Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 16:31:25   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Nenechte si ujít v březnu na Travel Channel

  Autor: Channels/satCentrum , e-mail: info@channels.cz Přidané: 27.02.2013


Sledujte v březnu Travel Channel a těšte se s mnoha zajímavými dokumenty. V dokumentu Báječné vyjížďky na motocyklu – Rusko uvidíte co všechno Hendry Cole musí podstoupit. Fascinující příběhy zažijete s kávovým magnátem a dobrodruhem Toddem Carmichaelem v sérii dokumentů Nebezpečné země. Směšně absurdní, zato však neoddiskutovatelně vzrušující výzvy vám předvede Bert Kreischer… to je Bert dobyvatel. Kdo přežije a uvaří v extrémních podmínkách s extrémními ingrediencemi a proti extrémní konkurenci? Sledujte Extrém vs. šéfkuchař.


Podnikněte adrenalinovou jízdu, která vám spolehlivě rozbuší srdce, na těch nejšílenějších horských dráhách – která dráha vládne všem? Zjistíte v dokumentu Šílené války horských drah. Zdravé pojetí známých klasik jen se špetkou restauratérské fantazie sledujte v dokumentu Jídlo z náklaďáku. Amerikou z východu na západ zažijete spolu s Travel Channel ten nejlepší cestovní zážitek.




Báječné vyjížďky na motocyklu - Rusko

Henry Cole si na začátku své cesty napříč Ruskem na rozdíl od většiny svých minulých dobrodružství zdaleka není jist, zda se tahle cesta prokáže jako opravdu světová vyjížďka na motorce. Henry začíná v Sankt Petěrburgu a je naprosto ohromen kulturní vznešeností, kterou město nabízí. Zatím dobré. Ale překvapivě brzy po odjezdu z města Henry zjišťuje, že zdejším stavitelům cest rychle došel asfalt, a tak musí vsadit na něco ze svých motokrosových zkušeností, aby se vůbec udržel v sedle, přičemž ho vytrvale bičuje déšť. A když se vzbudí v Čerepovci, třetím nejznečištěnějším městě na světě, na náladě mu to zrovna nepřidá. Odsud je to pořád ještě 2 400 km do Moskvy a Henry se na své trase střetává s téměř neprůjezdnými cestami. A i po příjezdu do Moskvy se musí za ustavičného lijáku utkat s naprosto ucpanou silniční sítí. Říká se, že z velkého protivenství se rodí velké činy, otázkou ale je, jestli to tak bude brát i Henry.

Premiéra ve středu 27. března ve 20:00 hodin


Nebezpečné země

Kávový magnát a dobrodruh Todd Carmichael je Indiana Jones počítačové generace. Hledá neobvyklé odrůdy kávy na těch nejzajímavějších a často neprozkoumaných místech světa. Jeho podnikání závisí na vystopování tak výjimečné kávy, aby ji vyhledávali světově nejuznávanější znalci. Ať už na něj útočí netopýři, prodírá se zrádným terénem nebo visí stovky metrů ve vzduchu na provizorním laně, Carmichael často riskuje život na cestách po takových místech jako je Haiti, Bolívie, Madagaskar a Borneo, aby sledoval cestu z vesniček do hor, kde se skrývají ta nejlepší kávová zrna. To, že nakupuje přímo od pěstitelů, znamená, že také potkává nebezpečí a protivenství ve formě zde zavedených zprostředkovatelů. V každém šálku se skrývá fascinující příběh!

Každý čtvrtek od 14. března v 19:00 hodin


Bert dobyvatel

Bert je zpět! Bert Kreischer se ze své první výpravy, kde riskoval život a zdraví, vůbec nepoučil a vrací se, aby se pustil do dalších, možná směšně absurdních, zato však neoddiskutovatelně vzrušujících výzev. Tentokrát zvýší sázku delšími, rychlejšími jízdami a bizarními místními soutěžemi, které musíte vidět na vlastní oči, abyste v ně uvěřili. Sledujte, jak se Bertovi opět zběsile rozjektají zuby díky zemské přitažlivosti, když nasedne na Kinga Ka, nejvyšší, nejrychlejší dráhu na světě, která vás z nulové rychlosti rozjede na 205 km/h za rekordní 3,5 vteřiny. Z El Tora, nejvyšší a nejrychlejší dřevěné horské dráhy v Americe, k severoamerické soutěži v nošení manželek v Maine. Nic není nemožné, protože tohle je… Bert Dobyvatel.

Každé pondělí od 18. března ve 20:00 hodin


Extrém vs. šéfkuchař

Kdo přežije a uvaří v extrémních podmínkách s extrémními ingrediencemi a proti extrémní konkurenci? Jedině extrémní šéfkuchař, samozřejmě! Extrémní šéfkuchař bude muset uvařit v té nejnáročnější, ale i nejkreativnější kuchařské soutěži, jaká kdy vznikla. Tady nebudou žádné útulné kuchyně, veškeré vaření se odehrává v horách, na plážích a venku uprostřed ulice. V průběhu 24 hodin budou čtyři šéfkuchaři soutěžit v řadě vyčerpávajících výzev, které vyzkouší jejich důvtip, přizpůsobivost a umělecké kvality a doženou je na hranici jejich fyzické a psychické odolnosti. Kdo bude schopen vyjmout své ingredience z kusu ledu a pak z nich stvořit gurmánský požitek za použití pouhého nože, jedné pánve a hořáku? Kdo zvládne uvařit pokrm na motoru auta? Kdo dokáže obstarat svatební hostinu, když bude moct použít jídlo z nákupu za pouhých 99 centů? Kdo bude schopen vytvořit památný kulinářský zážitek na vrtné plošině, v ponorce či na farmě? Kdo si zaslouží titul Extrémního šéfkuchaře?

Každý čtvrtek od 7. března v 11:00 hodin


Šílené války horských drah

Podnikněte adrenalinovou jízdu, která vám spolehlivě rozbuší srdce, na těch nejšílenějších horských dráhách v USA, kde vám budou vlasy vstávat hrůzou, a rozetněte už navždy spor – která dráha vládne všem? Dráhy jsou rozděleny do kategorií podle způsobu, jak se na nich jezdí, a tak bojují o korunu. Od těch dřevěných plných třísek, které hrozí, že svým jezdcům vytřesou duši z těla, po moderní rychlostní ďábly, všechny se snaží vyřadit ze hry konkurenci pomocí stále se zvyšující, neuvěřitelné rychlosti. I díky názvům jako Horští obři, Tudy nejen do oblak a Extrémní výšky je tohle ráj pro hledače adrenalinu. Takže: prosím, připoutejte se a připravte se na jízdu na tak vzrušujících horských dráhách, že vám z toho bude běhat mráz po zádech.

Každé pondělí od 18. března ve 20:30 hodin


Jídlo z náklaďáku

Oceňovaný šéfkuchař Michael Van de Elzen se pokouší vytvořit zdravé alternativy fast-foodů, které budou kvalitou odpovídat restauracím – a to vše v zadní části svého náklaďáku Bedford z roku 1970, v němž vyráží na cestu po Novém Zélandu. Michaelova mise jednoho muže, který chce nabídnout zdravou verzi každého fastfoodového jídla, nezná hranic! Ať už jsou to hot dogy, brambůrky, burgery nebo zmrzlina, Michael se trápí, dokud nevymyslí co nejchutnější, odpovídající alternativu. Všechny Michaelovy kuchařské experimenty probíhají na veřejnosti s okamžitou odezvou místních, kteří hrají hlavní roli při výběru výsledného menu. Některé z věcí, které zkouší, jsou šokující, jiné jednoduché, ale všechny mají společný cíl: zdravé pojetí známých klasik jen se špetkou restauratérské fantazie.

Každé pondělí od 4. března v 12:00 hodin


Amerikou z východu na západ

„Well if you ever plan to motor west“ – „Tak jestli plánuješ jet někdy na západ“, jak začíná slavná píseň, bylo by dobré zapnout si v březnu Travel Channel, nabízíme totiž dokonalé putování po USA. Ze St. Louis až do Kalifornie – se zastávkami v Amarillu a San Bernardinu – to bude určitě ten nejlepší cestovní zážitek. Nastartujte s Henry Colem a týmem Globe Trekker, kteří se prořítí po silnici 66 se žízní po dobrodružství, a pak se přidejte k Julianu Hantonovi, který zatím sbírá materiál pro své „American Times“. Jen si naskočte na tuhle jízdu a profrčte březnem s Travel Channel.

Od pondělí do pátku vždy od 15:00 do 17:00 hodin a od 22:00 do 00:00 hodin



Placený dokumentárně cestovatelský kanál:

Travel Channel vysílá pro klíčové platformy na českém a slovenském trhu (UPC, DIGI TV, Telefónica O2, UPC Broadband, Orange Slovakia, Magio TV) distribuční signál na satelitu Astra 4A (ex. Sirius 4) na orbitální pozici 4,8 st. východně.

Travel Channel HD pak naladíme na Astře 3B na orbitální pozici 23,5 st. východně v satelitní platformě Skylink a T-Mobile Televize.

Oficiální stránka Travel Channel: www.travelchanneltv.cz. Najdete nás také na Facebooku!

Úplné měsíční programové přehledy a tipy Travel Channel (i Travel Channel HD) si můžete také stáhnout na www.channels.cz v sekci TV programy a na satCentrum v sekci TV program.


S využitím podkladů Markéty Marešové, PR Channels, připravila redakce satCentrum, fotografie jsou majetkem Travel Channel, 27. 2. 2013


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
26.02.2013 • Nalaďte si v březnu na National Geographic Channel
25.02.2013 • Hit&Miss - Rodinný život zabijáka: středoevropská televizní premiéra
25.02.2013 • Prima ZOOM - programé tipy 10. týdne
22.02.2013 • Gambrinus liga se vrací na FANDU a VOYO
21.02.2013 • Monstrum nebo člověk? - HANNIBAL - nový seriál na AXN
21.02.2013 • Sparta na hřišti Chelsea v odvetě Evropské ligy na FANDOVI a VOYO

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist