Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 22:47:24   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

Televize Minimax podpořila lesní zoo v Malé Chuchli

  Autor: Chello Central Europe , e-mail: info@chellocentraleurope.com Přidané: 02.07.2013


Jarní kampaň dětské televize Minimax z portfolia společnosti Chello Central Europe slavnostně vyvrcholila v lesním zookoutku Malá Chuchle. Známí rodiče a jejich děti symbolicky předali za Minimax tři tuny krmení v hodnotě 50 tisíc korun pro zde chovaná zvířata a rovněž odhalili novou naučnou tabuli o zajímavých podobnostech mezi světem zvířat a lidí. Chello Central Europe patří do skupiny Liberty Global, Inc.


Akci navštívili hosté, kteří mají ke zvířatům blízký vztah – herečka Alice Bendová s dcerou Aličkou, Vendula Svobodová a kouzelník Pavel Kožíšek se syny Matyášem a Jakubem. Provozovatele televize Minimax na místě reprezentoval Jakub Švestka, PR Manager Chello Central Europe.

Zookoutek Malá Chuchle zvítězil v hlasování veřejnosti na stránce www.facebook.com/Minimax.TV o tom, kterou malou zoo podpoří televize Minimax. V tomto areálu na okraji Prahy chovají pražští lesníci přes tři desítky druhů zvířat, z nichž mnoho bylo dříve často viděnými obyvateli českých lesů, polí nebo luk.

„Žirafu, slona či tygra zná každé malé dítě, ale kolik jich na vlastní oči spatřilo zvířata jako rys ostrovid, kuna skalní či liška obecná? Jistě výrazně méně, a proto jsme se rozhodli tentokrát podpořit nikoliv velké zoologické zahrady, ale menší, ovšem stejně tak důležité organizace, které podobně jako televize Minimax pomáhají dětem dozvědět se zábavnou formou více o světě kolem nich,“ uvedl za provozovatele stanice Aleš Fabík, Country Manager Chello Central Europe.

Zástupce provozovatele areálu v Malé Chuchli ocenil dosavadní spolupráci. „Rádi jsme se zúčastnili kampaně televize Minimax, která svým zaměřením pomohla otevřít dětské oči naší přírodě. Nová naučná cedule zpestří návštěvníkům prohlídku největšího pražského zookoutku. Za všechna zdejší zvířata děkuji za poskytnuté krmivo a pochoutky,“ řekl Václav Nejman z Lesů hl. m. Prahy.

Placená televize Minimax vysílá prostřednictvím kabelových, satelitních a IPTV platform. Je bezpečným prostředím pro děti od 4 do 8 let a jejich rodiče. Přináší jim populární zahraniční pořady s pozitivními hodnotami, například Prasátko Peppa, Angelína Balerína, Bořek stavitel, Poznáváme přírodu či Horseland.


Společnost Chello Central Europe

Chello Central Europe je jednou z vedoucích mezinárodních firem v oblasti vysílání, distribuce a zastupování tematických televizních stanic se zaměřením na trh střední a východní Evropy. Chello Central Europe je podnikatelskou jednotkou v rámci skupiny Chellomedia – přední mezinárodní mediální společnosti a evropské obsahové divize společnosti Liberty Global, Inc. Současné portfolio Chello Central Europe v Česku a na Slovensku zahrnuje stanice SPORT1, SPORT2 HD, SportM, Minimax a Megamax (pro děti), Spektrum (dokumenty), TV Paprika (gastronomie), Spektrum Home (bydlení) a MGM (filmy). Kromě tematických kanálů společnost dále provozuje firmu Atmedia se sídlem v Polsku, zajišťující prodej reklamních časů. Aktuálně působí také v Česku a v Maďarsku. Spolu s tím Chello Central Europe obchodně a distribučně zastupuje okolo 20 zahraničních tematických stanic a televizních společností, mj. CBS Drama, CBS Reality, Fine Living, JimJam, Extreme Sports Channel, History, Da Vinci Learning, ShortsTV HD, Trace TV, Outdoor HD, Food HD, Ginx, Hustler TV, Daring!TV nebo Bloomberg.


Televize Minimax

Minimax patří dlouhodobě mezi nejpopulárnější dětské televizní stanice. Hlavním posláním je vysílat nenásilné a výchovné pořady, které předávají malým divákům důležité životní hodnoty a zároveň děti skvěle pobaví. Programové schéma je rozdělené do bloků podle jednotlivých věkových skupin. Nejmenším přináší zábavu v podobně animovaných seriálů, které pomáhají rozvíjet jejich schopnosti. V pořadech zaměřených na starší děti je zase kladen důraz na dobrodružství a každodenní problémy namísto akce. V programu se objevují jak nejnovější animované seriály, tak i klasické pohádkové příběhy. Provozuje oficiální stránku www.MinimaxCZ.tv a dále www.facebook.com/Minimax.TV. Sledovat ji mohou zákazníci kabelových, satelitních a IPTV platforem, například UPC Broadband, Skylink, freeSat či O2TV.


Jakub Švestka, PR Manager, Chello Central Europe s.r.o.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
02.07.2013 • Česká televize spustila prázdninovou soutěž pro děti, kterou poutá na novou dětskou televizi ČT :D
28.05.2013 • Tisková zpráva RRTV ke způsobu měření hlasitosti zvukové složky reklam, teleshoppingu a označení sponzora v televizním vysílání
28.05.2013 • Óčko motivuje studenty
20.05.2013 • Slovak Telekom odkúpi 100% podiel DIGI Slovakia a začlení ju do svojej skupiny
14.05.2013 • ČTÚ: Výsledky správních řízení se společnostmi M7 Group S.A. a UPC DTH S.á.r.l.
01.05.2013 • Česká televize zpřístupní v sobotu veřejnosti všechna studia a nabídne bohatý zábavný program

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist