Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 11:54:37   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Jarní část HET ligy startuje na O2 TV Sport: Videorozhodčí, více zápasů a show TIKI-TAKA s novou grafikou

  Autor: O2 TV , e-mail: info@o2.cz Přidané: 17.02.2018


Nejvyšší česká fotbalová soutěž začíná již dnes a digitální televize O2 TV bude opět exkluzivně přinášet ty nejatraktivnější zápasy. Navíc oproti podzimu nabídnou stanice O2 TV Sport a O2 TV Fotbal vždy v sobotu o jeden přímý přenos navíc. Nadále pokračuje každé pondělí od 20.00 hodin divácky oblíbená show TIKI-TAKA, která se dočkala nového grafického kabátu. Zároveň se společnost O2 i na jaře významně podílí na projektu videorozhodčích.


Digitální televize O2 TV vstoupí do jarní části domácí soutěže dnes - v sobotu, kdy od 18.20 hodin nabídne souboj pražských Bohemians 1905 se Zbrojovkou Brno. V neděli se pak fanoušci můžou těšit na šlágr kola, kdy Sparta s řadou nových posil hostí Slovan Liberec. Ten od zimní přestávky nově trénuje bývalý populární kouč Letenských David Holoubek. O náboj je tedy rozhodně postaráno. Předzápasové studio začíná již v neděli od 17.30 hodin.

V nedělním utkání mezi Spartou a Libercem bude rovněž naplno využit tzv. videorozhodčí v online režimu. Stanice O2 TV Sport se už na podzim stala hlavním technickým partnerem celého projektu a na základě spolupráce s LFA poskytuje unikátní přenosový vůz, který jako jediný na českém trhu splňuje technické parametry pro práci videorozhodčích. "Projekt by měl pokračovat v průběhu celého jara, vždy v utkáních, které budeme přinášet. Diváci tak budou při sledování našich přenosů svědky historických momentů, kdy právě rozhodnutí videorozhodčích může hrát zásadní roli ve vývoji zápasů," prozradil Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.

Více než rok si fanoušci českého fotbalu užívají zábavnou show TIKI-TAKA, ve které moderátor Petr Svěcený přivítal více než sto osobností, herců či známých tváří z kulturního života. A unikátní show TIKI-TAKA bude samozřejmě i v jarní části každé pondělí od 20.00 hodin hodnotit, analyzovat a glosovat uplynulé víkendové dění. Nyní se navíc dočkala nové úvodní znělky a také grafické podoby. "TIKI-TAKA je jasným příkladem toho, jak se nám vlastní tvorba vyplácí. Snažíme se jít stále dopředu a formát vylepšovat. Nyní jsme si jako novinku připravili zbrusu nové logo včetně úvodní znělky. Ta více reflektuje průřez historickými milníky českého fotbalu, věřím, že se bude líbit," prohlásil Marek Kindernay.

Do pondělního dílu show TIKI-TAKA, který má premiéru v pondělí 19. února od 20.00 hodin na O2 TV Sport, přijal pozvání například vítěz Ligy mistrů Vladimír Šmicer, mezinárodně úspěšný trenér Ivan Hašek, herec a velký fanoušek libereckého Slovanu Ladislav Hampl nebo také moderátor a sportovní nadšenec Martin Dejdar.


První zápasy HET ligy na O2 TV Sport / O2 TV Fotbal:

Den Datum Zápas Čas vysílání

Sobota 17.2. Bohemians Praha 1905 - FC Zbrojovka Brno 18:20 - 20:30
Neděle 18.2. AC Sparta Praha - FC Slovan Liberec 17:30 - 20:30
Sobota 24.2. FK Teplice - FC Baník Ostrava 18:20 - 20:30
Neděle 25.2. SK Slavia Praha - Bohemians Praha 1905 17:30 - 20:00
Sobota 3.3. FK Mladá Boleslav - SK Slavia Praha 17:50 - 20:00
Neděle 4.3. AC Sparta Praha - FC Zbrojovka Brno 17:30 - 20:30



O O2 TV

Digitální televize O2 TV se může pochlubit 275 tisíci aktivními set top boxy. Dalších 50 000 diváků sleduje vysílání pravidelně v restauracích. Počet zákazníků, kteří využívají O2 TV aktivně prostřednictvím webu nebo aplikace, dosahuje na 350 tisíc diváků. Za rostoucím zájmem o digitální televizi stojí především její unikátní funkce, jako jsou výběr ze souběžně hraných zápasů, výběr úhlů kamer nebo možnost sledovat kompletní televizní nabídku až sedm dní zpětně. O2 TV se pyšní také novou úvodní obrazovkou Moje menu. Tato nová funkce analyzuje v každém okamžiku tisíce hodin obsahu na všech kanálech a přehledně jej třídí do osmi nejpopulárnějších obsahových kategorií.


David Solnař, Tiskové oddělení O2 TV


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
02.02.2018 • DIGI TV v nové akci snižuje cenu televize přes internet
01.02.2018 • Telekom štartuje akciu s bonusom voľných GB za odporúčanie známeho a uvádza novinku Magio internet vzduchom
25.01.2018 • Liga mistrů až do roku 2021 pouze v O2 TV - společnost O2 získala exkluzivní práva na všechna utkání
12.01.2018 • Voyo s novým rokem přináší novinky v mobilní aplikaci
23.12.2017 • Eurosport přichází těsně před olympiádou s novým formátem programu Stream Team s Alešem Valentou
12.12.2017 • T-Mobile TV jako první přináší nový kanál Epic Drama HD

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist