETŘOVÁNÍ LETECKÝCH NEŠTĚSTÍ

Smrt prezidenta
Po smrti polského prezidenta Lecha Kaczynského při letecké katastrofě vyšetřovatelé zjistili, že nešlo pouze o chybu pilota.
Premiéra v pondělí 4. března ve 21:00 hodin

Neštěstí hokejového týmu LOKOMOTIV
V roce 2011 se do řeky Volhy zřítil sovětský letoun Jak-42D s jedním z největších ruských hokejových týmů na palubě. Přežil jen jeden člověk.
Premiéra v pondělí 11. března ve 21:00 hodin

Do naprosté krajnosti
Po smrtelné havárii letadla ve výšce téměř 11 kilometrů nad džunglemi Indonésie učinili vyšetřovatelé znepokojující objev.
Premiéra v pondělí 18. března ve 21:00 hodin

Katastrofa v GRAND CANYONU
Po srážce dvou letadel, která se zřítila do Grand Canyonu, objeví vyšetřovatelé problém, který ohrozí bezpečnost celého leteckého systému. Více informací najdete na http://www.natgeotv.com/cz/air-crash-investigation
Premiéra v pondělí 25. března ve 21:00 hodin


VYDRAŽ A ZNIČ

Poklady strašidelného domu
Brian a Lee zamíří do opuštěného domu s podivnými vibracemi. Po panice ve sklepě je tým naprosto vyděšený.
Premiéra ve čtvrtek 7. března ve 21:00 hodin

Americké sportovní auto
Brian a Lee přijmou práci od Dana, kamaráda Leeho. Zdá se však, že z interiéru domu už bylo všechno vyklizeno. Zbývá ještě něco?
Premiéra ve čtvrtek 14. března ve 21:00 hodin

Dům sportu
Během poněkud komplikované demolice domu v Auburnu v New Hampshire narazí hoši na významné sportovní memorabilie.
Premiéra ve čtvrtek 21. března ve 21:00 hodin

Poklad na farmě
Na opuštěné farmě jakoby se zastavil čas. Hoši zde naleznou všechno, od traktoru doodlebug Model A po německý psací stroj. Více informací najdete na http://www.natgeotv.com/cz/vydraz-a-znic
Premiéra ve čtvrtek 28. března ve 21:00 hodin


DROGY A.S.

Havajský krystalický metamfetamin
Havaj, jež má pověst ostrovního ráje, má i největší problém s užíváním krystalického metamfetaminu v USA. Uvidíte, jak s ním policisté bojují.
Premiéra v pondělí 4. března ve 23:00 hodin

Heroinová horečka na Aljašce
Díky odlehlé poloze nabízí Aljaška obrovské zisky pro překupníky drog a má s drogami velké problémy. Nelegální alkohol však zabíjí ještě víc.
Premiéra v pondělí 11. března ve 23:00 hodin

Drogoví králové z New Yorku
Newyorčané, od obchodníků na Wall Street po brooklynské překupníky, jsou velmi spjati s obchodem s drogami. Jak zde celníci bojují s narkomany?
Premiéra v pondělí 18. března ve 23:00 hodin

Zdrogovaný Hollywood
Setkáte se s dealery, začínajícími herečkami a vyvrheli, které pohltil hollywoodský obchod s drogami. Cena za život naplno zde může být vysoká.
Premiéra v pondělí 25. března ve 23:00 hodin


NADPŘIROZENO 2

Život po životě
Co se stane, když zemřeme? Jedná se o jednu z nejzáhadnějších otázek lidstva. Mnohé kultury věří v život po životě.
Premiéra ve čtvrtek 7. března ve 23:00 hodin

Strašidla
Už po staletí hlásí očití svědkové podivná setkání s přízraky nebo duchy. Nejsou to ale jen pouhé výplody bujné fantazie?
Premiéra ve čtvrtek 14. března ve 23:00 hodin

Setkání s mimozemšťany
Na celém světě byl zaznamenán nespočet pozorování podivných létajících předmětů. Mohou být známkou života na jiných planetách?
Premiéra ve čtvrtek 21. března ve 23:00 hodin

Zvířecí apokalypsa
Ubývá stále více živočišných druhů a vědci se pokoušejí zjistit, zda jsou tato hromadná vyhynutí znamením, že je naše planeta v ohrožení.
Premiéra ve čtvrtek 28. března ve 23:00 hodin


DÁLNICE VEDOUCÍ PEKLEM

Smrt na dálnici Coq
Začátek zimy poznamenala hrozivá sněhová bouře, která zasáhla dálnici Coquihalla Highway. Při odklízení silnic učiní tým tragický objev.
Premiéra ve čtvrtek 14. března ve 22:00 hodin

Kde je můj rotátor?
Tým se potýká s problematickým zařízením, když se snaží odklidit dva přívěsy s nákladem dřeva, které se vysypalo na dálnici.
Premiéra ve čtvrtek 21. března ve 22:00 hodin

Všude zuří bouře
Jamie začíná váhat, zda vzít s sebou do práce syna Brandona. Kevin naštvaně opustí práci. Více informací najdete na http://www.natgeotv.com/cz/dalnice-vedouci-peklem
Premiéra ve čtvrtek 28. března ve 22:00 hodin.


JEŽÍŠ: VZESTUP K MOCI

MESIÁŠOVÉ
Dr. Michael Scott zkoumá, jak se z málo známého kultu stalo po ukřižování Ježíše oficiální náboženství římského impéria.
Premiéra 17. března ve 21:00 hodin

MUČEDNÍCI
Příběh o křesťanství pokračuje pohledem dr. Michaela Scotta na to, jak svým pokusem o potlačení Římané toto náboženství ještě více posílili.
Premiéra 24. března ve 21:00 hodin

KŘESŤANÉ
Téměř 300 let od skromných začátků křesťanství přejímá císař Konstantin toto náboženství pro římskou říši. Dr. Michael Scott zkoumá proč.
Premiéra 31. března ve 21:00 hodin


DALŠÍ MEGAZEMĚTŘESENÍ

Část první
V roce 2011 zdevastovalo Japonsko smrtelné zemětřesení a megatsunami. O život přišlo 18 000 lidí. Jak se z nich může tato země poučit?
Premiéra v neděli 10. března ve 21:00 hodin



Placený dokumentární kanál National Geographic Channel:

National Geographic Channel vysílá ve všech klíčových platformách (UPC, freeSAT by UPC Direct, Digi TV, Telefonica O2, Orange Slovakia, Skylink, T-Mobile Televize, CS Link, Magio TV) i ve většině regionálních platformách na českém a slovenském trhu, na satelitu Astra 3B na orbitální pozici 23.5 stupňů východně, a National Geographic Channel HD na satelitu Astra 3B na pozici 23.5 stupňů východně a na satelitu Atlantic Bird 1 TXP, pozice 12,5 stupňů západně.

Oficiální stránka National Geographic Channel: www.natgeotv.com/cz. Najdete nás také na Facebooku!

Úplné měsíční programové přehledy a tipy National Geographic Channel i kanálu v HD rozlišení (National Geographic Channel HD) si můžete také stáhnout na www.channels.cz v sekci TV programy a na satCentrum v sekci TV program.


S využitím podkladů Markéty Marešové, PR Channels, připravila redakce satCentrum, fotografie jsou majetkem National Geographic Channel, 26. 2. 2013


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
27.02.2013 • Nenechte si ujít v březnu na Travel Channel
25.02.2013 • Hit&Miss - Rodinný život zabijáka: středoevropská televizní premiéra
25.02.2013 • Prima ZOOM - programé tipy 10. týdne
22.02.2013 • Gambrinus liga se vrací na FANDU a VOYO
21.02.2013 • Monstrum nebo člověk? - HANNIBAL - nový seriál na AXN
21.02.2013 • Sparta na hřišti Chelsea v odvetě Evropské ligy na FANDOVI a VOYO

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist