Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 23.04.2024 - 12:06:12   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Comcast a ViacomCBS představují SkyShowtime – novou streamovací službu pro vybrané evropské trhy

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 18.08.2021


Partnerský SVOD projekt bude obsahovat originální prémiový obsah z nabídky Sky, NBCUniversal, Universal Pictures, Peacock, Paramount+, SHOWTIME®, Paramount Pictures a Nickelodeon. SkyShowtime bude postupně spuštěna na více než dvaceti evropských trzích, včetně Španělska, Portugalska, severských států, Nizozemí a zemí střední a východní Evropy.


LONDÝN, NEW YORK a FILADELFIE – 18. 8. 2021: Společnosti Comcast Corporation (NASDAQ: CMCSA) a ViacomCBS Inc. (NASDAQ: VIAC, VIACA) dnes oznámily svou spolupráci, jejímž cílem je spuštění nové streamovací služby. Ta bude nabízet obsah na vyžádání na bázi předplatného (SVOD) ve vice než dvaceti evropských zemích, dostupná tak bude pro více než 90 milionů domácností.

SkyShowtime představuje unikátní kombinaci desetiletí trvajících zkušeností s nabízením obsahu napřímo spotřebitelům a té nejlepší zábavy, filmů a seriálů od značek patřících pod křídla NBCUniversal, Sky a ViacomCBS, mezi které se řadí i tituly od značek SHOWTIME, Nickelodeon, Paramount Pictures, originály od Paramount+, Sky Studios, Universal Pictures a Peacock. Široká nabídka služby osloví všechny typy diváků díky obsahu napříč nejrůznějšími žánry od dramat, dětských a rodinných titulů, slavných franšíz a premiérových filmů po lokální tvorbu, dokumenty a mnoha dalšího.

Spuštění nové SVOD služby je plánováno v průběhu roku 2022 v závislosti na schválení regulačními úřady. Služba bude postupně dostupná uživatelům v Albánii, Andoře, Bosně a Hercegovině, Bulharsku, Chorvatsku, České republice, Dánsku, Finsku, Maďarsku, Kosovu, Černé Hoře, Nizozemí, Severní Makedonii, Norsku, Polsku, Rumunsku, Srbsku, Slovensku, Španělsku a Švédsku.

SkyShowtime nabídne více než 10 000 hodin toho nejoblíbenějšího obsahu od nejlepších tvůrců z celého světa. Nová služba přinese každý měsíc zbrusu nové pořady, premiérové filmy či televizní seriály, které doplní kvalitní knihovna časem prověřených šlágrů televizní i filmové tvorby. Nebude chybět ani obsah pro děti a rodiny.

„Spuštění služby SkyShowtime nám přináší unikátní možnost využít naše globální zdroje obsahu k vytvoření skutečně silné a přitažlivé streamingové nabídky, to vše v poměrně krátkém časovém horizontu a ve velkém rozsahu, navíc se strategicky rozloženými investicemi,“ říká Raffaele Annecchino, President & Chief Executive Officer společnosti ViacomCBS Networks International. „V kombinaci s naším nedávno oznámeným partnerstvím služby Paramount+ s platformou Sky ve Spojeném království, Itálii a Německu představuje SkyShowtime unikátní příležitost urychlit náš růst na mediálním trhu a možnost přispět k budování naší vedoucí pozice mezi SVOD službami v Evropě.“

„Naše nová streamovací služba SkyShowtime nabídne kombinaci toho nejlepšího ze Spojených států a Evropy, ikonické značky a světově proslulou zábavnou tvorbu milionům zákazníků na více než dvaceti nových trzích po celé Evropě,“ říká Dana Strong, Group Chief Executive, Sky. „S příchodem Peacock na platformu Sky poskytuje toto nové partnerství inovativní přístup k rychlému růstu v mezinárodním měřítku a možnosti monetizace obsahu napříč Evropou. S využitím síly skvělého obsahu od NBCUniversal, Sky a ViacomCBS nabídne SkyShowtime skutečně přesvědčivou sestavu obsahu pro celou rodinu a posílí vnímání značky ve všech zmíněných evropských regionech.“

Partnerství bude strukturováno jakožto joint venture společností ViacomCBS a Comcast, s rovnoměrným podílem investic a společným řízením. Další podrobnosti ke službě SkyShowtime, včetně ceny předplatného, budou oznámeny později.


Comcast Corporation

Comcast Corporation (Nasdaq: CMCSA) je globální mediální a technologická společnost, která propojuje zákazníky s událostmi, jež hrají roli. Zaměřujeme se zejména na telekomunikaci, agregaci a streaming a máme více než 57 milionů zákazníků ve USA a Evropě. Skrze naše značky Xfinity, Comcast Business a Sky doručujeme připojení, bezdrátové připojení a video; vyrábíme, distribuujeme a streamujeme zábavu a sport, ale i zpravodajství, a to díky Universal Filmed Entertainment Group, Universal Studio Group, Sky Studios, vysílacím společnostem NBC a Telemundo a mnoha kabelovým sítím, Peacock, NBCUniversal News Group, NBC Sports, Sky News a Sky Sports; nabízíme nezapomenutelné zážitky v našich Universal Parks and Resorts v USA a Asii. Pro více informací navštivte www.comcastcorporation.com.


ViacomCBS

ViacomCBS (NASDAQ: VIAC; VIACA) je přední globální mediální a zábavní společnost, která se zaměřuje na tvorbu obsahu a zážitků pro diváky na celém světě. Stojí na základech ikonických světových značek, její portfolio zahrnuje například CBS, Showtime Networks, Paramount Pictures, Nickelodeon, MTV, Comedy Central, BET, Paramount+, Pluto TV nebo Simon & Schuster. Společnost zasáhne největší podíl amerických televizních diváků a může se pochlubit jednou z nejvýznamnějších a nejrozsáhlejších knihoven televizních a filmových titulů. Vedle nabídky inovativních streamingových služeb a digitálních video produktů nabízí ViacomCBS své významné služby v oblastech produkce a distribuce obsahu a inzerce.

Pro více informací o ViacomCBS navštivte www.viacomcbs.com a sledujte @ViacomCBS na sociálních sítích.

Za Comcast: Jennifer Khoury a John Demming
Za ViacomCBS: Justin Dini a Kate Laverge
Za Sky: Andrew Swailes a Stuart Mawhinney

Za Solootions: Hana Růžičková, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima, 18. 8. 2021


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
04.08.2021 • T-Mobile TV přináší svým zákazníkům zápasy Ligy mistrů UEFA
28.07.2021 • Prima rozšiřuje nabídku VOD služeb, spouští Prima Pauzu
19.07.2021 • Kompletnú Fortuna ligu na VOYO doplnia aj štúdiá so zaujímavými hosťami, futbalový magazín a exkluzívna talkshow
06.07.2021 • Zastav nečas! Na Déčku odstartovala letní hra
04.07.2021 • CS History rozšíří od července nabídku O2 TV
03.07.2021 • Telly začala poprvé vysílat v rozlišení 4K

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist