Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 01:52:32   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Eurosport přichází těsně před olympiádou s novým formátem programu Stream Team s Alešem Valentou

  Autor: Media:List CZ , e-mail: info@media-list.cz Přidané: 23.12.2017


Zima tradičně patří Eurosportu, rok co rok nabízí nejširší pokrytí zimních sportů. Tentokrát přichází s opravdu unikátní novinkou. Od 21. prosince každý čtvrtek v 16:00 v živém Facebook streamu na monitor, tablet nebo smartphone přihraje Eurosport zajímavého sportovce. Nebude chybět Kateřina Neumannová, Lukáš Bauer nebo Bára Tomešová.


A každý se může zeptat úplně na všechno: od pocitů z účasti na vrcholné akci, přes muka přípravy až po tajné tipy na dobrý výsledek.

Na Facebooku Eurosportu kde bude probíhat živá diskuse, můžete během přenosu psát dotazy. A moderátor? Ten, který se nebojí riskovat – olympijský vítěz Aleš Valenta! První na světě skočil trojné salto s pětinásobným vrutem a nyní bude prvním moderátorem zbrusu nového projektu Stream Team. Pokud se vám povede položit tu nejlepší otázku ze všech, podepíší vám Aleš spolu s hostem sportovní dárek a budete mít cool suvenýr! První díl pořadu startuje 21. 12. od 16 hodin a hostem bude Eva Kurfürstová (dvojnásobná účastnice olympijských her), téma alpské lyžování.


Rozpis živých diskusí Aleše Valenty na facebookovém profilu Eurosportu: https://www.facebook.com/EurosportCZ

21. 12. 16:00 Aleš Valenta + host Eva Kurfürstová (dvojnásobná účastnice OH), hlavní téma alpské lyžování

28. 12. 16:00 Aleš Valenta + host Michal Hreus (Slovensko, stříbrná medaile z MS 2000), hlavní téma lední hokej

4. 1. 16:00 Aleš Valenta + host Jakub Jiroutek (účastník SP ve skocích na lyžích, v současnosti jeden z trenérů české reprezentace), hlavní téma skoky na lyžích

11. 1. 16:00 Aleš Valenta + host Kateřina Neumannová (zlatá medaile na OH 2006, 11 medailí z OH a MS), hlavní téma běh na lyžích

18. 1. 16:00 Aleš Valenta + host Barbora Tomešová (dlouholetá účastnice závodů SP v biatlonu), hlavní téma biatlon

25. 1. 16:00 Aleš Valenta + host Tomáš Verner (mistr Evropy 2008, účastník tří OH), hlavní téma krasobruslení

1. 2. 16:00 Aleš Valenta + host Jana Gantnerová (Slovensko, dvojnásobná účastnice OH, zlato z Univerziády 2013), hlavní téma alpské lyžování

8. 2. 16:00 Aleš Valenta + host Antonín Hájek (účastník OH a SP ve skocích na lyžích), hlavní téma skoky na lyžích

15. 2. 16:00 Aleš Valenta + host Pavol Hurajt (Slovensko, bronzový na OH 2010), hlavní téma biatlon

22. 2. 16:00 Aleš Valenta + host Lukáš Bauer (tři medaile z OH, vítěz Tour de Ski), hlavní téma běh na lyžích


Pro Aleše Valentu to rozhodně nebude moderátorská premiéra. První otázka se vrací k jeho moderátorským začátkům: Vzpomenete na svůj úplně první moderátorskou zkušenost?

Na to se nedá zapomenout, zvláště z toho důvodu, že to byl opravdu křest ohněm na vyhlášení ankety Sportovec roku v roce 2008. Byl to živý přenos, sluchátko od režiséra v uchu, vedle mne moderátorka, v páru je to ještě náročnější, protože musíte aktivně reagovat na partnerku. Vzpomínky nepochybně hezké, bavilo mne to. A byl to adrenalin. Ale… když jsem se na to podíval zpětně, říkal jsem si, že je to strašné, byl jsem kritický, ovšem neodradilo mne to. Další zkušeností byly přenosy v rozhlase, moderoval jsem sportovní pořad. Jenže najednou jsem před sebou neměl diváky, což byl odlišný pocit, takže jsem vlastně nějakou dobu spíše křičel, než sděloval. Cítil jsem, že v tom není ta energie, jako na pódiu, kde člověk do toho dává mimiku, pohyb, takže jsem najednou nevědomky přidával na hlasu, dával tomu právě hlasem tu energii. Za chvilku jsem si říkal: Proč tak řveš?


Jak vzpomínáte na zlatou olympijskou medaili po téměř 16 letech?

Nejsem člověk, který žije minulostí, žiji tady a teď, snažím se dívat před sebe, do budoucnosti. Samozřejmě na olympijské zlato se nedá vzpomínat špatně, jako na vše, co vyhrajete. Většinou se mi to stává právě při podobných příležitostech, kdy se mne lidé ptají, na konferencích apod.


Zimní sporty jistě dále pravidelně sledujete, co Vás v úvodu sezóny zaujalo?

Sezona je opravdu teprve na začátku, jen alpští lyžaři odstartovali trochu dříve v Söldenu a snowboardisté jeli už v září závod na Novém Zélandu. Jasně, Ester Ledecká, to je nářez. Tak skvělou ji na začátku sezony asi nikdo neočekával, doufám, že jí to vydrží. Stává se totiž, že když je sportovec hned na úvod sezony takto natěšený, uvolněný, a dosahuje takových výsledků, že čím více se blíží olympijské hry, tím více se stahuje smyčka tlaku kolem něj. A sportovec najednou začne přemýšlet, co by ještě mohl vyladit, udělat lépe. A udělá jen malé změny, jenže pokus o ty změny a zlepšení může vést k opačnému výsledku. Takže je náročné si uvědomit, že právě takto a teď to funguje, a nenechat se nutit k těm vylepšením. Na druhou stranu, nezaznamenal jsem žádný další úspěšný výsledek našich barev. A s dočasným odchodem Gabriely Koukalové ani od biatlonistů, tým nešlape, a asi ani oni nevědí, proč tomu tak je.


Během moderování pro Eurosport se setkáte s dalšími úspěšnými olympioniky, kolegy Vám budou např. Kateřina Neumannová a Lukáš Bauer, tedy zlatá a stříbrný z OH v Turíně. Máte nějaké společné zážitky přímo z her, viděl jste jejich triumfy?

Bohužel, na olympijských hrách jsme se moc nepotkávali. Například v Turíně, kde Kateřina Neumannová vyhrála, byly dokonce asi tři vesnice, všechno bylo daleko, já jsem se snad jen jednou stihl podívat na hokej. V Naganu a v Salt Lake City to bylo lepší, ale je to těžké, každý sportovec má svůj harmonogram, soustředí se především na své závody, sportoviště bývala daleko od sebe. Takže jsme se někde s Kateřinou asi jednou dvakrát potkali, podobné to bylo s Lukášem. Popovídáme si teď!


Vít Rosenbaum, Marketing & PR, Media:List CZ


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
12.12.2017 • T-Mobile TV jako první přináší nový kanál Epic Drama HD
11.12.2017 • Telekom odštartoval pilotnú prevádzku NarrowBand IoT, siete pre internet vecí
06.12.2017 • HbbTV aplikaci CineStar Novinky v kině navštívilo již 100 000 diváků
06.12.2017 • Interaktivní TV rozšiřuje délku archivu na 7 dní
03.12.2017 • V neděli nasadí česká liga poprvé v historii videorozhodčí! Stanice O2 TV Sport se stala hlavním technickým partnerem celého projektu
30.11.2017 • Telekom pripravil bohatú vianočnú nádielku pre všetkých zákazníkov Magio televízie

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist