Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 24.04.2024 - 22:18:59   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

Galaxie Sport ještě není v nabídce UPC ! - doplněno o Programový plán Galaxie Sport

  Autor: PR Press , e-mail: Galaxie-sport@galaxie-sport.cz Přidané: 02.05.2002


Galaxie sport se omlouvá, že i přes avizované nasazení v sítích UPC ČR, a.s. se tento program v nejbližších dnech neobjeví.

UPC ČR, a.s. si vyžádala ještě časový prostor pro finalizaci obchodních, právních a technických okolností, potřebných pro konečné rozhodnutí, o kterém se intenzivně jedná. O dílčích výsledcích Vás budeme informovat.

V sítích TES Media a dalších provozovatelů kabelových televizí je program Galaxie sport buď dostupný již nyní, nebo bude zařazen ihned po podpisu smlouvy.


Ing.Jiří Hojgr, jednatel Galaxie sport


poznámka satCentrum: Také nás v redakci mrzí, že avizované zpřístupnění sportovního kanálu Galaxie Sport do nabídky UPC Direct neproběhlo již v prvních květnových dnech, jak nám bylo oficiálně oznámeno (na našem webu zveřejněné články pod označením PR Press jsou oficiální dokumenty - tiskové zprávy - a redakce satCentrum je žádným způsobem neupravuje!). Na naše dotazy a urgence k oběma zainteresovaným stranám jsme dostali zatím jen vyjádření jednatele Galaxie Sport, ing. Hojgra. Toto oficiální stanovisko nám přišlo e-mailem cca před deseti minutami, takže aspoň tímto vám přinášíme jakési vysvětlení. Samozřejmě, pokud se dozvíme něco nového v této kauze, budete si to moci hned přečíst na našem webu satCentrum.


doplněno: Programový plán Galaxie Sport na květen - srpen 2002

Květen :

· F.A.CUP - finále anglického fotbalového poháru
· NHL - PlayOff - semifinále a finále konferencí
· Bundesliga - boj o titul
· 500mil INDIANAPOLIS - nejslavnější automobilový závod USA
· 1st.division PlayOff - finálový zápas o postup do Premier League
· Dánsko x Kamerun - poslední příprava na fotbalové MS 2002
- pravidelné sportovní magazíny
- aktuální denní světové zpravodajství

Červen :

· NHL - Stanley Cup - finále (4-7 zápasů dle průběhu série)
· NBA - finále (4-7 zápasů dle průběhu série)
· Fotbalový speciál - aktuální denní zpravodajství z fotbalového MS 2002
· IRL - 3 závody automobilové Indy Racing League
· Wimbledon - nejslavnější tenisový turnaj
- pravidelné sportovní magazíny
- aktuální denní světové zpravodajství

Červenec :

· Wimbledon - pokračování, přímé přenosy a záznamy
· MS ve fotbalu - dokumenty před MS - profily účastníků MS
- hvězdy mužstev
· IRL - 3 závody
· Charity Shield Cup - utkání vítězů F.A.Cup a Premiere League
· Německý národní pohár - turnaj 6 nejlepších týmů Bundesligy
- pravidelné sportovní magazíny
- aktuální denní světové zpravodajství

Srpen :

· Bundesliga - zahájení sezóny
· Premiere League - anglická fotbalová liga
· Fotbalový turnaj v Amsterodamu
· IRL - 3 závody
- pravidelné sportovní magazíny
- aktuální denní světové zpravodajství


více informací: www.galaxie-sport.cz


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 24   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
28.05.2002 • Jarní nabídka UPC Direct [ 12 ]
29.04.2002 • Galaxie Sport v květnu [ 17 ]
24.04.2002 • UPC odpovídá – 2.část [ 7 ]
17.04.2002 • Novinky na Galaxii Sport [ 5 ]
02.04.2002 • Apríl na satCentrum [ 10 ]
01.04.2002 • Psali jsme na Apríla
Slovlink na Eurobirdu od června 2002
[ 22 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 2

  Můj příspěvek 

06.05.2002 19:50 • anonym
Pro klienty kabelové TV Intercable:

Na můj dotaz:

Odkdy a v jaké nabídce bude ve Galaxie sport. Upozorňuji Vás, že pokud budete váhat tak vás konkurence zcela převálcuje a já sám znám spoustu lidí, kteří přecházejí na konkurenci (UPC), hlavně fandové NHL. Takže pokud budete čekat do podzimu tak přijdete o dost klientů. A slušností také je na tyto četné otázky reagovat.

Po týdnu reagovala TV Intercable takto:

Vážený pane,



děkuji za Váš dotaz týkající se zařazení Galaxie Sport do programové nabídky Intercable CZ. Společnost Intercable CZ jednala se zástupci Galaxie Sport o případném zařazení této stanice do programové nabídky, avšak nepodepsala žádnou smlouvu o smlouvě budoucí, která by zajišťovala Galaxii Sport místo v nabídce Intercable CZ. Termín zařazení bude stejně jako cena předmětem dalších jednání. Případné zařazení tohoto programu do nabídky ICZ by bylo naším zákazníkům komunikováno našimi běžnými komunikačními kanály, tj. čtvrtletním bulletinem kabelové televize KABLÍK, dále by tato informace byla na webových stránkách ICZ, na infokanálech v síti ICZ a samozřejmě na Zákaznick ých střediscích ICZ.



Přeji hezký den



S pozdravem



Lucie Jirkalová

TAKŽE - obrázek si o tom udělejte sami. Nejde jim o nás ale o prachy, prachy,...



-----




 
 
  Můj příspěvek 

05.05.2002 18:17 • anonym
asi si neuvědomují, že galaxie by jim mohla přilákat další diváky, ale o ty jim asi vůbec nejde (už jsme neviděli finále bundesligy - co neuvidíme příště)?
 
 
  mad mas pravdu 

05.05.2002 15:26 • juzek
supermax krachne diky nezarazeni do directu a vyrazeni z pozemnich kabelovek.Jak intenzivne hledaji nahradu za SPORT 1 vydite taky (viz.nezarazeni GALAXIE) jsou hlusi doufam ze padnou -Jako reklama na česke televize nebo kabelovku bez kabelu
 
 
  to vzkaz: 

04.05.2002 12:53 • mad
Tak podle tebe je asi rozdil mezi kabelovým prijmem a satelitem, ze jo? Meles tady o penězích a pirátech-ALE: V kabelovce si lze napr: HBO predplatit k zakladni nabidce a platiš méně, ale v Directu musiš platit nesmyslnou Rodinu a k tomu HBO za skoro 900,- kč!!!! Je to v pořádku???? Proč musím platit Rodinu, ať dají pár samostatných premiových kanálů a mají vystaráno. Navíc kolik programu v Rodině vysílá volně???? Jen si vzpomeň co UPC slibovalo - HBO extra, Supermax v Directu atd....A co po Sportu1, to říkali že INTENZIVNĚ hledají sportovní kanál a jak to dopadlo? Nebyl žádný!!!! A tak by se dalo pokračovat...jen si hezky vzpomeň a vy všichni ostatní taky, UPC prostě nikdy nesplní co slíbí!!!!
 
 
  Můj příspěvek 

04.05.2002 10:00 • S.
Tezko 46000, kdyz VE SKUTECNOSTI ma UPC Direct neco pres 44000 abonentu, ale to je jedno... Zajimavejsi je, ze prodali jen 25 (slovy dvacetpet) samostatnych karet ;)))
 
 
  ad vzkaz 

04.05.2002 09:26 • anonym
je to fakt. remcejte si doma a neotravujte s tim lidi. myslite si kdovijak jste hrdinove kdyz tady heroicky vykrikujete. Zruste si upc a divejte se klidne na novu. a pokud vim tak UPC nikdy galaxii neslibila od 1.5. neslibila. Debilci!
 
 
  VZKAZ 

04.05.2002 09:11 • anonym
Vážení, musim se společnosti UPC zastat. Prave kvuli takovym k....um, co se snazi usetrit par stovek a pouzivaj piratske karty, neni v nabidce vice premiovych kanalu, protoze to by museli osetrit jen jednou cestou a tj. zdrazit zakladni nabidku Rodina a na to uz by se pak kazdej vykaslal, takze jim fakt nezavidim. Kdyz kurva na neco nemam prachy, tak na to necumim!! A vy debilci co si tady stezujete jste fakticky smesny, dal bych Vam petku na tramvaj.
 
 
  Můj příspěvek 

04.05.2002 08:38 • Petr
Proč by UPC direct rušili,když již mají 46,000 předplatitelů.

Ať žije UPC!!
 
 
  Info 

03.05.2002 23:01 • Karl
No, podle všeho to dopadne, pokud ne dobře tak špatně určitě, tak klid. Nejméně informací k celé věci se vždy dozvíte tam, kde by toho měli vědět nejvíce - na zákaznické lince. Tam mi ani na přímý dotaz nebyli schopni říct alespoň přibližný čas, který bude UPC potřebovat na všechny ty analýzy atd. První termín zveřejnili, asi jen z pr...., ale zveřejnili bez problémů. Chápu, že chcou mít záruky atd, ale proboha proč slibují něco, co nemůžou splnit, to mi hlava fakt nebere, asi je to holandský způsob vytváření pozitivního obrazu firmy, jinak si to nedokážu vysvětlit. Jinak doufám v opravdu dobrý konec pro všechny fanoušky sportu. Zdar.
 
 
  Můj příspěvek 

03.05.2002 21:46 • Fanda nhl
já veřím tomu, že to UPC chce nelidsky zpeněžit. Kéž by tato kauza UPC definitivně zlomila vaz. Fandové NHL kupte si vlastní parabolu. protože ti idioti z UPC jsou schopní zprovoznit Galaxii sport den poté co Dominik ten Stanley cup s Red Wings konečně vyhraje. Takže kdo to chce vidět live kupte si parabolu, nějakou púajclou kartu a hurá na to. a nebo origoš s dvěma sousedy vyjde na 800 na rok a to se dá né?
 
 
  GS v UPC 

03.05.2002 20:48 • Jirka
No nemyslím si, že chyba je tentokrát na straně UPC, protože tato firma chce nějaké záruky stálosti programu a dosavadní zkušenosti s podniky Hojgrova předchůdce Kindernaye (původní Galaxie a TV3) hovoří za vše.
 
 
  nojo 

03.05.2002 19:19 • martin
ne ze bych chtel hajit upc ale blb je hojgr z galaxie.jak muze rikat ze to bude od 1kvetna kdyz nema podepsanou smlouvu.to je teda reditel za vsechny prachy.
 
 
  Můj příspěvek 

03.05.2002 19:18 • Viki
Dnes mi bylo telefonicky sděleno operátorkou UPC že program Galaxie sport zatím na UPC Direct nebude jelikož se ještě neví jestli nebude v rozšířené placené nabídce.Nutno přiznat že UPC se chová neuvěřitelně arogantně,ostatně jak už jsme zvyklí!Osobně s nimi po více jak dvou letech končím.Program který bude stát v ostatních kabelových sítích cca 9kč,- chce UPC zřejmě gaunerským spůsobem zpeněžit.(jako sport1).Opravdu není se čemu divit!Přeji UPC,a asi nejen já ,tvrdý náraz na hubu a masivní odliv klientů! Ámen
 
 
  Můj příspěvek 

03.05.2002 18:16 • anonym
Jake jsi idiot......
 
 
  To: jake 

03.05.2002 14:06 • jan
Jestli je někdo idiot, tak seš to TY, agente UPCáckej, protože jen idiot může být spokojenej s UPC. A už tu nevotravuj a jdi se dívat na svůj oblíbený Hallmark, dávaj určitě nějakou premiéru.
 
 
  ste idioti 

03.05.2002 13:05 • jake
ste idioti tak to kurva zruste a nepiste to tady koho to zajima ze zacnes s piratskym prijmem ty idiote-zacnite vsichni a zbude jen nova. furt si jen stezujete tak si to odhlaste blbecci a tady o tom nepiste nikoho to nezajima mate plnou prdel kecu a stejne to neudelate tak cago belo u novy....PS: jestli sem nekoho nasral tak se neomlouvam protoze sem to chtel zdar
 
 
  Můj příspěvek 

03.05.2002 12:21 • SAT OFF
Tak a dost, tento mesic rusim HBO, je to SHIT na kterem vse tisickrat opakujou, uz me to nebavi ...
 
 
  Galaxie a UPC 

03.05.2002 08:57 • doti
UPC je podle mých skušeností moc divná a neseriózní společnost! Já jsem už zrušil smlouvu a měli by to udělat i další zákazníci.Oni tyhle stránky stejně nečtou,jinak by už dávno zareagovali !Oni si za svých zákazníku dělají rukojmí!Nedávno jsem si otevřel jejich www stránku v Rakousku a bylo to o jiném.Na nás mají holt jinej metr a my si to necháváme líbyt. Prostě je bojkotovat,to snat pomuže!Když nebudou zákazníci,tak potom nevím pro koho budou u nás vysílat.Kdyby jim šlo o zákazníky,tak už dávno jsou v balíku UPC direkt ty programy,které si žádají diváci a hlavně platící spokojení diváci,a okamžitě by jich bylo o lOO% více....!UPC jde u nás o naše prachy za každou cenu,byť neseriózí cestou. Nevšímejme si jich,tak jako si nevšímají oni nás...!Navrhuji všem :bombardujte UPC svými dotazy

o doplnění programového balíku ,až se jim rosvítí v hlavách,že tu je nějakej novej suverénní zákazník,který ví co si chce objednat a zaplatit,vždyť jsou to služby a UPC nám má sloužit,nebo se mýlím?Co vy na to vedení U P C ...!
 
 
  Můj příspěvek 

03.05.2002 08:45 • jan
Uz mne ser..! Koncim s nima a prechazim na piratsky prijem.
 
 
  Můj příspěvek 

02.05.2002 22:04 • anonym
bombardujte UPC mailama, telefonama, faxama ať to tam daj - jinak je po galaxii v Directu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 
Celkový počet komentářů: 24 / zobrazují se: 1 ... 20

|<«12»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist