Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 18:06:10   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Super Bowl LVI: Sportovní svátek odvysílá O2 TV na stanici Premier Sport 2

  Autor: O2 TV Sport , e-mail: info@o2.cz Přidané: 11.02.2022


Vrchol letošní sezony NFL se nezadržitelně blíží. Už za pár dní čeká fanoušky Super Bowl, tedy finále nejslavnější ligy amerického fotbalu. Souboj Cincinnati Bengals - Los Angeles Rams mohou fanoušci sledovat v noci z neděle na pondělí v O2 TV na kanálu Premier Sport 2, a to i s obsáhlým hodinovým předzápasovým studiem.


Letošní souboj o vítěze trofeje Vince Lombardiho se uskuteční na SoFi Stadium v Los Angeles. "Podruhé za sebou tedy budeme svědky toho, jak se do posledního zápasu probojoval domácí tým. Po loňském úspěšném tažení Tampa Bay Buccaneers, které k vítězství dotáhl legendární Tom Brady, se letos o podobný počin pokusí i Los Angeles Rams. Na druhé straně ale bude stát mladý tým Cincinnati Bengals, který se z pozice podceňovaného outsidera vyhoupl až do role oblíbenců velké spousty fanoušků po celém světě," zve fanoušky ke sledování komentátor O2 TV Ondřej Horák.

Program na stanici Premier Sport 2 začíná v neděli už ve 23.30 hodin. Připraveno je obsáhlé studio, kde se příznivci NFL mohou těšit na komplexní rozbory, analýzy a aktuální informace. V 0.30 hodin pak přijde na řadu samotný přímý přenos, ve kterém nebude chybět ani populární half-time show.

Super Bowl v USA není jen samotné utkání. Je to především obrovská show, která se bez nadsázky dá nazvat opravdovým sportovním svátkem. Každý rok se tento přenos umisťuje ve Spojených státech na předních příčkách tabulek sledovanosti. Konkurovat mu může v podstatě jen zahajovací ceremoniál olympijských her nebo finále mistrovství světa ve fotbale.

Specialitou Super Bowlu je také koncert v poločasové přestávce. "Pro každého umělce je obrovská čest a prestiž vystoupit v přestávkovém programu. Letos se o zábavu všech diváků postará hned několik umělců z rapové scény. Zhruba v půlhodinovém představení vystoupí Eminem, Snoop Dog, Mary J. Blige, Kendrick Lamar a Dr. Dre. Čili pokud jste fanoušky rapové hudby, neměla by vám half-time show rozhodně uniknout," prozradil komentátor Ondřej Horák.

Ačkoli je tzv. Super Sunday plná skvělé zábavy, tak pořád jde především o sportovní klání mezi dvěma nejlepšími týmy z obou konferencí NFL. Prvním z nich je zástupce konference AFC. Cincinnati Bengals se probojovali do Super Bowlu po dlouhých 32 letech, kdy poměřili své síly San Francisco 49ers. Do letošního play off šli jako čtvrtý nejlepší tým ve své konferenci a asi velmi málo expertů tipovalo jejich postup až do posledního zápasu.

"Především fenomenální obrana dostala Bengals tam, kde nyní jsou. Staré fotbalové přísloví praví, že útok vyprodává stadiony, ale obrany vyhrávají šampionáty. Je to právě družina, kterou hlavní trenér Zac Taylor ve spolupráci s defenzivním koordinátorem Lou Anamurem dali dohromady, a oni se jim teď odměňují v plné parádě. Nebyl to nikdo jiný než defenzivní stratég Anamuro, který vymyslel úplně odlišný obranný plán na druhý poločas zápasu v Kansasu, což vedlo k vítězství a postupu do Super Bowlu," sdělil expert Horák směrem k týmu Cincinnati Bengals.

Druhým účastníkem je vítěz konference NFC, kterým jsou Los Angeles Rams. "Tým z města andělů před začátkem sezony vsadil vše na letošní ročník. Za poměrně velkou cenu získali z Detroit Lions quarterbacka Matthewa Stafforda. V průběhu základní části přivedli ještě hvězdného WR Odella Beckhama Jr. a také poměrně senzačně pass-rushera Vona Millera. Ať už zkušený divák nebo úplný nováček, tak Super Bowl LVI si každý užije," sdělil komentátor stanice Premier Sport 2.


O2 TV nabízí nejen NFL

Televize O2 TV je dostupná pro všechny diváky na českém území. Ke sledování stačí jakékoli připojení k internetu. Exkluzivní stanice O2 TV Sport, O2 TV Fotbal a O2 TV Tenis přináší kromě kompletní FORTUNA:LIGY také atraktivní hokejovou extraligu, ženský tenisový okruh WTA, basketbalovou Euroligu, show TIKI-TAKA, talkshow Česká ulička, galavečery MMA nebo motoristické sporty.

U všech tarifů O2 TV se můžete libovolně přesouvat v nabídce programů sedm dní tam i zpět. Na jakémkoli zařízení připojeném k internetu - TV, mobilu, počítači i tabletu. Velmi oblíbenou funkcí je také nahrávání až 100 hodin pořadů, které se ukládají až na 30 dnů. Vyšší tarify O2 TV rozšiřují nabídku televizních stanic o nejlepší prémiové sportovní i filmové kanály v Česku.


O O2 TV

Počet služeb některého z tarifů O2 TV (IPTV a OTT verze), která funguje na pevné lince od O2 i na internetovém připojení od jakéhokoliv poskytovatele, dosáhl k 30. září 2021 celkem 586 tisíc včetně zákazníků, kteří využívají měsíční balíčky O2 TV Sport Pack online a O2 TV HBO a Sport Pack. Za rostoucím zájmem o digitální televizi stojí především její unikátní funkce, jako jsou výběr ze souběžně hraných zápasů, výběr úhlů kamer nebo možnost sledovat kompletní televizní nabídku až sedm dní zpětně.


David Solnař, Tiskový mluvčí O2 TV Sport, 10. 02. 2022


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
12.02.2022 • Šlágr Sparta – Plzeň bude snímat rekordní počet kamer
05.02.2022 • O2 TV Sport představí v jarních přenosech FORTUNA:LIGY řadu inovací
04.02.2022 • Comcast a ViacomCBS oznámily úplný souhlas regulačních úřadů se spuštěním SkyShowtime
02.02.2022 • Telly provedla rozsáhlou aktualizaci koncových zařízení pro sledování internetové televize
01.02.2022 • HBO Max přichází do Česka a na Slovensko 8. března
28.01.2022 • Disney+ spustí službu letos v létě ve 42 zemích, včetně Česka a Slovenska

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist