Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 00:01:51   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Šlágr Sparta – Plzeň bude snímat rekordní počet kamer

  Autor: O2 TV Sport , e-mail: info@o2.cz Přidané: 12.02.2022


Dlouho očekávaný nedělní duel FORTUNA:LIGY mezi Spartou a Plzní odvysílají stanice O2 TV Sport a O2 TV Fotbal. Na výrobu z pražské Letné nasadí společnost O2 nejmodernější HD přenosový vůz, který splňuje přísné požadavky odpovídající formátu UEFA Champions League. Do studia moderátora Petra Svěceného dorazí pětinásobný mistr ligy s Plzní David Limberský a také sparťanská legenda Horst Siegl.


Společnost O2 nasadí na výrobu nedělního přenosu celkem 15 kamer, což je v rámci FORTUNA:LIGY rekordní číslo. Podobný servis si dosud diváci mohli užít jen u zápasů z prestižní Ligy mistrů UEFA. Chybět nebudou ani tzv. steadicamy, díky kterým se mohou kameramani pohybovat.

"Tato speciální kamera nebývá na zápasy FORTUNA:LIGY nasazována, protože její využití je finančně i lidskými zdroji náročnější. Její kouzlo spočívá v daleko živějších záběrech, kameraman s takovou kamerou může běhat a celkově je fantastická na nástupy hráčů obou týmů, detaily trenérů a na pozápasové oslavy. Nabízí úplně jiný pohled," prozradil David Sobišek, šéfeditor fotbalu na O2 TV Sport.

"Se šéfem výroby Karlem Jonákem řešíme co největší využití steadicamisty, aby si naši diváci tyto mimořádné záběry mohli naplno užít. Snad brzy bude chodit na fotbal co nejvíce fanoušků, abychom tak co nejreálněji mohli přenést atmosféru ze stadionu na televizního diváka," doplnil David Sobišek.

Během nedělního šlágru Sparta - Plzeň se divák může těšit také na reverzní kamery zaměřené na trenéry obou mužstev. Fanoušci se dočkají mimořádných záběrů na emotivní reakce u sparťanského trenéra Pavla Vrby i u kouče Michala Bílka, jenž vládne trenérské lavičce Viktorie Plzeň.

O2 TV Production, která výrobu přenosů na O2 TV Sport realizuje, má k dispozici hned tři moderní HD přenosové vozy. Kromě sportovních přenosů v nejvyšší kvalitě přináší i produkce z oblasti konferencí nebo televizní zábavy. O2 TV Production dokáže vyrábět přenosy až na 60 kamer.


O2 TV nabízí nejen FORTUNA:LIGU

Televize O2 TV je dostupná pro všechny diváky na českém území. Ke sledování stačí jakékoli připojení k internetu. Exkluzivní stanice O2 TV Sport, O2 TV Fotbal a O2 TV Tenis přináší kromě kompletní FORTUNA:LIGY také atraktivní hokejovou extraligu, ženský tenisový okruh WTA, basketbalovou Euroligu, show TIKI-TAKA, talkshow Česká ulička, galavečery MMA nebo motoristické sporty.

U všech tarifů O2 TV se můžete libovolně přesouvat v nabídce programů sedm dní tam i zpět. Na jakémkoli zařízení připojeném k internetu - TV, mobilu, počítači i tabletu. Velmi oblíbenou funkcí je také nahrávání až 100 hodin pořadů, které se ukládají až na 30 dnů. Vyšší tarify O2 TV rozšiřují nabídku televizních stanic o nejlepší prémiové sportovní i filmové kanály v Česku.


O O2 TV

Počet služeb některého z tarifů O2 TV (IPTV a OTT verze), která funguje na pevné lince od O2 i na internetovém připojení od jakéhokoliv poskytovatele, dosáhl k 30. září 2021 celkem 586 tisíc včetně zákazníků, kteří využívají měsíční balíčky O2 TV Sport Pack online a O2 TV HBO a Sport Pack. Za rostoucím zájmem o digitální televizi stojí především její unikátní funkce, jako jsou výběr ze souběžně hraných zápasů, výběr úhlů kamer nebo možnost sledovat kompletní televizní nabídku až sedm dní zpětně.


David Solnař, Tiskový mluvčí O2 TV Sport, 11. 2. 2022


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
13.02.2022 • Stanice O2 TV Sport získala práva na Ladies European Tour
11.02.2022 • Super Bowl LVI: Sportovní svátek odvysílá O2 TV na stanici Premier Sport 2
05.02.2022 • O2 TV Sport představí v jarních přenosech FORTUNA:LIGY řadu inovací
04.02.2022 • Comcast a ViacomCBS oznámily úplný souhlas regulačních úřadů se spuštěním SkyShowtime
02.02.2022 • Telly provedla rozsáhlou aktualizaci koncových zařízení pro sledování internetové televize
01.02.2022 • HBO Max přichází do Česka a na Slovensko 8. března

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist