Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 13:55:59   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

US Open tradičně na Eurosportu

  Autor: Media:list/Eurosport CZ , e-mail: info@media-list.cz Přidané: 22.08.2020


US Open je tradičně čtvrtým a posledním tenisovým grandslamem roku. Současná pandemie Covid-19 ovšem překopala tenisový kalendář a po přeložení French Open a zrušení Wimbledonu je US Open druhým letošním grandslamem. To nic nemění na tom, že Eurosport stejně jako v minulých letech nabídne svým divákům z US Open až 20 hodin živého tenisového vysílání denně.


Eurosport bude US Open vysílat od 31. srpna do 13. září na obou kanálech – Eurosport 1 a Eurosport 2. Na webových stránkách https://www.eurosport.cz/ bude každý den uveřejňovat rozpis vysílaných zápasů, najdete ho zároveň i na facebookovém profilu https://www.facebook.com/EurosportCZ/. Zápasy z US Open budou na Eurosportu komentovat Radek Barkman, Ivan Petr, Tomáš Petr, Jiří Svatoš, Michal Šíma, Michal Škorpil a Richard Vokůrka.

Poprvé v historii se bude hrát bez diváků a za přísných hygienických podmínek. Komentátor Radek Barkman ale upozorňuje, že se situace může zhoršit: „Zda se plánovaný turnaj opravdu uskuteční, se dle všeho rozhodne až týden předem na podnicích v New Yorku. Každopádně bude letošní US Open velmi netradiční. Účast v něm už totiž odřekla celá řada špičkových hráčů v čele s loňským vítězem Rafaelem Nadalem. Již dříve navíc definitivně ukončil sezonu Roger Federer a pochybnosti o startu v New Yorku má i Novak Djoković. Ženský pavouk zase ochudila neúčast Ashleigh Bartyové, Kiki Bertensové nebo Eliny Svitolinové. Do Ameriky nepoletí ani Češky Barbora Krejčíková a Barbora Strýcová. Hlavním důvodem jejich neúčasti je nekomfort z absence některých členů realizačního týmu či žádní diváci kolem kurtů.“

Účast českých tenistek by měla být opět široká, start plánují Karolína Plíšková, Petra Kvitová, Markéta Vondroušová, Karolína Muchová, Marie Bouzková (všechny hráčky nejlepší padesátky žebříčku WTA), dále Kateřina Siniaková, Kristýna Plíšková a Tereza Martincová. V mužském pavouku by neměl chybět Jiří Veselý.

US Open má před sebou 140. ročník, poprvé se hrálo už v roce 1881 na travnatých dvorcích. Letos se bude opět hrát v národním tenisovém centru Billie Jean Kingové na tvrdém povrchu DecoTurf. Začíná 31. srpna v 17:00 ŽIVĚ na obou programech Eurosportu. Závěrečný duel US Open – finále dvouhry mužů – vysílá Eurosport 1 v neděli 13. září od 22:00. Zápasy ze všech kurtů bude přenášet internetový přehrávač Eurosport Player.

Eurosport nadále výrazně rozšiřuje tenisové vysílání. Od letošního roku vlastní Eurosport i v České republice práva na vysílání všech čtyř grandslamů. Od roku 2021 bude vysílat seriál 41 turnajů ATP Tour. Eurosport nabídne divákům 9 turnajů ATP Masters 1000, 13 turnajů ATP 500 a 17 turnajů ATP 250, v závěru sezóny také Nitto ATP Finals.


Vít Rosenbaum, Marketing & PR, Media:List CZ a Eurosport CZ, foto: Karolína Plíšková


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
23.08.2020 • Prima ZOOM vás vždy něčím překvapí
22.08.2020 • Nejoblíbenější a největší najdete na Prima ZOOM
21.08.2020 • Tour de France 2020 - více než 100 hodin živého vysílání
20.08.2020 • Ve stínu tajných služeb - studená válka probíhala i tam, kde bychom to příliš nečekali
16.08.2020 • To nejzajímavější ze světa najdete na Prima ZOOM
15.08.2020 • Žraloci i letos v srpnu připlují na Discovery Channel

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist