Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 07:34:36   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Seriál Přátelé: Znáte lépe seriálové postavy nebo jejich představitele?

  Autor: PR.Konektor , e-mail: info@prkonektor.cz Přidané: 18.11.2018


Střelená Phoebe, naivní Joey, puntičkářská Monika, vtipálek Chandler, krásná Rachel a sympatický Ross. Pro mnohé jsou tyto postavy a seriál Přátelé neodmyslitelnou součástí dospívání a rádi se s nimi setkávají i teď, 14 let po natočení poslední epizody. Asi jako každý, tak i členové této party mají svá tajemství. Věděli jste třeba, že Jennifer Aniston prohlásila, že účes „Rachel“, jak se skutečně nazýval, byl nejhorším, který kdy musela nosit?


Seriál Přátelé je dnes již kultovní záležitostí. V mnohých epizodách dokázaly seriálové postavy své diváky rozbrečet smíchy, méně často dojemnými rozchodovými scénami. Ať už se s nimi scházíte u televize, tabletu či telefonu, sledujte je nyní přes internetovou televizi Lepší.TV. Stačí Vám internet s rychlostí jen 3 Mb/s. Připomeňte si osudy oblíbené šestice přátel se službou, která nabízí i klidně i HD vysílání.


Jennifer Aniston stále věrná svému kadeřníkovi

Jennifer Aniston se o svém slavném účesu z první série vyjádřila jasně. Řekla, že kadeřník Chris McMillan byl mimo smysly, když účes vytvářel. Spojil fén se svou kreativitou, ale nepřemýšlel nad tím, že si takto Jennifer bude muset česat vlasy i sama. O účesu Rachel mluví jako o nejošklivějším a nedokázala pochopit, proč byl mezi ženami tolik oblíbený. Navzdory tomu zůstala svému Chrisi McMillanovi věrná a doteď ho pravidelně navštěvuje každých 6 týdnů. Za sestřih u populárního hollywoodského kadeřníka platí herečka zhruba 11 000 Kč.


Matthew Perry nahoru a dolů

Až na pár kotrmelců, které v seriálu Chandler řešil se svými rodiči, byl docela vtipný pohodář. Ve skutečnosti však herec zažíval mnohem větší pády. Pokud se vám zdálo, že v každé sérii vypadal jinak, mohla za to závislost Matthewa Perry na drogách a alkoholu. Došlo to tak daleko, že byl v roce 1997 hospitalizován a v roce 2001 musel nastoupit do léčebny znovu. Později se k situaci vyjádřil tak, že měl v práci příšerné kocoviny. Kvůli závislosti si Matthew Perry nepamatuje nic mezi třetí a šestou sérií, a tak ani nedokázal odpovědět na otázku, která epizoda je jeho nejoblíbenější. Pokud ovšem vám v televizi běží díl, kterého nemáte nikdy dost, přehrajte si ho s Lepší TV až 30 dní zpětně.


Lisa Kudrow jako hudební antitalent

Phoebe Buffay je všestranná postava, která vyzkoušela nespočet povolání. Především se živí jako masérka a příležitostně jako folková zpěvačka. Phoebe hraje na kytaru a skládá vlastní písničky, které zpívá hostům v kavárně Central Perk. Ve skutečnosti však herečka Lisa Kudrow hru na kytaru nesnášela. Prohlásila, že se nástroj nikdy pořádně nenaučila ovládat. Dokonce prosila producenty, zda by její postava nemohla místo na kytaru hrát na bicí. Na natáčení docházela i učitelka, ale později to Lisa vzdala s tím, že se naučila alespoň několik málo akordů, z nichž vzešel legendární song Smraďoch.


Matt LeBlanc seriálovým miláčkem

Ačkoliv se seriál Přátelé nikdy nedočkal svého pokračování, postavou Joeyho na něj navázal herec Matt LeBlanc ve stejnojmenném seriálu. Věděli jste, že představitel Joeyho, vyučený původně jako tesař, nikdy netoužil po herecké kariéře? To hlavní, co herce zajímalo, byla výplatní páska, která mu dávala jistotu, že se dokáže postarat o svou rodinu. Poté, co se mu s tehdejší manželkou Melissou McKnight narodila dcera s vrozeným benigním nádorem mozku, stiskl tlačítko restart a zaměřil se na věci, které byly v tu chvíli důležité.


Courtney Cox se naučila stárnout

Monica Geller je mezi svými přáteli známá jako čistotou a pořádkem posedlý postrach. Ačkoliv má v sériích štíhlou postavu, v pubertě trpěla velkou nadváhou. Ve skutečném životě má Courtney Cox stále úžasnou postavu, ale s kosmetickými úpravami obličeje to přehnala. Jak sama herečka přiznala, kvůli tlaku Hollywoodu jich podstoupila opravdu hodně. Poté, co za svůj nepřirozený vzhled sklidila kritiku, odstranila veškeré obličejové výplně a přestala se stárnutí bránit.


David Schwimmer se cítí lépe za kamerou

Věděli jste, že role Rosse Gellera byla napsána Davidu Schwimmerovi na míru? Spolu s producentem Kevinem Brightem pracoval už dříve a vyvíjeli Rossův charakter s ohledem na Davidův osobitý hlas. Jako jediný ze šesti herců se pod tvorbu seriálu také podepsal. Podílel se totiž na režírování 10 epizod seriálu. V současné době se David věnuje spíše práci režiséra či dabéra, protože jak sám přiznal, poté co se stal díky seriálu Přátelé slavným, nemohl se už chovat tak, jak byl dříve zvyklý.

Připomeňte si příběhy oblíbené pětice přátel, sledujte Lepší.TV a zjistěte, zda je tento seriál opravdu nesmrtelný!


Věděli jste, že

- … malou Emu, dceru Rosse a Rachel, ztvárnila dvojčata?
- … původně se měl seriál jmenovat Insomnia Café a poté Friends Like Us?
- … úvodní tančící scéna ve fontáně byla natáčena v 5 hodin ráno ve studiích v LA?
- … závěrečná epizoda se vysílala v USA 6. května 2004?
- … se jednotlivé epizody natáčely před živým publikem?


Patříte-li i Vy mezi jejich fanoušky, určitě si nenecháte uniknout ani jeden díl. Nyní si navíc s Lepší.TV můžete odvysílané díly s minimálním připojením k internetu 3 Mb/s na televizi, počítači, tabletu nebo mobilu přehrát pořady až 30 dní zpětně. Za bezkonkurenční cenu můžete přepínat mezi 92 oblíbenými stanicemi.


Sylvie Micková, Account Executive, PR.Konektor


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
18.11.2018 • Televize KUKI zdarma na dva týdny na zkoušku
17.11.2018 • 4G sieť na Slovensku oslavuje piate výročie – Telekom ju od začiatku zrýchlil dvanásťnásobne
09.11.2018 • Telekom odštartoval Archív s 30 kanálmi, z toho 11 v HD
01.11.2018 • Československá filmová společnost dnes zpřístupnila v HbbTV videotéku Filmpopular
01.11.2018 • Hokejoví reprezentanti Birner, Červenka či Kubalík míří na O2 TV Sport - stanice nově nabídne přenosy ze švýcarské ligy
20.10.2018 • Na Turnaji mistryň se představí rekordní počet českých hráček - vrchol tenisové sezony odvysílají exkluzivně stanice O2 TV Sport a O2 TV Tenis

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist