Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 27.04.2024 - 22:16:28   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Stanice a vysílače | Články
 

FANDA dnes slaví 1. narozeniny a nadále posiluje trend rostoucí sledovanosti

  Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 14.07.2013


Divácky oblíbený FANDA, který se stal v pořadí pátou televizní stanicí portfolia skupiny Nova, dnes slaví své první narozeniny. Poprvé se představil 14. července 2012 a díky nabídce kvalitní filmové, seriálové i dokumentární tvorby a exkluzivních sportovních přenosů si stále připisuje rostoucí diváckou oblibu, která v minulém týdnu v průměru v prime time dosáhla na 3,53% share mezi diváky v CS 15-54.


V rámci mužského publika, na které FANDA primárně cílí, dosáhl jeho celodenní share během uplynulého týdne na 6,53 % v CS M25-45. FANDA za rok své existence přinesl divákům dohromady 166 živých sportovních přenosů, 583 filmů, 575 dokumentů, a také 3008 jednotlivých dílů populárních seriálů.

FANDA své vysílání odstartoval na satelitních platformách, kabelové a IPTV televizi, a brzy se dočkal zařazení do pozemního vysílání. V letošním březnu pak byla spuštěna i jeho HD verze, kterou jeho fanoušci oceňují nejen u prestižních sportovních přenosů, které se těší velké divácké oblibě.

FANDA za rok svojí existence přinesl celkem 166 živých přenosů z fotbalové Gambrinus ligy, Evropské ligy, Extraligy ledního hokeje, NHL, tenisového Wimbledonu, Moto GP nebo boxu. FANDA nabídl divákům i širokou škálu filmů, seriálů, dokumentů a dalších pořadů. Jen filmů FANDA odvysílal 583, dokumentů celkem 575 a více než 3008 jednotlivých dílů oblíbených seriálů jako je například Kobra 11, Kriminálka Miami nebo Hvězdná brána.

„FANDA si během jednoho roku získal mnoho diváků a fandů. V posledních týdnech dosahuje v podílu denní sledovanosti v primetime v průměru nad 2 % u diváků 15-54 u TV, což předčilo naše očekávání. Takže jsem spokojený. Oblíbenost stanice dle průzkumů také stoupá, ale je před námi ještě hodně práce, abychom program ještě výrazněji vyprofilovali,“ říká ředitel sekce kanálů NOVA Sport, FANDA a MTV Marek Kindernay.

Vysoké divácké odezvy se kromě fotbalových i hokejových utkání těšily přenosy z nejprestižnější tenisové soutěže Wimbledon, když odpolední zápasy v minulém týdnu v průměru sledovalo 8,30 % diváků 15-54 u TV, přičemž závěrečný finálový zápas mužské dvouhry mezi Andym Murraym a Novakem Djokovičem sledovalo od 15:00 téměř 12 % diváků 15-54 u TV.

FANDA i díky tomu minulý týden dosáhl na 4,19% celodenního podílu na sledovanosti u diváků ve věku 15-54 (v PT 3,53% share mezi diváky 15-54), což byla vůbec nejvyšší týdenní hodnota od jeho spuštění. Orientace FANDY na mužské publikum se odráží v podílu na sledovanosti v rámci cílové skupiny Muži 25-45, když zde v minulém týdnu v průměru dosáhl na 6,53% celodenního share.

„FANDA se výborně etabloval na českém televizním trhu, kde se ukázalo, že stanice tohoto zaměření v Česku opravdu chyběla. Obliba FANDY neustále stoupá a my v něm navíc vidíme další potenciál růstu, který podpoříme další kvalitní programovou nabídkou. Fandové se tedy mají na co těšit,“ říká generální ředitel skupiny Nova Jan Andruško.

FANDA chce i nadále přinášet nejen mužskému publiku kvalitní programovou tvorbu, o čemž se diváci přesvědčí v rámci podzimních novinek z řad filmů, seriálů, dokumentární tvorby a samozřejmě sportovních přenosů. V říjnu FANDA mimo jiné odvysílá očekávaný boxerský duel Kličko vs. Povetkin.


Jan Strouhal, Corporate PR manager


Příloha: Graf vývoje týdenního primetime podílu na sledovanosti FANDY v CS 15-54 od začátku měření, zdroj: ATO-Mediaresearch




  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
11.07.2013 • Tisková zpráva z 13. zasedání, konaného dne 9. 7. 2013
02.07.2013 • Tlačová informácia zo zasadnutia RVR dňa 2. 7. 2013
01.07.2013 • DAB+ v Berlíně: Megaradio, Deluxe Music, ERF Pop
01.07.2013 • Společnost Media Pro Pictures se sloučila s CET 21
28.06.2013 • Tisková zpráva z 12. zasedání, konaného dne 25. 6. 2013
14.06.2013 • Tisková zpráva z 11. zasedání RRTV

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist