Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 01:10:45   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Září na AXN

  Autor: Redakce/2Media , e-mail: info@axn.cz Přidané: 17.08.2008



Na kanálu AXN startují v září dva nové seriály. Painkiller Jane - nervy drásající thriller, který nás zavede do snadno představitelné budoucnosti, v níž svět bojuje s terorismem a nepokoji, a satira Akce o plusech a mínusech zábavního průmyslu, a Hollywoodu jako takového.

Dále nebude chybět čtvrtá řada seriálu Ztraceni, třetí řada série Myšlenky zločince, čtvrtá řada seriálu Kriminálka New York a pět nových epizod série Ďáblův sluha.


Poté, co AXN odvysílá najednou všech osm dílů čtvrté řady, se seriál Ztraceni vrací na obrazovky 7. září ve 21.00 hod. uvedením nejnovější 9. epizody, která je ještě spletitější než ty předchozí. Diváci mohou sledovat Bena, který má v rukou život vlastní dcery a později se objeví uprostřed Sahary. Jenže jak se tam dostal? Na konci epizody dokonce navštíví někoho, kdo, jak se zdá, tahá za nitky událostí a souhlasí, že „lov se koná pro oba“. Skupina přátel, nepřátel i cizinců musí společně pokračovat dál v tvrdém terénu, aby přežili. Nicméně zjišťují, že nebezpečí a tajemství na ně číhají na každém kroku a že i ti, jimž věřili, se mohou obrátit proti nim. I hrdinové mají svá tajemství.

Maraton Ztraceni: 1. – 8. díl v řadě za sebou 7. září od 13:00 hod.
Ztraceni IV: od 7. září každou neděli ve 21:00 hod.



Myšlenky zločince 3

Třetí řada seriálu Myšlenky zločince pokračuje 14. epizodou, v níž má David Rossi (Joe Mantegna) nadále starosti ohledně neuzavřeného případu. Speciální agent se při příležitosti 20. výročí surové vraždy rodičů tří dětí vrací na scénu zločinu s nadějí, že najde novou stopu, která mu pomůže vraha dopadnout. Ve stejnou dobu Aaron Hotchner (Thomas Gibson) a dr. Spencer Reid (Matthew Gray Gubler) vyšetřují případ masového vraha a atmosféra je opravdu výbušná. Všichni se snaží identifikovat motivaci a emocionální spouštěče ukryté v pozadí vražedného aktu a všechny epizody jsou dobře psychologicky podepřeny.

Vysílání: od 9. září ve 23.00 hod.


Kriminálka New York 4

Ve čtvrté řadě seriálu Kriminálka New York se Mac (Gary Sinise) a jeho tým vracejí do akce. V první nové epizodě jsme vtaženi do velmi komplikovaného případu, který začíná nalezením ženského těla. Zpočátku se zdá, že je to seriálový vrah z minulosti, nicméně záhy se ukáže, že vše bylo nastraženo, aby to jen tak vypadalo, a že vrah nejen pase po novém terči, ale zároveň nespouští oči ani z nich.

Vysílání: od 16. září ve 22.00 hod.


Ďáblův sluha

Od 14. září v 18.00 hod. se každou neděli na obrazovky vrátí Ďáblův sluha s pěti novými epizodami. Připomínáme, že v tomto zábavném a vzrušujícím komediálním seriálu s kriminální zápletkou Sam (Bret Harrison) zjišťuje, že rodiče prodali jeho duši Satanovi ještě předtím, než se narodil, takže nyní musí začít chytat hříšné duše, jež unikly z pekla. V nových dílech se situace ještě zhorší, když skupina démonů, plánujících revoluci proti Satanovi, také objeví Sama…

Vysílání: od 14. září každou neděli v 18.00 hod.


Nové seriály:


Painkiller Jane

Nervy drásající thriller, který zavede diváky do snadno představitelné budoucnosti, v níž svět bojuje s terorismem a nepokoji. Mimo tento chaos se objeví nová hrdinka: Jane Vasco zvaná Painkiller Jane (Kristanna Lokenová).

Otec dal své dcerce Jane Vasco (Kristanna Lokenová – Terminátor 3: Vzpoura strojů) už v dětství přezdívku Painkiller Jane, jež vyjadřuje dívčinu psychickou schopnost dotáhnout do konce i tu nejbolestivější situaci. Nicméně její síla musí projít zkouškou. Jane Vasco, dospěla a stala se agentkou DEA. A nyní byla naverbována tajnou vládní agenturou, protože odhalila jisté přísně tajné informace o sobě samé.

Vysílání: od 11. září každý čtvrtek ve 22.00 hod.


Akce

Akce je skutečnou satirou o plusech a mínusech zábavního průmyslu, a Hollywoodu jako takového. Nabízí pravdivé a důmyslně vtipné a zábavné nahlédnutí do světa peněz, slávy a lží. V hlavní roli vystupuje Jay Mohr (Jerry Maguire), který ztvárnil Petera Dragona, egoistického hollywoodského renomovaného producenta, jenž má na svém kontě řadu obrovských kasovních trháků a vyznačuje se značně odporným chováním.

Když jste na vrcholu už příliš dlouho, čeká vás nevyhnutelně cesta dolů. Právě to se přihodilo nepříjemnému, domýšlivému, podrazáckému, licoměrnému, úzkoprsému a prospěchářskému producentovi Peteru Dragonovi (Jay Mohr – který hrál ve filmu Jerry Maguire). Býval veleúspěšným producentem, který měl na svém kontě řadu kasovních trháků, a byl zvyklý na to, že se hvězdný Hollywood točí kolem něj.

Vysílání: od 14. září každou neděli ve 20:00 hod. dva díly za sebou


Oficiální stránka AXN: www.axn.cz.

Placený tematický kanál AXN vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách UPC Direct a DIGI TV na satelitech Astra 1H na pozici 19,2 st. východně a Intelsat 10-02 na pozici 1,0 st. západně (pozor - program AXN v DIGI TV a v UPC Direct se neshoduje!). Úplné měsíční programové přehledy programů AXN (obě verze), AXN Scifi a AXN Crime včetně podrobných popisů (Synopse) si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV Download.


Redakce satCentrum, 17. 8. 2008, připraveno ve spolupráci s 2media.cz, s.r.o., mediálním servisem HBO


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 16   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
20.08.2008 • Zářijové filmové lahůdky na Cinemaxu [ 6 ]
14.08.2008 • Nabídka HBO na září [ 2 ]
12.08.2008 • SPORT 5 nabídne závodění mezi zdmi staré Bukurešti
09.08.2008 • FA Community Shield
09.08.2008 • Francouzská Ligue 1 na Galaxii sport
06.08.2008 • Srpen na tematickém kanálu Spektrum [ 4 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  filmy a serialy 

22.08.2008 15:55 • neregistrovaný
ha FILMBOX aj FILMBOX EXTRA je plno cesko/slovensky a bez reklam!proste vsetky porogramy v rozsirenej nabidke SKY LINK aj ceskej T-T :P ziadna madarcina ani iny jazyk (obcas original anglicktina ale aj to len napisi ktore su precitane po cesky)
 
 
  Sracky 

22.08.2008 08:27 • neregistrovaný
Chcem len podotknut jednu vec,ze napr.Discovery este stale existuje v originalnej verzi,ale samzrejme,je lepsie nam v nucovat tu madarsku verziu kvoli reklamam.Je to velmi smutne,ze posrali trh s pay TV .Aspon vidno o co ide im.Nie o divaka, ale o pocet pripojok a oto drahsi cas na reklamu.Ide iba o peniaze.Cize vyborne TV stanice sa postupne stanu nastrojom biznisu,kde my divaci budeme len a len na poslednom mieste.Ale takto aspon podporuju piratstvo,lebo fakt je si to lepsie stiahnut z netu,alebo si to nahrat na DVR-ko a reklamy povystrihovat a pozriet si to v klude bez reklam,kde iba tlacia kaleraby do hlavy.
 
 
  Hm, ale ty prava s tim nemaji nic spolecneho. 

21.08.2008 19:28 • neregistrovaný
Hm, ale ty prava s tim nemaji nic spolecneho. Pokud budes vysilat dva programy se stejnym obsahem, jen reklamy budou rozdilne a nebo budes vysilat jeden program, tak prava platis stejne, jen si usetril za "vysilaci techniku" potrebnou pro druhy program. Tod vse!
 
 
  Česká AXN? 

21.08.2008 19:03 • neregistrovaný
pre: 19.08.2008 22:36 • neregistrovaný
- samostatná česká AXN by preto nemohla byť, lebo práva na také seriály, ako vysiela, by určite nemala peniaze... Očko vysiela vlastne programy a videoklipy. To nie je drahé! Ale práva na seriály ako LOST, JERICHO, CSI:NY, CRIMINAL MINDS, ELI STONE, GHOST WHISPERER a to ešte niekoľko mesiacov po americkej premiére, nemôžu byť veľmi lacné, a preto to radšej robí viac krajín spolu.
A to, že maďarský káblový trh je väčší to je veľká pravda. Veď majú minimálne 10 kanálov, ktoré sú zamerané hlavne na filmy a seriály (Viasat 3, Viasat 6, Cool TV, Sorozat(Seriál)+, Poén, ...).
Slovensko si tiež šporí. Veď neméme ani vlasrné HBO, a tiež AXN máme spoločný s českom. Naši si na tom veľké peniaze našporia. Veď vieme česky (ale to nie je dobrý pohľad na vec)...
 
 
  Ale nejdulezitejsi jsou prachy a pro vsechny 

19.08.2008 23:34 • neregistrovaný
Ale nejdulezitejsi jsou prachy a pro vsechny vysilatele je lepsi verze RO/HU/CZ/SK nez jenom CZ/SK. A opravdu nas trh je maly oproti Madarsku nebo Rumunsku a dokonce i Albanie je na tom lepe s placenou pay-tv. :-) :-) :-)
 
 
  Rozhodne bych nerekl, ze to je poctem abonentu. 

19.08.2008 22:36 • neregistrovaný
Rozhodne bych nerekl, ze to je poctem abonentu. Jsou mensi staty a ty maji sve verze. Verim, ze kdyz muzou samostatne vysilat a platit si kapacitu na satelitu takove televize jako Noe, Public, Ocko, Televizio aj. tak proc by to nezvladl takovy kanal jako AXN, udelat ciste ceskou verzi. Vzdyt vsechno musi tak i tak nadabovat a pripravit. Snad nake ty 4Mbits/s na distribucnim satelitu navic by je asi nezrujinovalo. Musi se jen proste chtit!
 
 
  Bohuzel HU abonentu je vice nez CR+SR, takze nas 

19.08.2008 22:08 • neregistrovaný
Bohuzel HU abonentu je vice nez CR+SR, takze nas malinko vynechavaj. Se divim, ze je vubec ceska verze Filmu+ nebo HBO. :-)))))
 
 
  Tak hlavne škoda toho Discovery bol to vpohode 

19.08.2008 21:04 • neregistrovaný
Tak hlavne škoda toho Discovery bol to vpohode program ale teraz sa to neda pozerat uz len dufam ze tak neskonči aj Spektrum... no co uz asi Slovensko a Česko nie je zaujimave pre televizne spoločnosti aby sme mali programi len pre SK/CZ....jednoduchšie je pridat len zvukovu stopu...
 
 
  Souhlas je to tragedie Hallmark, AXN, Dicovery HU 

19.08.2008 19:34 • neregistrovaný
Souhlas je to tragedie Hallmark, AXN, Dicovery HU a dalsi. Ceska reklama se da opravdu prezit, i kdyz ne zas tak casto jako tomu je na AXN. Proste tyto kanaly vysilaj sracky.
 
 
  no myslim ze ked je AXN nie volny program ale 

19.08.2008 18:38 • neregistrovaný
no myslim ze ked je AXN nie volny program ale plateny tak tam nema co hladat reklama a to aj 5 krat v jednom programe a to rumunske AXN este aj bez zvuku pri uputavkach...to iste je aj halmark......sama reklama ...
 
 
  Proti serialum neni co rict, ikdyz trosku zrucny 

19.08.2008 18:33 • neregistrovaný
Proti serialum neni co rict, ikdyz trosku zrucny clovek si to radeji stahne z netu, vidi to defakto hned po premiere, bez prerusovani a kdykoliv chce. A hlavne s original zvukem coz je super! Jinak ruku na srce, ty ceske slovenske reklamy rozhodne nedokazou na... tak jako do okola "ÚJ LANGOŠ".....
 
 
  Nemáte jedno? 

19.08.2008 13:23 • neregistrovaný
Keby sme aj mali vlastnú českú AXN, itak by boli reklamy, akurát české resp. slovenské. Aj rumunská AXN má tak isto reklamy ako naša, akurát rumunské. Nemáte jedno, aké reklamy budete sledovať, lebo mne to je jedno...
A ku kvalite seriálov... AXN dáva AKO PRVA tie najpopulárnejšie seriály. Len niekoľko z veľkého množstav: LOST, ELI STONE, CSI: NY, REAPER, CRIMINAL MINDS, FARSCAPE, MASTERS OF SCIENCE FICTION, THE SHIELD, DEAD ZONE, ... a keď aj sú nejaké staršie, sú to dobré seriály...
 
 
  Je to smesne, ale uz i ti bulhari maji svou verzi 

18.08.2008 12:25 • neregistrovaný
Je to smesne, ale uz i ti bulhari maji svou verzi AXN!!! Takze to tak vypada, ze polaci, madari, rumuni, bulhari maji svou verzi a jen cesi a slovaci musi "parazitovat" na te madarske!!! Snad se to od zari zmeni. Jestli chce dat Gital tu madarskou verzi, tak asi uspeje stejne jako s "Dokju".
 
 
  To je porad dokola. Stale davaji odpad, snad 

17.08.2008 23:38 • neregistrovaný
To je porad dokola. Stale davaji odpad, snad akorat Lost4 co chvili davali stal za neco, jinak to je vylozene kanal o nicem. A jeste k tomu neustale reklamy, cesi uz musi znat madarstinu dokonale. :-) Clovek by si myslel, placeny kanal-bude najaka kvalita a bez reklam at ceskych nebo madarskych. Jako je tomu v jinych zemich, kde se neplati o mnoho vice za abonenci a je kvalita. Jak za tohle muze nekdo platit bleee. A dokonce u UPC Direct v nabidce PLUS. Smesne. :-)
 
 
  Tak to si piš! 

17.08.2008 20:36 • neregistrovaný
Tak to si piš!
 
 
  H reklám 

17.08.2008 17:34 • neregistrovaný
A budú aj nové "Hungarian reklám"?
 
 
Celkový počet komentářů: 16 / zobrazují se: 1 ... 16

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist