Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 11:32:55   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Televize KUKI zdarma na dva týdny na zkoušku

  Autor: Kuki/4pr , e-mail: info@kuki.cz Přidané: 18.11.2018


Pro ty, kteří zvažují pořízení internetové televize, nabízí Kuki možnost vyzkoušet si její služby na dva týdny zdarma. Pokud zákazníci váhají nad tím, zda si internetovou televizní službu koupit, mají předem možnost si ji jednoduše vyzkoušet. Nyní mohou bezplatně na 14 dní otestovat tarif Kuki menší, Kuki větší nebo Kuki start.


Aby si uživatel mohl Kuki vyzkoušet, stačí si vybrat tarif a registrovat se do Kuki konta. Registrací automaticky získá přístup pro jedno fixní zařízení (chytrou televizi, set-top box) a dalších 5 přístupů pro mobilní zařízení. Během dvou týdnů získá uživatel možnost si vyzkoušet všechny chytré funkce jako je například timeshift – sledování pořadů, které byly odvysílány v uplynulých 168 hodinách. Uživatelé se tak mohou seznámit s rozhraním a dalšími funkcemi. V případě, že zákazník nebude chtít v užívání pokračovat, stačí odběr odhlásit.

„Možnost vyzkoušet si zdarma službu, kterou bude zákazník dlouhodoběji využívat, je u velkých hráčů na trhu samozřejmostí. Kuki na 14 dní umožní zdarma si vyzkoušet a pochopit, v čem je rozdíl mezi klasickou televizí a chytrou televizní službou. Budoucím zákazníkům chceme před rozhodnutím vyjít vstříc, nikdo nechce kupovat zajíce v pytli,“ říká za Kuki Vladimír Tovarňák.

Nabízená služba je bez závazků a pro její využívání není nutné podepisovat smlouvu, tudíž i ukončení služby probíhá online – jednoduše z pohodlí domova, bez nutnosti papírování či komunikace se zákaznickými centry. Pro registraci služby na dva týdny zdarma je nutné zadat platební kartu. V případě, že uživatel službu ukončí během 14 denní zkušební lhůty, žádná platba mu z karty stržena nebude. Zároveň nemusí mít uživatel obavu, že by na blížící se konec trial periody zapomněl - před jejím vypršení Kuki klienta e-mailem upozorní, že brzy dojde k překlopení do placené verze. Pokud nebude mít zájem, jednoduše odběr zruší.

„Uživatelé mají možnost si v rámci této nabídky vyzkoušet i jednotlivé dokupy jako jsou „Navíc HBO balíček“ s kanály HBO nebo „Navíc seriály“ – unikátní knihovnu oblíbených seriálů, filmů a pořadů, které Kuki automaticky nahrává a třídí podle sérií a epizod. Pokud bude mít uživatel zájem o rozšíření služby o tyto balíčky, musí za ně zaplatit. Zdarma má totiž k dispozici pouze hlavní tarif Kuki menší, Kuki větší nebo Kuki start. Nicméně za dokup je vždy účtována poměrná částka služby do konce trialu, tedy maximálně 14 dní,“ dodává Vladimír Tovarňák.


Televize Kuki nabízí tři tarify. Kuki větší, který zahrnuje přes 140 televizních kanálů, ze kterých je 30 pevně nastavených a dalších 30 si zákazník volí z nabídky sám. Kuki menší nabízí přes 60 televizních programů, ze kterých je 15 pevně nastavených a dalších 15 si uživatel volí z nabídky sám. V obou tarifech je možné nabídku volitelných programů po třiceti dnech změnit. Zároveň si pořady lze pustit až 7 dní po odvysílání a ještě má uživatel k dispozici 10 hodin místa pro své nahrávky. Třetím tarifem je Kuki start, který je nabízen jako ochutnávka chytrých funkcí, nabízí 44 pevně daných TV stanic a časově omezený posun v čase na 24 hodin.


O Kuki

Internetová televize Kuki byla spuštěna v roce 2014 a je společným projektem firem SMART Comp a.s., která působí na trhu pod značkou netbox a firmy Planet A a.s., která působí pod značkou AIM. V nabídce má přes 130 televizních kanálů s možnostmi zpětného přehrávání a dalšími chytrými funkcemi. Službu využívá více než 80 tisíc zákazníků a dalších 150 partnerských operátorů po celé republice. Kuki je součástí každé chytré televize Samsung s operačním systémem TIZEN a je k dispozici jako aplikace pro zařízení se systémem Android TV (např. televize Sony, Panasonic nebo herní konzole Nvidia Shield). Ceny za službu Kuki se pohybují od 100 Kč do 400 Kč měsíčně.


Lucie Vurbsová, PR manažerka, 4pr.cz


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
18.11.2018 • Seriál Přátelé: Znáte lépe seriálové postavy nebo jejich představitele?
17.11.2018 • 4G sieť na Slovensku oslavuje piate výročie – Telekom ju od začiatku zrýchlil dvanásťnásobne
09.11.2018 • Telekom odštartoval Archív s 30 kanálmi, z toho 11 v HD
01.11.2018 • Československá filmová společnost dnes zpřístupnila v HbbTV videotéku Filmpopular
01.11.2018 • Hokejoví reprezentanti Birner, Červenka či Kubalík míří na O2 TV Sport - stanice nově nabídne přenosy ze švýcarské ligy
20.10.2018 • Na Turnaji mistryň se představí rekordní počet českých hráček - vrchol tenisové sezony odvysílají exkluzivně stanice O2 TV Sport a O2 TV Tenis

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist