Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 06:47:11   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

Česká televize oznámila jméno nové tiskové mluvčí

  Autor: Česká televize , e-mail: info@ceskatelevize.cz Přidané: 10.07.2013


V návaznosti na avizované změny v oblasti oddělení Komunikace a marketingu České televize nastoupí k 15. červenci 2013 na pozici tiskové mluvčí Alžběta Plívová. Vystřídá Michaelu Fričovou, která se v České televizi bude věnovat oblasti charity a podpory neziskového sektoru. Nová tisková mluvčí vzešla z otevřeného výběrového řízení, které bylo vyhlášeno 19. dubna a do něhož se přihlásilo více než sto uchazečů.


„Z velkého množství kandidátů, kteří se do výběrového řízení přihlásili, splnila vítězka nejlépe jak kvalifikační kritéria vzdělání a odborné praxe, tak přesvědčila ve všech kolech pohovorů. Hledali jsme především zkušeného uchazeče v oblasti komunikace a public relations, který naváže na strategii současného vedení České televize a společně s celým týmem bude naplňovat otevřenou a transparentní komunikaci,“ říká ředitelka Komunikace a marketingu České televize Daniela Němcová.

Do veřejného výběrového řízení na pozici tiskové/ho mluvčí/ho se přihlásilo celkem 105 uchazečů. Součástí pětikolového výběrového řízení byl videopohovor, vypracování případové studie a úkolu z oblasti komunikace dle zadání. Čtyři vybraní kandidáti pak absolvovali kamerové zkoušky a odborný pohovor s ředitelkou Komunikace a marketingu.

Alžběta Plívová má dlouholeté profesionální zkušenosti z oblasti komunikace a PR, vykonávala pozici vedoucí tiskového oddělení a současně tiskové mluvčí. Vystudovala český jazyk a literaturu na University College London a na Univerzitě Karlově, kde nyní dokončuje postgraduální program. „Těším se na spolupráci v týmu České televize. Nová pozice je pro mě výzvou, zejména ve chvíli, kdy vysílání České televize prochází výraznými změnami a kdy budou spuštěny dva nové programy. Věřím, že své dosavadní zkušenosti přetavím v posílení dobré komunikace mezi televizí, médii a veřejností," říká Alžběta Plívová.

Dosavadní tisková mluvčí Michaela Fričová bude pro Českou televizi pracovat i nadále jako manažerka charitativních aktivit České televize. Snahou je posílit význam charity a podpory neziskového sektoru v rámci celkového konání České televize a hledat nové způsoby a možnosti charitativní podpory, které by odpovídaly vizím a poslání televize veřejné služby. „Jsem velmi ráda, že jsem mohla z pozice tiskové mluvčí podpořit významnou změnu, kterou veřejnoprávní televize pod vedením nového managementu prochází. Po několika letech v podobně exponované pozici jsem hledala profesní i osobní posun, a proto jsem se rozhodla zaměřit své úsilí na oblast charitativních aktivit České televize,“ říká Michaela Fričová.


Česká televize, 10. 7. 2013


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
02.07.2013 • Televize Minimax podpořila lesní zoo v Malé Chuchli
02.07.2013 • Česká televize spustila prázdninovou soutěž pro děti, kterou poutá na novou dětskou televizi ČT :D
28.05.2013 • Tisková zpráva RRTV ke způsobu měření hlasitosti zvukové složky reklam, teleshoppingu a označení sponzora v televizním vysílání
28.05.2013 • Óčko motivuje studenty
20.05.2013 • Slovak Telekom odkúpi 100% podiel DIGI Slovakia a začlení ju do svojej skupiny
14.05.2013 • ČTÚ: Výsledky správních řízení se společnostmi M7 Group S.A. a UPC DTH S.á.r.l.

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist