Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 07.05.2024 - 06:44:36   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

Lidé bombardují televizi Nova peticemi, aby vysílala na satelitu

  Autor: Deník Lučan , e-mail: info@deniklucan.cz Přidané: 17.03.2006



Petici žádající televizi Nova, aby vysílala na satelitu, podepsaly už stovky lidí ze Šluknovska. Ti totiž mají kvůli německému digitálnímu vysílání špatný signál nejsledovanější české televize.

„Petici dostane dopisové oddělení a bude se jí zabývat. Zcela určitě lidem odpoví,” řekla mluvčí stanice Veronika Šmítková. O situaci v severních Čechách Nova dobře ví. „Samozřejmě nás současný stav neuspokojuje, protože součástí naší licence je zaručení nerušeného vysílání po celém území České republiky. Usilujeme proto o přechod na satelitní vysílání,” poznamenala Šmítková.

Nynější licence vysílání přes satelit televizi neumožňuje. „Proto připravujeme žádost na Radu pro rozhlasové a televizní vysílání o vydání registrace pro šíření programu Novy pomocí placené služby UPC Direct,” řekla Veronika Šmítková.

Lidé na Šluknovsku nepotřebují dálkové ovladače. Prima a ČT 2 nefungovala nikdy, nyní po rušení signálu Nova mají šanci sledovat jediný program - ČT1.


Zdroj: (mc), Severočeské noviny, Deník Lučan, 14.3.2006


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 48   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
02.02.2006 • ČT odpovídá: ČT4, Czechlink a výměna přístupových karet [ 58 ]
02.02.2006 • Start ČT4 Sport se blíží [ 15 ]
01.02.2006 • UPC nemění cenu za základní nabídku Klasik své kabelové televize, internetové služby a digitální satelitní televizi UPC Direct
24.01.2006 • 3. ročník hudebních cen televize Óčko
24.01.2006 • Koncepce rozvoje digitálního vysílání v České republice [ 4 ]
19.01.2006 • Vzpomínka na paní Alenu Köllner z Astra CEE Vídeň

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
2 / 3

  @Petr - Proč ne DIGITAL? 

22.03.2006 09:29 • DigiSat
to by musel digital v pohraničí vysílat, ty chytrolíne!!!
 
 
  Nevím proč jsou s tou Novou ta ... 

21.03.2006 18:23 • Majloo
Nevím proč jsou s tou Novou takoví potíže. Na slovensku už vysílají všechny stanice i ty komerční přes satelit. Jen v čaechách je ja to naopak. Závidím Slovákum, že mají takové moudre lidi.
 
 
  proč ne DIGITAL ? 

20.03.2006 21:33 • Petr
Ať chytají digitální TV , ta je SUPER!!!!!!!
 
 
  @ ProfiSat 

20.03.2006 10:29 • anonym two
no keď už si taký ProfiSat, mohol by si aspoň rozlišovať koncesionársky poplatok od poplatku za službu (abonentský poplatok) Pay-TV UPC Direct. Ale s ostatným napísaným v tvojom príspevku sa dá súhlasiť.
 
 
  Ja sa Vam cudujem ze platite k ... 

20.03.2006 09:23 • ProfiSat
Ja sa Vam cudujem ze platite koncesionarske za jeden program...A nic proti tomu , ale ta nova v UPC je pekny srot... ta kvalita a hlavne zvuku je uskrtena asi na maximum a ten obraz ..ten neviem ci si mam kupit novy TV, alebo je to naozaj samy stvorcek.... Verim tomu ze ta kvalita v czechlinku by bola neporovnatelne lepsia .... presne tak ako toje aj s CTckami...ak mam pozerat CT tak si dam radsej czechlink nakolko z UPC by som mohol ista rovno k ocnemu na predpis dioptrii :) Nedajte sa !!!!!
 
 
  Vzdyt ani po odtrzeni NOVY(Dr ... 

19.03.2006 14:18 • Ezechiel
Vzdyt ani po odtrzeni NOVY(Dr Zelezny) na Barandov nemela CME(tehdy ofizialni NOVA) velky zajem vysilat v CL. Na muj dotaz Dr Donath odpovedel, ze by to byla jina NOVA, nez to ,,nornalni pozemni,, a to Nova tenkrat vlastnila satelitni lizenci. Jak to tak pozoruji, je to nechutne a ne pro lidi, ale jen a jen PRO PENIZE no a zatin to vychazi. Clovek je pro Novu je dojna krava, aby naplnila ,,kolace,, sledovanosti!
 
 
  RE 

19.03.2006 14:05 • Soko
Typucka arogance a chamtivost ze strany Novy. Kasirovat z reklamy to ano, ale zajistit kvalitn signa po celem uzemi to je problem. Kdyby to CL nabidl zadarmo tak samozrejme ANO a HNED ale takhle ...To typicke mysleni lidi blizkeho vychodu vsak oba majitele......drivejsi a nynejsi..... Za zlatku koupim, za dve prodam-vzdyt ja nic nevydelam!
 
 
  To je žert, že na UPC Direct z ... 

19.03.2006 14:00 • anonym
To je žert, že na UPC Direct za 700,- měsíčně. Tak to ostatně při pozemním vysílání :-(.
 
 
  Kdyby u nás neseděla v parlame ... 

19.03.2006 11:23 • anonym
Kdyby u nás neseděla v parlamentu banda byrokratů už také u nás mohlo být DVB-T rozšířené mnohem víc, Nova a i ostatní stanice by v něm byly a tenhle problém bychom pomalu řešit nemuseli. Přestože přijímám a i platím za DVB-S (Czechlink, Slovaklink, UPCDirect) a sám tenhle problém nemám chápu, že pro hodně lidí je příliš drahé kupovat si UPCDirect jen kvůli Nově. Ta by měla jít jednoznačně do Czechlinku. Problémy s rušením Novy od digitálního vysílání z Německa už začínaly v době za Železného a Nova už to dávno vyřešit mohla. Prostě jí těch pár desítek tisíc lidí na severu nezajímalo !!! Je to smutné, ale je to tak.
 
 
  Jedině CzechLink! 

18.03.2006 19:01 • migi
Pokud na satelit tak jedině přes CzechLink. Spousta lidí asi nebude tak bohatá, aby si mohla dovolit UPC !!!
 
 
  NECHÁPU 

18.03.2006 18:41 • mam pouze CL
NECHÁPU---„Petici dostane dopisové oddělení a bude se jí zabývat. Zcela určitě lidem odpoví,” řekla mluvčí stanice Veronika Šmítková. O situaci v severních Čechách Nova dobře ví. „Samozřejmě nás současný stav neuspokojuje, protože součástí naší licence je zaručení nerušeného vysílání po celém území České republiky. Usilujeme proto o přechod na satelitní vysílání,” poznamenala Šmítková. , VŽDYŤ V UPC JIŽ JSOU, NEBO NE? Ja totiž nepatřím mezi ty co jsi UPC mohou dovolit, a proto vím pouze z netu že tam jsou.

 
 
  zrno 

18.03.2006 18:37 • tv sat CL
Naše rodina to jejich zrno sleduji již 10 let a to čím dál mín (Nový Jičín -mizerný signál). Škoda že reklamní společnosti do nich cpou pořád peníze, protože sledovanost jiste klesá. Teď jsi tam radši naladím něco za Slováků v satelitní kvalitě.
 
 
  NOVA na satelitu? 

17.03.2006 22:53 • Milan
Kdy bude možné přijímat NOVU na satelitu v CzechLinku nebo nekódovaně? Digitální pozemní vysílání také bude bez poplatku. Tak co tomu brání?
 
 
  Co řeší Nova v paketu UPC 

17.03.2006 22:17 • Pavel
Tady v pohraničí na severu Čech si už spousta lidí kvůli nekvalitnímu signálu všech televizí pořídila digitální satelit s Czechlinkem (kdo tady má na to platit každý měsíc skoro 700,- Kč). Teď už se na Novu nedá skoro dívat, a jim je to úplně jedno. Já je úplně chápu, moc velké procento z reklamního trhu nepředstavujeme, tak proč si snižovat zisky. "Ať se těma penězma udávěj krkouni !!!!"
 
 
  Já ty pohádky pana Maliny z UP ... 

17.03.2006 20:39 • anonym
Já ty pohádky pana Maliny z UPC na téma digitální kvalita prostě žeru. Ani bych bez nich neusnul. Už se těším na další.
 
 
  dodatek 

17.03.2006 16:22 • ASTERiX
Navic Nova ma v UPC Directu naprosto otresnou kvalitu obrazu i zvuku a porad vysila MONO (to mame prosim rok 2006). Takze UPC nebrat ani omylem! Jedina rozumna volba je CzechLink.
 
 
  :) 

17.03.2006 16:16 • ASTERiX
Ano uz vidim, jak si kazdy porizuje UPC Direct za 689,- Kc mesicne, jen aby mel nerusenou Novu... ;-) Tem v Nove to nikdy moc nemyslelo, ale co je moc, to je moc. Vazne nechapu, co jim brani vstoupit do CzechLinku, je to nejbohatsi televize a takova investice jim prece nemuze vubec ublizit - prave naopak! :-/
 
 
  Jen ať jde NOVA do UPC.V CZECH ... 

17.03.2006 16:07 • Filda
Jen ať jde NOVA do UPC.V CZECHLINKU stejně pro ní není místo.Kdo se má na ty hovadiny co tam dávaj koukat.
 
 
  Je nás tu dost a dost, vybuduj ... 

17.03.2006 13:09 • anonym
Je nás tu dost a dost, vybudujme si vlastní digitální platformu, CZSK link
 
 
  To Anonym:No a kdo by to měl p ... 

17.03.2006 13:08 • ZD
To Anonym:No a kdo by to měl platit,když né NOVA.Snad my diváci? I v tom článku mluvčí stanice přiznává,že součástí vysílací licence je nerušené vysílání po celém územé ČR.Tak se mají starat!!! A UPC Direct není řešení!!!
 
 
Celkový počet komentářů: 48 / zobrazují se: 21 ... 40

zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist