Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 11:06:26   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Liga mistrů až do roku 2021 pouze v O2 TV - společnost O2 získala exkluzivní práva na všechna utkání

  Autor: O2 TV , e-mail: info@o2.cz Přidané: 25.01.2018


Digitální televize O2 TV, která se obsahem a unikátními funkcemi řádí mezi špičku na trhu, potvrzuje své postavení nákupem vysílacích práv na nejslavnější fotbalovou soutěž světa. Prestižní Ligu mistrů UEFA bude exkluzivně nabízet v sezonách 2018/2019, 2019/2020 i 2020/2021. Navíc s velkou pravděpodobností se diváci mohou těšit po dlouhé době na účast českého týmu přímo v základní skupině. Výhradní práva na kompletní Ligu mistrů UEFA se vztahují na český i slovenský trh.


Ligu mistrů UEFA mohou všichni fanoušci sledovat nejen ve svých domácnostech, kde stačí mít internetové připojení od libovolného poskytovatele, ale také ve více než 1200 restauracích po celé České republice. Další stále populárnější možností je O2 TV Sport s přístupem na 24 hodin, kde přenosy běží v prohlížeči nebo v aplikaci O2 TV na mobilu i tabletu.

Společnost O2 touto investicí do vysílacích práv potvrzuje, že svým zákazníkům bude i v příštích letech přinášet ty nejatraktivnější fotbalové zážitky v maximálním možném rozsahu. Od srpna 2018 tak odvysílají z prestižní UEFA Ligy mistrů všechna utkání pouze stanice O2 TV Sport a O2 TV Fotbal. Výhradní práva se vztahují na zápasy ve 4. předkole, v základních skupinách i ve vyřazovací fázi Ligy mistrů, včetně samotného finále a Superpoháru UEFA. V každé sezoně se tak fanoušci pouze v O2 TV dočkají více než 140 přímých přenosů v osmnácti hracích týdnech.

"UEFA Champions league nabízí nepochybně ten nejlepší a nejžádanější obsah, který lze na trhu získat. Jsme pyšní na to, že právě tuto cennou a významnou soutěž můžeme předplatitelům O2 TV poskytnout. Za velké vítězství rovněž považujeme, že se vůbec poprvé podařilo zajistit unikátní dohodu o exkluzivitě na všechny hrací dny. Kdo chce sledovat kompletní Ligu mistrů v nadcházejícím období, tak ji uvidí pouze v O2 TV," sdělila Anna Lenerová, šéfka obsahu O2 TV.

"O2 TV byla pro UEFA Champions League klíčovým partnerem na českém trhu během posledních tří sezon. Proto nás velmi potěšilo, že jsme nyní naši spolupráci rozšířili nejen na všechna utkání, ale také i na slovenský trh, a to až do roku 2021. Fotbaloví fanoušci v Česku i na Slovensku se i v dalších ročnících dočkají řady zajímavých přenosů, jejichž kvalitu bude utvářet moderní zázemí O2 TV," řekl Guy-Laurent Epstein, marketingový ředitel UEFA.

"Věřím, že potěšíme i naše obchodní partnery. Teď mají jistotu, že i v dalších letech najdou jen v O2 TV ten divácky nejsledovanější fotbal. Plánujeme nadále využívat výhody multidimenze, přinášet zápasová studia a magazíny. Navíc od příští sezony nás čeká nový herní formát, který zajistí nejenom atraktivnější podívanou, ale také více možností, jak sledovat ještě více fotbalu," prohlásil Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.

Zmíněné změny se týkají především nových herních časů, kdy se budou hrát dva duely již od 19 hodin a zbývajících šest pak od 21 hodin. Z nového formátu také vyplývá, že český mistr ze sezony 2017/2018 postoupí s největší pravděpodobností přímo do základní skupiny Ligy mistrů, druhý tým HET ligy se pak představí v předkole této milionářské soutěže.

Společnost O2 Czech Republic se stala zároveň držitelem kompletních práv na Ligu mistrů i pro slovenský trh, kde bude také zajišťovat výhradní distribuci obsahu. Bližší informace o vysílání Ligy mistrů UEFA na Slovensku budou zveřejněny do začátku nového ročníku.


Digitální televize O2 TV se může pochlubit 265 tisíci aktivními set top boxy. Dalších 50 000 diváků sleduje vysílání pravidelně v restauracích. Počet zákazníků, kteří využívají O2 TV aktivně prostřednictvím webu nebo aplikace, dosahuje na 350 tisíc diváků. Za rostoucím zájmem o digitální televizi stojí především její unikátní funkce, jako jsou výběr ze souběžně hraných zápasů, výběr úhlů kamer nebo možnost sledovat kompletní televizní nabídku až sedm dní zpětně. O2 TV se pyšní také novou úvodní obrazovkou Moje menu. Tato nová funkce analyzuje v každém okamžiku tisíce hodin obsahu na všech kanálech a přehledně jej třídí do osmi nejpopulárnějších obsahových kategorií.


David Solnař, Tiskové oddělení O2 TV Sport


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
12.01.2018 • Voyo s novým rokem přináší novinky v mobilní aplikaci
23.12.2017 • Eurosport přichází těsně před olympiádou s novým formátem programu Stream Team s Alešem Valentou
12.12.2017 • T-Mobile TV jako první přináší nový kanál Epic Drama HD
11.12.2017 • Telekom odštartoval pilotnú prevádzku NarrowBand IoT, siete pre internet vecí
06.12.2017 • HbbTV aplikaci CineStar Novinky v kině navštívilo již 100 000 diváků
06.12.2017 • Interaktivní TV rozšiřuje délku archivu na 7 dní

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist