Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 12:42:24   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Nové pořady O čem se mluví a MotorTip obohatí nabídku SPORT 5

  Autor: PR Press SPORT 5 , e-mail: info@sport5.cz Přidané: 21.08.2008


Redakce SPORT 5, prvního českého televizního kanálu zaměřeného výhradně na motoristický sport a motorismus, připravila na první zářijový týden premiéru pořadu vlastní tvorby. Půlhodinová diskusní relace k vybranému aktuálnímu tématu s názvem O čem se mluví se bude ve vysílání SPORT 5 objevovat pravidelně každý týden počínaje čtvrtkem 4. září. Hostem premiérového vydání pořadu bude tovární jezdec automobilky Mercedes-Benz v evropské sérii formule 3 Erik Janiš.


Moderátoři se se svými hosty v novém pořadu SPORT 5, O čem se mluví, budou věnovat vždy jednomu atraktivnímu a zároveň aktuálnímu tématu, vymezenému v rámci čtyř tematických okruhů. Tři z těchto tematických okruhů – Zákony a vyhlášky, Motoristický sport a Technika – se budou věnovat výhradně motorismu, i když každý z jiného úhlu pohledu; malou výjimkou bude čtvrtý tematický okruh Volná disciplína, ačkoli i v něm hosté ve studiu budou hovořit na témata volně související s automobilismem.

V premiérovém vydání O čem se mluví ve čtvrtek 4. září v 18:10 hodin si Petr Horák pozve do studia Erika Janiše, s nímž prodiskutuje téma Erikovy účasti v britském dílu Formula 3 Euro Series 2008 na klasickém okruhu Brands Hatch.

První vydání pořadu O čem se mluví přitom nebude jedinou premiérou týdne v sekci magazínů vysílaných SPORT 5. Ve čtvrtek 4. září v 19:40 hodin totiž tento kanál uvede premiéru motoristického magazínu AutoMag, který se pak ve vysílání SPORT 5 bude objevovat pravidelně každý týden. Téměř půlhodinový program AutoMagu naplní především reportáže z testů aut a novinky, stejně jako zákulisní informace z automobilového prostředí.

Od prvního zářijového týdnu najde své místo v programu SPORT 5 také magazín MotorTip, který fanouškům motoristického sportu nabídne reportáže z řady zajímavých disciplín, Le Mans Series počínaje a třeba rally konče.

Také v 36. kalendářním týdnu od 1. do 7. září dostanou ve vysílání SPORT 5 prostor americké závody a konkrétně série NASCAR. Naladit se na notu NASCAR mohou diváci SPORT 5 již v pátek 5. září v 19:00 hodin, kdy tento televizní kanál odvysílá premiéru sestřihu nejzajímavějších okamžiků z pětadvacátého závodu sezóny v kalifornské Fontaně. V neděli velmi brzy ráno, v 1:45 hodin, je pak do programu SPORT 5 zařazen přímý přenos z 26. závodu na oválu v Richmondu.


Kódovaný program SPORT 5 je distribuován na novém transponderu satelitu ASTRA 1E, na orbitální pozici 23,5 st. vých., frq. 11,876 H, SR 27500, FEC ¾ a přístup k němu je možný přes karty Trade and Technology v České republice a Sky Link na Slovensku. SPORT 5 je také přístupný abonentům UPC na kabelových sítích v ČR, v sítích Moravianet operátora SELF servis Brno, dále v sítích operátorů MATTES AD ve Frýdku-Místku, HDD Praha, Kabel servis Praha, J.Ouda v Klášterci nad Ohří, PODA Ostrava, STARNET České Budějovice a Planet A Praha.


Zuzana Havelková, foto: BPA - Erik Janiš, F3 Euro Series Nürburgring 2008


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
20.08.2008 • Zářijové filmové lahůdky na Cinemaxu [ 6 ]
17.08.2008 • Září na AXN [ 16 ]
14.08.2008 • Nabídka HBO na září [ 2 ]
12.08.2008 • SPORT 5 nabídne závodění mezi zdmi staré Bukurešti
09.08.2008 • FA Community Shield
09.08.2008 • Francouzská Ligue 1 na Galaxii sport

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist