Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 11:59:23   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

TV Markíza vstupuje do jarnej sezóny doslova nabitá premiérami vlastnej tvorby

  Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 23.02.2021


Televízia Markíza pripravila pre svojich divákov atraktívnu jarnú programovú štruktúru, ktorá bude doslova nabitá novými časťami obľúbených seriálov a zábavných šou. Hneď v prvý marcový týždeň odštartuje až sedem premiérových formátov – Pán profesor, Susedia, Červené pásky, Dobre vedieť!, Horná Dolná, Svadba na prvý pohľad a Tvoja tvár znie povedome.


"Sme radi, že aj v týchto náročných časoch sa nám vďaka prísnym hygienickým opatreniam darí vyrábať všetky projekty podľa plánu a pre divákov sme tak mohli pripraviť plnohodnotnú jarnú programovú ponuku. S výnimkou soboty, ktorá je na Markíze vyhradená filmovým kinohitom, sa môžu od marca každý jeden večer v týždni tešiť na premiérovú vlastnú tvorbu," povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

Pondelkové večery budú na Markíze patriť tej najlepšej seriálovej zábave s novými časťami obľúbených komediálnych seriálov Pán profesor a Susedia. Hereckú zostavu Pána profesora rozšíri v 2. sérii skvelá Petra Polnišová, ktorá si zahrá energickú a prostorekú učiteľku Barbaru. Kultoví Susedia vstupujú už do svojej 9. sezóny, v ktorej opäť nebude núdza o humor a prekvapenia.

Výnimočný seriál o sile priateľstva s názvom Červené pásky, ktorého vysielanie vlani na jar po dvoch epizódach prerušila koronakríza, od marca obsadí utorkové večery. Na obrazovky sa tak vracia presne po roku a diváci si ho budú môcť vychutnať od úplného začiatku, pričom tešiť sa môžu aj na premiérové časti. Svoj návrat na obrazovky hlási aj populárna zábavná kvízová šou Dobre vedieť!, prvými tohtoročnými hosťami kapitánov Juraja Kemku a Vlada Kobielskeho budú herecké hviezdy so seriálového hitu Oteckovia Braňo Deák a Filip Tůma.

Stred pracovného týždňa osviežia aj budúci mesiac nové časti Chart Show s moderátorkou Adelou Vinczeovou, v prvú marcovú stredu sa diváci môžu tešiť na rebríček najväčších hitov z hokejových štadiónov. Výnimkou bude streda 10. marca, kedy Markíza uvedie veľkú slovenskú premiéru dobrodružného rodinného kinohitu Fantastické zvery: Grindelwaldove zločiny. Už čoskoro sa do programovej štruktúry Markízy vráti aj originálna zábavná šou 2 na 1, v nových častiach moderátori Adela Vinczeová a Dano Dangl privítajú napríklad aj moderátora Mateja "Sajfu" Cifru, herečku Zdenu Studenkovú či bývalého hokejistu Borisa Valábika.

Vynikajúcu zábavu garantuje tiež komediálny seriál Horná Dolná, ktorý sa od marca dočká už svojej 12. série a patriť mu budú klasicky štvrtkové večery.

Po výraznom diváckom úspechu reality šou Svadba na prvý pohľad prichádza v piatkové večery na obrazovky Markízy 2. séria tohto unikátneho sociálneho experimentu. Až štyri nové páry sa zveria do rúk expertov, aby im veda pomohla nájsť partnera na celý život. Svoju vysnívanú lásku však po prvýkrát uvidia až pred oltárom.

Fanúšikom kvalitnej filmovej zábavy patria na Markíze sobotné večery, hneď skraja marca sa môžu tešiť na dvojicu premiérových titulov Lúpež vo veľkom štýle a Muž v temnote.

Záver týždňa sa tradične nemôže zaobísť bez veľkej zábavnej šou, túto jar divákom nedeľné večery spríjemní 6. séria fenomenálnej súťaže Tvoja tvár znie povedome. Svoje herecké a spevácke nadanie v nej predvedú komička a moderátorka šou Farma Eva „Evelyn“ Kramerová, komik Fero Joke, moderátorka Zuzana Belohorcová, herci zo seriálu Sestričky Kristína Madarová a Braňo Mosný, víťazka SuperStar 2020 Barbora Piešová, vychádzajúca herecká hviezda zo seriálu Pán profesor Martin Klinčúch, ako aj skúsený herecký a dabingový matador Dušan Cinkota. Moderátorom programu je opäť Martin Nikodým, vystúpenia budú hodnotiť Mário „Kuly“ Kollár, Zuzana Kubovčíková Šebová, ako nováčik sa predstaví Lujza Garajová Schrameková a štvrtá porotcovská stolička je voľná pre špeciálneho hosťa, ktorý je v každej epizóde prekvapením.

Nové časti seriálov Pán profesor, Susedia, Červené pásky, Horná Dolná, ako aj relácií Dobre vedieť!, Svadba na prvý pohľad, Tvoja tvár znie povedome a neskôr aj 2 na 1 budú všetkým predplatiteľom streamovacej služby VOYO k dispozícii vždy 7 dní pred ich odvysielaním v TV. Naďalej tiež platí, že fanúšikovia denného seriálu Oteckovia si na VOYO nájdu vopred vždy až 5 epizód.


Program	                      Štart vysielania	Vysielací čas

Pán profesor II. 1. marec 2021 pondelok 20:30
Susedia IX. 1. marec 2021 pondelok 21:35
Červené pásky 2. marec 2021 utorok 20:30
Dobre vedieť! 2. marec 2021 utorok 21:45
Horná Dolná XII. 4. marec 2021 štvrtok 20:30
Svadba na prvý pohľad II. 5. marec 2021 piatok 20:30
Tvoja tvár znie povedome VI. 7. marec 2021 nedeľa 20:30



TV upútavky:

Pán profesor - https://youtu.be/3hFqqFmoRGU
Susedia - https://youtu.be/4q9r4Dw18F8
Červené pásky - https://youtu.be/PRS-iEzK8gU a https://youtu.be/wk2_0ktrwMg
Dobre vedieť! - https://youtu.be/dHG0Eebhzc0
Horná Dolná - https://youtu.be/PTb5u3MDXvI
Svadba na prvý pohľad - https://youtu.be/Tt-JT8Fqo2w
Tvoja tvár znie povedome - https://youtu.be/x5TKtzpo70M


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza, 23. 2. 2021


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
23.02.2021 • Najobjektívnejšie televízne spravodajstvo mala v minulom roku RTVS
22.02.2021 • Jedinečný projekt Klubtúra prichádza na obrazovky RTVS
21.02.2021 • Show Jana Krause - 24. 2. 2021
19.02.2021 • Neuvěřitelný příběh původně amatérského fotografa slunečního zatmění
18.02.2021 • Jak se staví sen v novém kabátě = Postav si sen!
17.02.2021 • Národní divadlo zažije 27. února největší koncert v dějinách

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist