Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 02:17:19   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Nejlepší evropská házená na Sport1 a Sport2

  Autor: AMC/PR.Konektor , e-mail: info@prkonektor.cz Přidané: 09.01.2020


Stanice Sport1 a Sport2 se věnují světové házené dlouhodobě. Úvodní měsíc roku 2020 se ponese především v duchu špičkové mužské házené. Už 9. ledna začíná 14. evropský šampionát, který se vůbec poprvé v historii bude hrát ve třech zemích, a to v Rakousku, Norsku a Švédsku.


Sport1 a Sport2 nabídnou zhruba 30 tradičních turnajových přenosů, v nichž se mimo jiné představí i čeští reprezentanti, kteří v základní skupině (preliminary round) budou bojovat se Severní Makedonií, Ukrajinou a domácími Rakušany. Všechna utkání ve skupině ve státní hale ve Vídni.

Poprvé bude na turnaji působit dohromady 24 výběrů a samozřejmě nespočet těch největších jmen současné mužské házené. Mezi obhájci evropského primátu ze Španělska například zkušený Daniel Sarmiento nebo pivotmani Julen Aguinagalde a Joan Cañellas. V reprezentaci domácího Švédska, které bylo před dvěma lety na turnaji v Chorvatsku stříbrné, figurují osobnosti jako Kim Andersson, Niclas Ekberg či Mattias Zachrisson. Francii potom za úspěchem potáhne jako vždy elitní střelec z Paris Saint-Germain, Nikola Karabatić.

„Špičková házená se stala již nedílnou součástí našeho programového portfolia a jsme rádi, že opět můžeme divákům nabídnout zážitek z tohoto krásného sportu na absolutně nejvyšší úrovni. Navíc můžeme fandit i českému týmu, tedy ideální stav. O komentář se postarají jedni z našich nejzkušenějších komentátorů a expertů, jako jsou Vladimír Haber, Zdeněk Rom či Peter Štefanec”, hodnotí Marcel Mareš, Country Manager AMCNI CZ & SK.

Symbolem české reprezentace by měl být veterán z Wisly Plock, Ondřej Zdráhala, který na posledním evropském šampionátu příjemně překvapil ziskem titulu pro nejlepšího střelce turnaje. Celkově se trefil 56krát a přiblížil se na pět branek k 61gólovému rekordu legendárního Kirila Lazarova ze Severní Makedonie.

Turnajový program pro rok 2020 je rozplánovaný na 18 dní a končí v neděli 26. ledna finálovým duelem, který se bude hrát v obrovité TELE2 aréně ve švédském Stockholmu. Házenkářský leden na Sport1 a Sport2 si jednoduše nemůže nechat ujít žádný správný fanoušek házené.

Kromě bohatého házenkářského menu televizní program stanic Sport1 a Sport2 nabízí také přenosy z dalších atraktivních sportovních událostí a vrcholných soutěží jako jsou Formule1, hokejové KHL, SHL, CHL a slovenská Tipsport liga, portugalská nejvyšší fotbalová soutěž Liga NOS, turecká Süper Lig, NFL, tenisové turnaje okruhu ATP250 či vybrané elitní boxerské galavečery.


O AMC Networks International – Central and Northern Europe

AMC Networks International – Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společnostní na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic soustřeďujících se na Střední a Východní Evropu. Současné AMCNI – Central and Northern Europe portfolio nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film+. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky, jazykové verze a trhy. Je dostupný v celé řadě platforem včetně HD služeb na vyžádání a verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky SundanceTV a MGM Channel, tak populární kanály s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni.


O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.


V Praze, 7. ledna 2020, Sylvie Micková, Account Executive, PR.Konektor


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
09.01.2020 • Eurosport rozšiřuje tenisové vysílání o Wimbledon na jedenácti evropských trzích včetně České republiky a Slovenska
08.01.2020 • Španělská fotbalová elita na Sport1
06.01.2020 • Rallye Dakar 2020 – „staré“ dobrodružství v nové destinaci
05.01.2020 • Široký záběr nabízí Prima ZOOM
04.01.2020 • SP v alpském lyžování pokračuje slalomy v Chorvatsku
29.12.2019 • Odstartujte rok dokumentárně s Prima ZOOM

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist