Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 09:58:39   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Grandslamoví vítězové minulosti experty Eurosportu ve vysílání Roland Garros

  Autor: Media:List CZ , e-mail: info@media-list.cz Přidané: 18.05.2017


Také v roce 2017 se ikony světového tenisu vracejí do grandslamové arény v Roland Garros. Rafaela Nadala, Angelique Kerberovou, Simonu Halepovou a další tenisové hvězdy uvidí fanoušci v květnu a červnu ŽIVĚ na Eurosportu. Eurosport se stává domovem všech čtyř grandslamů (Eurosport vysílá v ČR tři grandslamy – Australian Open, French Open a US Open, čtvrtý Wimbledon už ve více než 20 zemích Evropy).


Eurosport představí z French Open na 250 hodin živého tenisového vysílání a na internetovém přehrávači Eurosport Player KAŽDOU výměnu KAŽDÉHO duelu VŠECH dvouher a čtyřher.

• Eurosport bude vysílat 250 hodin ŽIVĚ z French Open
• Experti Eurosportu vyhráli 80 grandslamových titulů
• Eurosport Player nabídne všechny zápasy dvouher a čtyřher

Eurosport dále naplňuje závazek angažovat do svého týmu špičkové světové experty. Členové týmu Eurosportu pro Roland Garros vyhráli v minulosti dohromady 80 grandslamových titulů ve dvouhře a ve čtyhře. Francouzský grandslam přiblíží Eurosport divákům v mnoha zemích Evropy.

Každý den se mohou diváci těšit nejen na skvělé sportovní výkony, ale také na analýzy a rozhovory tenisových expertů. MATS WILANDER, trojnásobný vítěz Roland Garros, představí společně s BARBAROU SCHETTOVOU tradiční magazín Game, Set and Mats.

Eurosport nabídne i další populární pořad The Coach, v němž kouč Sereny Williamsové PATRICK MOURATOGLOU zavede diváky do strategie nejlepších tenistů v Paříži.

Komisař tenisu se vrací. Buď ho milujete, nebo nenávidíte, ale nelze ho ignorovat. John McEnroe je zpět s další zábavnou sérií The Commissioner of Tennis. Seriál osmi epizod bude Eurosport vysílat během programu Game, Set and Mats a bude ho publikovat na sociálních a digitálních platformách. CHRIS EVERTOVÁ, vítězka 18 grandslamových titulů, bude další důležitou členkou mezinárodního týmu expertů Eurosportu během Roland Garros.

Po celé Evropě budou tenisové hvězdy spolupracovat s místními komentátorskými týmy Eurosportu. BORIS BECKER v Německu, HENRI LECONTE a MARION BARTOLIOVÁ ve Francii. MARY PIERCEOVÁ, PAT CASH a JO DURIE budou součástí týmu Eurosportu ve Velké Británii, ANNA ČAKVETADZEOVÁ v Rusku, JONAS BJÖRKMAN bude společně s THOMASEM ENQVISTEM pokrývat vysílání French Open ve Švédsku.

ALEX CORRETJA, který bude opět spolupracovat s mezinárodním týmem Eurosportu, bude zároveň s CONCHITOU MARTÍNEZOVOU oživovat vysílání ve Španělsku.

Dlouholetý expert Eurosportu Mats Wilander: „Roland Garros je turnaj, který má v mém srdci zvláštní místo a jsem nadšený, že budu i letos součástí týmu Eurosportu, který – jsem si tím jistý – připraví další fantastický turnaj. Zpětná vazba, kterou dostáváme od fanoušků z celé Evropy k našemu vysílání, je nadále pozitivní, což potvrzuje i vzrůstající počet diváků.“

Eurosport se neobává inovací ve svém programu, což dokazují dva naprosto rozdílné pořady The Coach a The Commissioner of Tennis. Eurosport zároveň spolupracuje s velkými postavami tenisu, dohromady je to úspěšná kombinace.

Bývalá přední tenistka Barbara Schettová představí pořad Get Ready, každodenní show horkých novinek z Paříže. Eurosport bude zároveň vysílat pořad Downtime, do něhož bude Mats Wilander zvát legendy tenisu – Boris Becker, Gustavo Kuerten, Andre Agassi a Yannick Noah budou vyprávět o svých vzpomínkách na Roland Garros a o tom, proč je to jedinečný turnaj tenisového kalendáře.

Eurosport bude 26. května vysílat i losování Roland Garros. Tenisoví fanoušci nebudou muset hledat zápasy Roland Garros na jakékoli další stanici. Eurosport nabídne od konce května bezkonkurenční pokrytí největšího antukového turnaje roku.

Finále mužské dvouhry lednového Australian Open – v němž se utkaly tenisové legendy Roger Federer a Rafael Nadal – překonalo rekordy a upevnilo postavení Eurosportu jako domova tenisových grandslamů. Finále snů mezi dvěma tenisovými legendami se stalo nejsledovanějším tenisovým zápasem Eurosportu všech dob a zároveň druhou nejsledovanější sportovní událostí v historii Eurosportu. Jejich pětisetovou bitvu sledovalo 20,7 milionů diváků napříč Evropou na Eurosportu a volně šířených kanálech Discovery.


Program Roland Garros:

pondělí 22. května – startuje kvalifikace
pátek 26. května – losování hlavního turnaje
neděle 28. května – startuje 1. kolo turnaje
sobota 10. června – finále dvouhry žen
neděle 11. června – finále dvouhry mužů


Seznam expertů Eurosportu během Roland Garros:

Mezinárodní – Mats Wilander (7 grandslamových titulů ve dvouhře, 1 ve čtyřhře), Barbara Schettová, Patrick Mouratoglou, John McEnroe (7 grandslamových titulů ve dvouhře, 9 ve čtyřhře, 1 ve smíšené čtyřhře), Chris Evertová (18 grandslamových titulů ve dvouhře, 3 ve čtyřhře)

Španělsko – Alex Corretja, Conchita Martínezová (1 grandslamový titul ve dvouhře)
Německo – Boris Becker (6 grandslamových titulů ve dvouhře)
Francie – Henri Leconte (1 grandslamový titul ve čtyřhře), Marion Bartoliová (1 grandslamový titul ve dvouhře)
Velká Británie – Mary Pierceová (2 grandslamové tituly ve dvouhře, 1 grandslamový titul ve smíšené čtyřhře), Jo Durie (2 grandslamové tituly ve smíšené čtyřhře), Frew McMillan (5 grandslamových titulů ve čtyřhře, 5 grandslamových titulů ve smíšené čtyřhře), Pat Cash (1 grandslamový titul ve dvouhře)
Rusko – Anna Čakvetadzeová
Švédsko – Thomas Enqvist, Jonas Björkman (9 grandslamových titulů ve čtyřhře)


O EUROSPORTU

Eurosport je panevropská jednička ve sportovním vysílání, která spojuje fanoušky a sportovce během největších sportovních událostí. Eurosport je Domovem olympijských her v Evropě a přináší olympijské hry vice a vice divákům na všech platformách, než kdykoli předtím. Eurosport 1, Eurosport 2 a Eurosport News mají 236 milionů kumulativních předplatitelů v 94 zemích v Evropě, Asii, Africe a na Blízkém východě. Eurosport.com je jedničkou na poli on-line sportovních portálů s průměrem 14,5 milionů uživatelů měsíčně. Eurosport Player nabízí v 52 zemích přístup k největším sportovním akcím na všech platformách. Eurosport Events je divize expertů společnosti v managementu a podpoře mezinárodních sportovních akcí. Více informací na corporate.eurosport.com.


Vít Rosenbaum, Marketing & PR, Media:List CZ


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
17.05.2017 • DIGI TV spouští novou sportovní talkshow: Českou uličku Michala Hrdličky
14.05.2017 • Podnikněte výpravu za dobrodružstvím ve 20. týdnu na Prima ZOOM
12.05.2017 • Straussův Růžový kavalír v satelitním přímém přenosu MET: Live in HD v sobotu 13. května 2017
08.05.2017 • Zbrusu nový seriál Druhé manželky od 12. května ve 21:00 hod. na televizi E!
07.05.2017 • Vzhůru na palubu dobrodružství Prima ZOOM v 19. týdnu
05.05.2017 • freeSAT a Da Vinci Learning prinášajú súťaž o iPad mini a ďalšie skvelé ceny

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist