Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 12:33:23   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Kabelová televize | Články
 

Další exkluzivní zábava pro diváky, stanice O2 Sport odvysílá světovou ligu ELEAGUE

  Autor: O2 , e-mail: info@o2.cz Přidané: 11.06.2016


Digitální televize O2 TV nabídne již tuto sobotu vysoce atraktivní událost, která láká po celém světě miliony fanoušků. Jedná se o prestižní klání ELEAGUE, které nabízí nejlepší týmy v počítačové hře Counter Strike: Global Offensive. O2 Sport tak vstupuje do světa elektronického sportu, kterému se plánuje věnovat i v budoucnu. Přímé přenosy z ELEAGUE poběží pravidelně každý týden v sobotu až do konce července.


Prvotřídní týmy, špičkové zápasy, finanční odměna, která přesahuje milion amerických dolarů. To všechno je ostře sledovaná liga ELEAGUE, kde se střetávají profesionální hráči počítačové hry s názvem Counter Strike: Global Offensive. Pro tento dlouho očekávaný projekt bylo v americké Atlantě postaveno speciální studio, jenž slouží jako bitevní pole pro celkem 24 nejlepších týmů. O2 Sport přinese závěrečnou část soutěže včetně finálového duelu.

"ELEAGUE je obrovský skok pro celou herní komunitu, protože se vůbec poprvé dostává tento elektronický sport do velkých televizí, přímý přenos bude distribuován do více než 80 zemí. Je to šance, jak neznalému sportovnímu nadšenci ukázat, proč něco takového sleduje obrovské množství lidí po celém světě," prozradil komentátor Ondřej Kvarda.

Společnost O2 se také rozhodla podílet na partnerství turnaje RoG FINALS 10, jenž se koná 25. - 26. června 2016 ve Svitavách. Právě zde své síly poměří nejlepší týmy z domácí herní scény. "Elektronické sporty mají velký potenciál, je to pořádná show, u které se diváci rozhodně nebudou nudit. Věřím, že si v O2 TV najdou svoje pevné místo," uvedl výkonný ředitel O2 Sport Marek Kindernay.

Sobotní přímý přenos prestižní ELEAGUE s originálním komentářem začíná na stanici O2 Sport ráno od 04.00 hodin. Následně od sobotních 22.00 hodin poběží komentovaný záznam, kde fanoušky turnajem provede dvojice komentátorů Ondřej Kvarda a Marek Hovanec.


O společnosti O2 Czech Republic

O2 je největším poskytovatelem telekomunikačních služeb na českém trhu. V současnosti poskytuje služby prostřednictvím téměř osmi milionů mobilních a pevných linek, což z něj činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb v Evropě. Zákazníkům mobilních služeb nabízí O2 nejmodernější technologie HSPA+ a LTE. Značka O2 pro zákazníky neznamená jen telekomunikace. O2 je schopna vyhovět i těm nejnáročnějším požadavkům zákazníků též v oblasti ICT a nabídnout jim služby housingu, hostingu i cloudových služeb v datových centrech o celkové rozloze 7 300 metrů čtverečních. Tato datová centra jako první v ČR a střední Evropě získala certifikaci úrovně TIER III. Se svou službou O2 TV je O2 zároveň největším provozovatelem internetového televizního vysílání v Česku.


David Solnař, Tiskové oddělení O2 Sport


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
05.05.2016 • Spoločnosť SATRO pripravila od mája 2016 zmeny v ponuke SATROdigital
25.04.2016 • UPC uvádza prelomovú interaktívnu Horizon TV
20.04.2016 • UPC ponúka TV Archív pre 40 staníc v mobilnej televízii Horizon Go
23.03.2016 • UPC spája svoje prevádzky v Česku a na Slovensku
15.03.2016 • UPC překročila padesátku HD programů
29.02.2016 • Stanice AMC od 1.3. u slovenského operátora UPC v HD kvalitě

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist