Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 10:36:23   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

DIGI Slovakia sa 1. septembra 2013 stala členom Skupiny Slovak Telekom

  Autor: Slovak Telekom , e-mail: info@telekom.sk Přidané: 05.09.2013


Skupina Slovak Telekom sa 1. septembra 2013 rozšírila o ďalšieho člena – DIGI Slovakia. Slovak Telekom získal 100% podiel v spoločnosti, ktorá bude naďalej fungovať ako samostatná právna entita a nová dcérska firma.


Medzi najpodstatnejšie novinky akvizície patria:

- Slovak Telekom a DIGI Slovakia budú naďalej pôsobiť ako dvaja operátori so samostatnými portfóliami

- nezmenené ceny služieb DIGI Slovakia

- televízne novinky aj pre zákazníkov DIGI

- budovanie najlepšej obsahovej ponuky na trhu – aj vďaka exkluzívnym športovým kanálom pre Magio a DIGI zákazníkov


Skupina Slovak Telekom sa 1. septembra 2013 rozšírila o ďalšieho člena – DIGI Slovakia. Slovak Telekom získal 100% podiel v spoločnosti, ktorá bude naďalej fungovať ako samostatná právna entita a nová dcérska firma.

„Úspešná akvizícia DIGI Slovakia a jej začlenenie do našej skupiny je skvelou správou pre slovenský trh digitálnej televízie. Týmto krokom sme získali väčší podiel v tomto segmente a zároveň chceme naplniť náš primárny cieľ: rozšíriť TV portfólio a ponúknuť najlepšiu ponuku pre všetkých zákazníkov. Každá platforma ponúka určité benefity – či už pomer cena/výkon alebo interaktivitu a množstvo funkcií pre náročnejších zákazníkov. Variabilitu celkovej ponuky chceme ponechať aj v budúcnosti – ale zároveň priniesť aj špičkový obsah pre všetkých zákazníkov. Nedávnym ohlásením nových športových kanálov sme dali trhu prvý signál, že chceme ponúknuť aj pridanú hodnotu a profilovať sa ako najatraktívnejší hráči na poli TV služieb,“ oznámil Miroslav Majoroš, predseda predstavenstva a generálny riaditeľ spoločnosti Slovak Telekom.


Dve značky ostávajú

Slovak Telekom a DIGI Slovakia budú naďalej pôsobiť na slovenskom TV trhu ako dvaja operátori a ponúkať svoje služby pod samostatnými značkami. Aj po akvizícii spoločnosti DIGI Slovakia budú naďalej platiť ceny služieb v portfóliu ako doteraz – za 9,60 € mesačne získajú zákazníci DIGI Slovakia možnosť sledovať viac ako 50 TV staníc.


Ďalšie novinky už do konca roka

Slovak Telekom odštartoval pre zákazníkov Magio TV, Magio Sat i zákazníkov DIGI Slovakia prvé novinky už v auguste zaradením stanice Slovak Sport.TV2, ktorá je exkluzívne dostupná iba pre týchto divákov.

Zároveň spolupráca priniesla možnosť úspešného uvedenia ďalších troch TV staníc: DIGI Sport 2, DIGI Liga majstrov 1 a DIGI Liga majstrov 2, ktoré budú najbližšie dva roky na Slovensku exkluzívne vysielať vybrané zápasy súťaže UEFA Liga majstrov, ktoré nebudú dostupné vo vysielaní iných slovenských TV staníc.

Všetci zákazníci Magio TV, Magio Sat a DIGI Slovakia môžu sledovať tieto športové kanály do konca roka 2013 zadarmo.

Séria noviniek uvedením športových kanálov nekončí. Zákazníci DIGI Slovakia sa môžu tešiť na ďalšie obohatenie portfólia už do konca tohto roka.


Nová podoba skupiny Slovak Telekom

Akvizíciou DIGI Slovakia rozšírila skupina Slovak Telekom svoje pôsobenie na slovenskom trhu. Popri vlastných aktivitách v oblasti pevnej i mobilnej siete má Skupina spoločnosti zamerané najmä na internetový obsah (Zoznam i Zoznam Mobile), ICT aktivity (PosAm) a najnovšie digitálnu televíziu (DIGI Slovakia).

DIGI Slovakia pôsobí na Slovensku od roka 2006 a poskytuje káblovú televíziu a internet v 10 slovenských mestách. Väčšina zákazníkov využíva príjem TV cez satelit. Služby TV a internetu využíva viac ako 270 tisíc zákazníkov.


O akvizícii DIGI Slovakia

Rokovania Slovak Telekomu a rumunského konzorcia RCS & RDS o odkúpení DIGI Slovakia boli zavŕšené 14. mája 2013 podpisom akvizičnej zmluvy. Akvizíciu odsúhlasil Protimonopolný úrad SR 31. júla 2013.


O spoločnosti Slovak Telekom, a. s.

Slovak Telekom je najväčší slovenský multimediálny operátor s dlhoročnými skúsenosťami a zodpovedným prístupom k podnikaniu. Svoje produkty a služby ponúka pod značkou Telekom jednotlivcom, domácnostiam i firemným zákazníkom prostredníctvom pevnej i mobilnej telekomunikačnej siete. Na trh prináša medzinárodné poznatky, inovatívne riešenia a najnovšie technologické trendy. Slovak Telekom je súčasťou nadnárodnej skupiny firiem Deutsche Telekom Group. Jej majoritným akcionárom je spoločnosť Deutsche Telekom AG s 51 % podielom akcií. Slovenská republika zastúpená Ministerstvom hospodárstva Slovenskej republiky vlastní 34 % akcií a Fond národného majetku Slovenskej republiky 15 % akcií.


Michal Korec, Hovorca pre služby a financie, Slovak Telekom, 5. 9. 2013


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
04.09.2013 • Třetí ročník soutěže ASTRA Talent dává dětem příležitost uplatnit svoje nadání a podpořit Lékaře bez hranic
21.08.2013 • TV kanál věnovaný výuce angličtiny, English Club TV spouští český web…
05.08.2013 • Slovak Telekom ziskal suhlas Protimonopolneho uradu s akviziciou DIGI Slovakia [ 1 ]
17.07.2013 • Česká televize bude extraligu vysílat až do roku 2018
10.07.2013 • Česká televize oznámila jméno nové tiskové mluvčí
02.07.2013 • Televize Minimax podpořila lesní zoo v Malé Chuchli

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist