Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 12.05.2024 - 07:23:28   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 6. 9. 2017

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 04.09.2017



Zpěvačka Markéta Konvičková, režisér Viktor Tauš a marketér Lukáš Hakoš se představí v Show Jana Krause. Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 6. září ve 21.35 hod. na Primě.


Markéta Konvičková – zpěvačka, které si diváci poprvé všimli před sedmi lety v pěvecké soutěži a která před časem zářila ve velké televizní show. Během léta ji její fanoušci mohli vidět v kinech ve filmu Muzzikanti, ve kterém Markéta hraje i zpívá. Třiadvacetiletá blondýnka toho stihla už spoustu: vydala tři desky a odzpívala přes 200 koncertů. Nedávno upoutala pozornost sexy klipem k novému singlu Teď už vím, kde se objevuje v roli andělské dračice. Spolu s ní v klipu hostují i populární slovenský rapper Suvereno a Muž roku 2016, Josef Kůrka. V novém videoklipu se Markéta nepředstavuje pouze jako zpěvačka, ale také coby tanečnice. Obě dovednosti uplatnila i během svých letních koncertů, které měla plánované napříč republikou. Od září má Markéta, která studuje na Vysoké škole báňské v Ostravě, novou koncertní show a připravuje vydání „bestofky“.


Viktor Tauš – režisér a producent. V polovině devadesátých let byl považován za jeden z největších režijních talentů u nás. Po natočení debutového filmu Kanárek skončil na drogách. Léta pak působil jako reklamní režisér, je tvůrcem více než 70 reklamních spotů. K celovečernímu filmu se vrátil před devíti lety, kdy se nechal najmout a za dobrodružných okolností natočil Sněženky a machry po 25 letech. Pak následoval film Klauni. Vloni rozpoutal vášnivé diskuze kolem své televizní minisérie, kterou jedni považovali za výjimečný psychologický thriller, druzí za nesrozumitelné dílo. Jako producent se podílel na několika celovečerních filmech, jeho posledním producentským projektem je trilogie Zahradnictví. „Je to návrat Hřebejka a Jarchovského do světa filmů, pro které jsem je začal milovat. S typickým humorem a laskavostí svých autorů vypráví rodinnou kroniku na pozadí nejpohnutějších období dějin naší země 20. století“, říká Viktor Tauš.


Lukáš Hakoš – muž, který již ve svých devíti letech blízce spolupracoval s Billem Gatesem, jehož zaujal tím, když mu nabídl vylepšení programu MS Outlook. Americká firma integrovala Lukášova vylepšení a spolupráce s počítačovým magnátem trvala až do roku 2004. V patnácti letech vyvinul řadu programů pro volné užití, které si získaly statisíce uživatelů po celém světě. Založil společnost, která vyvinula první nástroj přímého marketingu s umělou inteligencí (Artificial Intelligence), který se sám učí – analytický modul dokáže přesně rozpoznat chování uživatelů a ze získaných dat optimalizovat nastavení dalších kampaní. Společnost se v roce 2016 zařadila mezi pět celosvětových ESP (Email Service Provider) partnerů společnosti Google. Devětadvacetiletý Lukáš vystupuje na významných odborných konferencích po celém světě a jeho životním krédem je: „Možné je vše, jen nemožné prostě trvá trochu déle“.


Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 6. září ve 21.35 hod. na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.


Mgr. Filip Budák, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
05.09.2017 • Déčko otevírá pátou sezónu patnáctkou původních premiér
03.09.2017 • Připravte se na návrat do školních lavic s Průměrňákovými
03.09.2017 • Prima COOL přináší 10. premiérovou sérii Teorie velkého třesku
03.09.2017 • Ironicky Šťastné údolí, nacisté i životní příběh mladé panovnice v oceňovaných seriálech
02.09.2017 • Dnes večer startuje na Nově čtvrtá řada show Tvoje tvář má známý hlas
02.09.2017 • Zajímavé skupiny lidí v neděli na Prima ZOOM

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist