Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 09:39:46   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

Horror.cz, největší domácí web věnovaný temnému žánru, mění majitele: nově spadá do mediální skupiny Leoše Pohla

  Autor: ČS Filmová společnost , e-mail: info@csfilm.cz Přidané: 10.12.2013



Komunitní internetový web Horror.cz má nového majitele. Jeho dosavadní provozovatel a majitel domény, firma ATLANET media s. r. o., se dohodl na prodeji webu a na převodu domény horror.cz se společností MEDIAPOLI Group s. r. o. Ta spadá do mediální skupiny, kterou vlastní Leoš Pohl.


Horror.cz, zaměřený zejména na hororové filmy, seriály a povídky, je největším domácím webem věnovaným temnému žánru. Obsahuje velké množství unikátních článků a desetitisíce uživatelských komentářů a má několik tisíc registrovaných uživatelů. Na internetu je dostupný více než sedm let.

„Jsem rád, že Horror.cz, zavedený komunitní web s mnoha fanoušky hororu, bude i nadále v profesionálních rukou. Věřím, že díky tomu bude plně využit jeho potenciál, udržena kvalita a že se bude rozvíjet tím správným směrem,“ komentuje prodej Jan Kunčík, majitel společnosti ATLANET media s. r. o. zabývající se vytvářením a provozem řady úspěšných internetových projektů.

„Horor film TV, kterou provozujeme od února tohoto roku a která je v Čechách a na Slovensku jedinou televizí svého druhu, získává v Horror.cz více než důstojného partnera. Jsem si jist, že v budoucnu povede jejich úzká spolupráce na jedné straně k rozšíření a zkvalitnění televizní programové nabídky a na straně druhé se web obohatí o řadu nových funkcí. Příznivci žánru rozhodně na jejich spolupráci vydělají,“ podtrhuje Leoš Pohl, vlastník společností MEDIAPOLI Group s. r. o.

MEDIAPOLI Group s. r. o. spolu se společností Prague Digital TV s. r. o., provozovatelem regionálního televizního multiplexu v Praze a Středočeském kraji, rádiem Dechovka, prvním a nejoblíbenějším dechovkovým rádiem vysílajícím na středních vlnách a po internetu, a s Československou filmovou společností, která provozuje televizní stanice CS film, CS mini, KINOSVĚT a Horor film, jsou součástí volné mediální skupiny vedené Leošem Pohlem.


Horor film TV je jediná, takto specializovaná televizní stanice v České republice a na Slovensku. Nabízí známé i méně známé filmy temného žánru, vždy tři až čtyři během večera. Nebrání se ovšem ani pochmurným filmům z oblasti fantasy a mystery. Vše doplňuje dokumenty, hudebními klipy a filmy o filmu. Vysílání začíná úderem půlnoci a pokračuje přes hodinu mezi vlkem a psem až do ranního kuropění o páté hodině. Horor film se těší mimořádné pozornosti silné a vyhraněné skupiny zájemců. Více než 60 % jeho diváků spadá do věkové kategorie 25 až 54 let, 55 % představují ženy. Horor Film vysílá od února roku 2013, v češtině, ve všech významných českých a slovenských kabelových, satelitních a IPTV televizních sítích.

Provozovatelem televizní stanice Horor Film je Československá filmová společnost (ČFS), založená v roce 2004. ČFS dále provozuje placené televizní stanice CS mini a CS FILM, které vysílají na témže kanále jako Horor Film (CS mini od 6.30 hod. do 12.00 hod. a CS FILM od 12.00 hod. do 24.00 hod.). Od února 2013 provozuje ČFS neplacenou dokumentární televizní stanici KINOSVĚT šířenou nejen prostřednictvím kabelových sítí, ale i terestricky, ve vybraných regionálních DVB-T sítích. Je například volně dostupná všem pražským domácnostem či domácnostem na Mostecku.


František Malina, Československá filmová společnost, 10. 12. 2013


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
03.12.2013 • Marketing a PR televizních stanic CS film, CS mini, HOROR FILM a KINOSVĚT nově řídí František Malina
25.10.2013 • Česko-slovenská kategorie cen MTV EMA´s 2013 má vítěze! Celeste Buckingham bude bojovat o další titul: Worldwide Act!
22.10.2013 • UPC DTH má medzi poskytovateľmi služieb satelitnej televízie najviac spokojných zákazníkov
21.10.2013 • Setkání TOP partnerů Skylinku v Humpolci v datech a číslech - II. část
20.10.2013 • Setkání TOP partnerů Skylinku v Humpolci v datech a číslech - I. část [ 1 ]
27.09.2013 • Sedmnácté podzimní setkání provozovatelů elektronických komunikací

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist