Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 05:28:24   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

Galaxie Sport v květnu

  Autor: PR Press , e-mail: galaxie-sport@galaxie-sport.cz Přidané: 29.04.2002


Dnem 1.května 2002 skončí „promo“ vysílání českého sportovního televizního programu Galaxie sport, který bude od tohoto data, jako placený kódovaný program, dostupný divákům vybraných sítí největších operátorů UPC Česká republika, a.s., TES Media, spol. s r.o. i dalších kabelových televizí a předplatitelům individuálního satelitního příjmu mimo dosah sítí těchto televizí.

Galaxie sport je svým obsahem programem, který doposud nebyl v této podobě a zařazení nabízen na televizním trhu v České republice a chyběl v programové nabídce pro české diváky. Protože sport a televize svým způsobem boří hranice je možné tento program nabízet i divákům ve Slovenské republice, pro kterou má Galaxie sport nakoupena autorská práva pro všechny své uváděné programy, a kde určitou překážkou rychlejšího postupu nasazení je problematická a velmi diskutovaná cenová regulace za služby kabelové televize.

Galaxie sport není cílen na určitou věkovou a zájmovou skupinu, ale svým obsahem oslovuje celou škálu diváků sportovních pořadů. Přináší exkluzivní přímé přenosy, záznamy a sestřihy z divácky populárních a atraktivních sportovních odvětví, jakými jsou hokej, fotbal, basketbal, motoristický sport, box, apod. Zde jsou nosnými pořady přímé přenosy, záznamy a sestřihy z kanadsko-americké hokejové ligy, anglického, německého a anglického fotbalu, americké basketbalové ligy. Tyto pořady jsou doplněny souhrnnými přehledy, sestřihy nejzajímavějších okamžiků a událostí z uvedených sportovních odvětví, magazíny a výsledkovým servisem.

Posledními novinkami, které doplní náš program se v několika uplynulých dnech staly:

- Špička světových tenisových turnajů – Wimbledon 2002. Bude v programové nabídce Galaxie Sport na začátku léta - červen a červenec. Seriál přímých přenosů se bude valit na české a slovenské diváky v zcela neobvyklém rozsahu z obrazovek kabelových televizí. Zjednodušeně řečeno udivíte vše podstatné co se na tomto prestižním tenisovém turnaji odehraje od jeho začátku až po jednotlivá finále.Přímé přenosy, záznamy, sestřihy, zpravodajství. Zcela jistě v nich nebudou chybět ani utkání českých a slovenských zástupců v jednotlivých kategoriích.

- Od srpna je pro příznivce fotbalu připraven seriál přímých přenosů a kompletního zpravodajství z anglické Premier League. Na českých a slovenských televizních obrazovkách se tak nejen ve zpravodajství objeví hvězdy světového fotbalu, ale i české a slovenské fotbalové hvězdy. Seriál 70 zápasů Premier League tak doplní anglické fotbalové poháry F.A.CUP a Worthingthon Cup, které již Galaxie Sport vysílá.

- Další novinkou je anglický Superpohár - utkání vítězů F.A.CUP a Worthingthon Cup.

- Fotbalové fanoušky určitě potěší i fotbalový turnaj v Amsterdamu za účasti 4 hvězdných mužstev , který bude vysílán na Galaxii sport v srpnu.

- Ty, kteří sledují lední hokej a zejména NHL, nejlepší hokejovou soutěž světa, zajisté potěší informace, že přímé přenosy zápasů NHL i atraktivní a sledované doprovodné pořady bude svým divákům přinášet nejen v následující sezóně 2002-2003, ale i v sezónách dalších, opět Galaxie Sport.

Tento pestrý výčet nabídky nových sportovních programů není konečný, a diváci se mohou těšit na další novinky, které jsou připravovány na podzim.

Jiří Hojgr, jednatel Galaxie sport, s.r.o.



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 17   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
28.05.2002 • Jarní nabídka UPC Direct [ 12 ]
02.05.2002 • Galaxie Sport ještě není v nabídce UPC ! - doplněno o Programový plán Galaxie Sport [ 24 ]
24.04.2002 • UPC odpovídá – 2.část [ 7 ]
17.04.2002 • Novinky na Galaxii Sport [ 5 ]
02.04.2002 • Apríl na satCentrum [ 10 ]
01.04.2002 • Psali jsme na Apríla
Slovlink na Eurobirdu od června 2002
[ 22 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  Galaxie Sport ještě stále není 

02.05.2002 20:46 • Redakce satCentrum
Pro fandu a další čtenáře: Také nás v redakci mrzí, že avizované zpřístupnění sportovního kanálu Galaxie Sport do nabídky UPC Direct neproběhlo již v prvních květnových dnech, jak nám bylo oficiálně oznámeno (na našem webu zveřejněné články pod označením PR Press jsou oficiální dokumenty a redakce satCentrum je žádným způsobem neupravuje!). Na naše dotazy a urgence k oběma zainteresovaným stranám jsme dostali zatím jen vyjádření jednatele Galaxie Sport, ing. Hojgra. Toto oficiální stanovisko nám přišlo e-mailem cca před patnácti minutami, takže aspoň tímto vám přinášíme jakési vysvětlení. Najdete jej jako Hlavní článek ve Zpravodajství. Samozřejmě, pokud se dozvíme něco nového v této kauze, budete si to moci hned přečíst na našem webu satCentrum. Děkujeme vám za váš zájem a zachovejte nám i nadále svou přízeň.

Za redakci satCentrum - Václav Hrubec
 
 
  Můj příspěvek 

02.05.2002 19:48 • kuba
dneska jsem taky volal na zákaznické centrum a tam mi řekli, že v dohledné době Galaxie Sport nebude
 
 
  Galaxie Sport na UPC v květnu. 

02.05.2002 18:23 • fanda.
Všechno je podvod. Nikdo se k tomu z redakce nevyjádřil proč není Galaxie Sport v nabídce UPC od 1. května. Volal jsem na Zákaznické centrum UPC a tam mi řekli, že žádná smlouva s Galaxií Sport nebyla podepsána. Podvod nad podvod. Nevěřím už nikomu. Strčte si ty srandičky za klobouk, že Vám není hanba.
 
 
  Můj příspěvek 

02.05.2002 18:16 • Starchild
UPC pryč!!!! Měl jsem vydný jejich příjímač a co jsem si kvůli tomu vytrpěl!!!! Servisní technik nebyl schopen to opravit (bylo to v záruce) a ty slepice v zákaznickém centru nic nevěděli!!! Platil jsem 4 měsíce zbytečně!!! A pořád mě slibovali jak mě to vymění, že mám počkat atd...! A UPC, když jsem přestal platit, tak se teprve začali o muj problém zajímat a hlavně posílat upomínky!!!! Nakonec mě to opravili v jiném servisu za peníze.....tak jsem s nima skončil!!! Neznám větší zmetky!!!!
 
 
  Ako to bude na slovensku????? 

02.05.2002 18:07 • Laco
Chcem sa spytat ci bude mozne kupit kartu na Galaxiu Sport. Mame doma Cryptoworks zabudovany a jeden modul prazdny. Aky bude vyuzivat Galaxie? Dufam ze tento a nie niaky Irdeto alebo Viaces. Je niaka sanca ze sa rozsiri ponuka CzechLink karty o tento program???? Dakujemza odpoved.......
 
 
  Můj příspěvek 

02.05.2002 14:19 • Fotbalovej fanatiK.real
UPC je spolecnost plna lharu,kterym de jen o poenize.Ja si klidne zaplatim za galaxii-sport jako premiovy kanal.Ted lituju,zr jsem si poridil UPC-direct,jeste,ze mam premire world,canal+,tele+,canal satelite digital,Sky,ITV a plno dalsich,ale cestina je cestina.








 
 
  UPC 

02.05.2002 11:39 • anonym
Ten problem je v UPC !!! Byl sliben termin 1.5.2002 a ted delaji mrtveho brouka! Je to velmi nesolidni od nejvetsiho kabeloveho operatora.Galaxie Sport vysila PlayOff NHL,finale F.A.Cupu a rozhodujici zapas Bundesligy a divaci maji diky UPC smulu. :-((
 
 
  Stále nič 

02.05.2002 11:34 • George
Aj dnes 2.5. ráno o 10:30 bola predvolba č.13 stále nedostupná. Kde je chyba?
 
 
  Môj príspevok 

02.05.2002 09:28 • anonym
Dnes dopoledne stále nic a UPC mlčí a mlží .....
 
 
  Galaxie Sport na UPC v květnu. 

01.05.2002 17:20 • anonym
Jestli to nespustí do konce týdne tak přestávám věřit jakémukoli článku co se zde napíše. Takhle si dělat z lidí srandu to by opravdu nešlo. Jestli snad někdo naladil na předvolbě č.13 Galaxii Sport ať napíše příspěvek. Byla by to náhoda.
 
 
  Galaxie Sport na UPC v květnu 

01.05.2002 15:32 • čtenář
Je 16 hodin a stále ani zmínka. Přestávám věřit člankům uveřejňovaných na stránkách paraboly a satcentrum. Jedině co je omlouvá, že je dnes svátek práce, ale to by nepsali od 1. května. Když byla reorganizace programů na přijímači Philips v dubnu také se to projevilo až za 3 dny, ale to byla zmínka na stránkách a navíc přijímač dával info, že změna bude. Teď se nic něděje. Nechci nikoho nazvat lhářem, ale zatím tomu všemu nasvědčuje.
 
 
  Můj příspěvek 

01.05.2002 11:32 • Blade
No na internetu ani zminka, žadný info mail nepřišel....Jsem zvědavý kdy to spustí...
 
 
  Galaxie Sport na UPC od 1.5 

01.05.2002 10:46 • snuk
Jestli to dneska spisti tak dam na modleni
 
 
  Galaxie Sport na UPC v květnu 

01.05.2002 10:13 • čtenář
Je 10 hodin a stanice tam neni na č.13.
 
 
  Galaxie Sport na UPC 

01.05.2002 08:20 • čtenář
1. května 2002 není ani zmínka na předvolbě č.13,že by tam měla být Galaxie Sport. To znamená, že asi nic nebude.
 
 
  Môj príspevok 

30.04.2002 22:21 • anonym
Ruku v ruce se zahájením plného provozu by měla jít také distribuce přístupových karet (které ovšem zatím nikdo neprodává) - jinak by se lehce mohlo stát, že na trhu bude víc karet pirátských, než oficiálních...
 
 
  Galaxie Sport v květnu v UPC ? 

30.04.2002 15:10 • anonym
Nekde jsem slysel ze to spusteni nebude v kvetnu tak horke jak si vsichni prejeme !! Nevite o tom nekdo vic ?
 
 
Celkový počet komentářů: 17 / zobrazují se: 1 ... 17

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist