Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 16:44:41   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

DIGI TV pustí Golf Channel v průběhu The Players Championship všem zákazníkům

  Autor: DIGI TV , e-mail: info@novadigitv.cz Přidané: 07.05.2018


The Players Championship představuje jeden z vrcholů prestižní americké PGA Tour. Atraktivního turnaje se účastní celá golfová špička. DIGI TV u příležitosti této akce zpřístupní pro všechny uživatele satelitní DIGI TV či televize přes internet specializovaný Golf Channel. Čtyřdenní turnaj se odehraje od čtvrtka 10. května do neděle 13. května.


Na Golf Channel si budou moci fanoušci nejlepšího světového golfu vychutnat v přímých přenosech celý turnaj hraný tradičně na hřišti TPS Sawgrass ve městě Jacksonville na Floridě.

„Turnaj The Players Championship je často označován jako pátý neoficiální Major sezony, a to nejen kvalitou účastníků, ale též výší vyplácených odměn pro hráče. Hřiště TPC Sawgrass navíc dodává turnaji na atraktivitě svou sedmnáctou ostrovní jamkou, která dokáže často pořádně zamíchat s pořadím,“ láká ke sledování turnaje Vladimír Rusnák, výkonný ředitel společnosti DIGI CZ, a doplňuje. „Věříme, že si zákazníci DIGI TV turnaj s hvězdným obsazením užijí. Na greeny se navíc vrací ikona golfu Tiger Woods.“

V minulém roce šokoval zaplněné tribuny i diváky u televizních obrazovek nečekaným vítezstvím jihokorejský golfista Si Woo Kim. Do okruhu favoritů letošního ročníku samozřejmě patří Tiger Woods, který dokázal The Players Championship ovládnout již dvakrát. O prvenství se popere ale celá řada předních golfistů, například Sergio Garcia ze Španělska či Švéd Henrik Stenson. Na hřišti TPC Sawgrass s řadou písečných i vodních překážek může být souboj napínavý až do poslední rány, a to nejen díky 17. jamce, která se dohrává na malebném malém ostrůvku obklopeném jezírkem a zaplněnými tribunami.

Golf Channel, který u příležitosti turnaje zpřístupní DIGI TV všem zákazníkům, je standardně dostupný na satelitní DIGI TV či televizi přes internet ve sportovních balíčcích a v MAXI balíčku.


O DIGI CZ

Televizní a mobilní operátor DIGI CZ nabízí divákům v ČR služby satelitní televize a televize přes internet pod obchodní značkou DIGI TV. V jejich programové nabídce jsou kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také exkluzivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD a 3 HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, španělskou La Ligu, německou Bundesligu nebo tenisové turnaje ATP. Služba DIGI2GO je podle nezávislého hodnocení Cnews.cz nejlepší televizí přes internet na českém trhu. DIGI CZ je také poskytovatelem pevného internetového připojení DIGI internet a pod značkou LAMA mobile nabízí mobilní volání a přenos dat. Společnost na českém trhu působí od roku 2006. V dubnu 2015 DIGI CZ koupila česká investiční skupina LAMA ENERGY GROUP, která rozvíjí a rozšiřuje nabídku jejích služeb. DIGI CZ je čistě českou společností a všechny daně, včetně daně z příjmu, jsou odváděny v ČR.


Mgr. Andrej Čírtek, tiskový mluvčí LAMA ENERGY GROUP
Ing. Jaroslav Martínek, Mediální zastoupení DIGI TV, PP Partners Prague


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
06.05.2018 • E! Živě z červeného koberce: Met Gala 2018
06.05.2018 • Prima ZOOM vás baví i v 19. týdnu
03.05.2018 • Fotbalové EL Clásico na DIGI TV opět s bohatým doprovodným programem
02.05.2018 • Giro d´Italia tradičně na Eurosportu
30.04.2018 • Návštěva u doktora Christiana na TLC
29.04.2018 • Zapojte se do dění na Prima ZOOM v 18. týdnu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist