Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 09:17:47   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Dnes získala stanice Travel Channel nové logo, vzhled a identitu, dochází i posílení programové struktury

  Autor: Channels , e-mail: info@channels.cz Přidané: 25.03.2013



V těchto dnech graduje proces fúze Travel Channel do portfolia společnosti Scripps Networks Interactive a dnešním dnem získává stanice Travel Channel zcela nový, moderní vzhled a identitu. Modernizace se dotýká nejen loga a celkového vzhledu stanice, ale i významného posílení programové struktury.



Společnost Scripps Networks Interactive, vlastník předního mezinárodního cestovatelského kanálu Travel Channel, dnes oznámila nejradikálnější změnu značky v dosavadní historii kanálu vůbec ve všech teritoriích, kde Travel Channel vysílá.

Proces implementace nové značky bude probíhat ve dvou fázích: Od pondělí 25. března dojde ke změně ve všech zemích mimo Spojené Státy. V USA bude televizní kanál prozatím používat současný mezinárodní vzhled a změna značky následovat krátce poté.

Cílem loňské akvizice Travel Channel International společností Scripps bylo přinést kanálu větší sladěnost s filosofií Scripps, strategické sjednocení rozsáhlé knihovny a získání nového lokálního obsahu. Modernizace značky je tedy dalším krokem k realizaci této vize.

Travel Channel US a Travel Channel International společně úzce spolupracovali na tvorbě nového loga a identity a budují nadálei soudržnou globální značku, která slibuje to nejlepší z tématiky cestovní zábavy.

Po obsahové stránce zaznamená Travel Channel výrazné změny. Dochází k podstatnému přepracování programové struktury a programového schématu kanálu. Struktura programu bude obohacena o šest zcela nových programových žánrů a Scripps také do vysílání Travel Channel přinesou své kmenové pořady, které stále oslovují diváky po celém světě.

Nick Thorogood, Senior Vice Prezident pro Program a Marketing, Scripps EMEA, uvedl: “Jakožto lídr mezi lifestylovými médii v kategoriích domov a design, kulinářství a cestování, je Scripps Networks hrdý na to, že mezinárodně investuje do zbrusu nové, moderní identity Travel Channel. Využíváme síly a důvěryhodnosti značky v USA a společně budujeme ještě silnější značku, která odráží naše zkušenosti a znalost mezinárodního trhu. Věříme, že obohacený program bude spolu s novým vzhledem apelovat na naše diváky, stejně tak, jako na operátory, partnery a inzerenty. Je dynamický, svěží a přináší zkušenosti a kvalitu prvotřídního a moderního kanálu.”

V rámci této změny bude nový program podpořen více než 400 hodinami přidaného obsahu. Součástí představení nového vzhledu a programové struktury bude i následujících šest nových programových žánrů - Za dobrodružnými zážitky, zákulisí cestování , životní styl, gastronomie, luxus a cestovatelské vášně. V březnu a dubnu navíc uvedeme v premiérách nové seriály jako Cesta říší středu (10. dubna ve 20:00 a 20:30), To je svět žen (2. května v 21:00), Hotel Impossible – Anthonyho (23. dubna ve 20:00), Karibská kuchařka Jonathana Phanga (16. dubna v 19:00), Cestuj jako prezident (1. května v 19:00) a Báječné vyjížďky na motocyklu – Rusko (27. března ve 20:00).

Doplněním nového vzhledu značky, její identity a loga jsou i nové materiály zakomponované do vysílání, které ve spolupráci s Travel Channel International připravila kreativní agentura Lambie-Nairn. Byly natočeny v Jižní Africe a jejich cílem je vylíčit pohyb a smyslové zážitky spojené s cestováním.


O Scripps Networks International

Scripps Networks International je divize pro globální rozvoj společnosti Scripps Networks Interactive, Inc. (NYSE: SNI). K celosvětovému růstu Scripps Networks International přispívá zahájení vysílání stanice Food Network ve Velké Británii, Evropě, na Středním východě a Africe (EMEA) a Food Network Asia. Lifestylová televizní stanice širokého spektra a interaktivní značka Fine Living Network vysílá ve více než 60 zemích EMEA.

Scripps Networks Interactive je jedním z lídrů v oblasti rozvoje televizního a internetového obsahu orientovaného na životní styl. Lineární vysílání doplňuje obsah na webových stránkách, sociální sítě a další obchodní nástroje webu a širokopásmové sítě. Média portfolio společnosti zahrnuje populární lifestylové televizní stanice HGTV, Food Network, Travel Channel, DIY Network, Cooking Channel a Great American Country.


O Travel Channel

Travel Channel je přední mezinárodní televizní kanál zaměřený na cestování, vysílá 24 hodin denně, v 21-ti jazycích a ve 130 zemích Evropy, Středního Východu a Afriky. Travel Channel je součástí portfolia Scripps Networks International, dceřinné společnosti celosvětově působící Scripps Networks Interactive, Inc. Lifestylové média portfolio společnosti zahrnuje také populární televizní a internetové brandy Food Network, HGTV, DIY Network, Cooking Channel a kanál zaměření na country hudbu Great American Country.

Více informací najdete na www.travelchanneltv.cz.


Eva Sedláčková, Travel Channel ČR a SR, James Matheson, Eleanor Crossman v Braben


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
25.03.2013 • WAU - nová televízna stanica skupiny JOJ [ 4 ]
24.03.2013 • IKO Cable rozšířila své distribuční portfolio
23.03.2013 • Space International Services (SIS) letos vypustí satelit Amos-4
22.03.2013 • Dětský Minimax modernizuje svůj vzhled novým 3D logem a obrazem 16:9
19.03.2013 • TVP Rozrywka od 15. 4. 2013 z družice Astra 1
15.03.2013 • Animal Planet v nabídce UPC ve vysokém rozlišení

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist