Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 27.04.2024 - 00:29:41   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Streamovací platforma HBO MAX je od dnešního dne k dispozici v Čechách a na Slovensku

  Autor: HBO Max EMEA , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 08.03.2022



HBO Max, streamovací platforma pro pořady z dílny HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals a dalších, je nyní spuštěna i v Čechách a na Slovensku. Platforma nahrazuje původní aplikaci HBO GO.


Christina Sulebakk, generální ředitelka HBO Max EMEA, říká: „Jsme velmi potěšeni, že HBO Max nyní streamuje v České republice a na Slovensku a nabízí tu nejlepší zábavu, filmy, evropskou produkci a dětské programy na jednom místě. Navíc nabízíme českým a slovenským fanouškům skvělých příběhů neuvěřitelně výhodnou slevu 33 % z běžné měsíční ceny a to napořád, resp. do té doby než své měsíční předplatné nezrušíte.

Ve střední a východní Evropě to všechno začalo v roce 1991 s našimi prvními lineárními kanály a jsme rádi, že dnes, po více než 30 letech, přinášíme fanouškům v regionu zcela nový způsob přístupu k jejich oblíbené zábavě.“


Předplatitelé platformy HBO GO, kteří předplatné platí napřímo, budou automaticky převedeni na novou platformu a budou platit nižší částku 132 Kč za měsíc, což je méně než současná cena 159 Kč za HBO GO. Díky této akci ušetří zákazníci více než 30 % měsíčního předplatného po celou dobu jeho trvání. Noví zákazníci, kteří se zaregistrují do 31. března, si budou moci také předplatit službu za tuto sníženou měsíční cenu. Poté bude standardní měsíční předplatné stát 199 Kč za měsíc. Navíc bude možné si zaplatit roční předplatné na celých dvanáct měsíců za cenu osmi ve výši 1590 Kč. Chcete-li se zaregistrovat a získat okamžitý přístup, navštivte stránku http://www.hbomax.com.

Na HBO Max se pro každého něco najde, například seriály Boj o moc, Hra o trůny, Euforie nebo Lakers: Vzestup dynastie z produkce HBO, a z původní produkce HBO Originals Stanice 11, Hacks, Vlajka smrti, A jak to bylo dál..., Holky z vejšky, Zrozeni milovat dále Liga spravedlnosti Zacka Snydera a Wonder Woman 1984 z produkce DC, Gumballův úžasný svět a Mladí Titáni do toho! z produkce Cartoon Network či filmy Duna, The Matrix Resurrections a Král Richard: Zrození šampiónek, Cry Macho z produkce společnosti Warner Bros.

Těšit se můžete I na nové evropské tituly z Max Originals, Kamikaze, Lust, Ruxx, Informant, Síla nebo Obleva. Nově na platformu zařazujeme unscripted show jako Spolu & Hladoví, Amy v očekávání, Ellen hledá nové skvělé návrháře, Ostrov frajerů, Selena vaří s šéfkuchaři a mnoho dalších titulů*.

„Za necelých 24 měsíců jsme vybudovali streamovací platformu, kterou provozujeme v 61 zemích a stále ji rozšiřujeme. Mezinárodní trh bude i nadále důležitou součástí našeho celosvětového růstu,“ řekl Johannes Larcher, ředitel HBO Max International.

„Jsem obzvláště hrdý na to, že jsme dnešním spuštěním HBO Max naši přítomnost ve střední Evropě dále posílili a upevnili svůj silný závazek vůči našim fanouškům, partnerům a zaměstnancům v této tíživé době.“

HBO Max je nyní v provozu v 61 zemích Evropy, Severní Ameriky a Latinské Ameriky. Její celosvětové rozšíření bude pokračovat i v letošním roce, kdy bude spuštěna v Turecku, Řecku, na Islandu, v Estonsku, Lotyšsku a Litvě. Plánuje se také další rozšíření do jihovýchodní Asie.

Mezi 15 zemí, ve kterých byla dnes platforma HBO Max spuštěna, patří: Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Chorvatsko, Česká republika, Maďarsko, Moldavsko, Černá Hora, Nizozemsko, Severní Makedonie, Polsko, Portugalsko, Rumunsko, Srbsko, Slovensko a Slovinsko.


Informace o platformě HBO Max

HBO Max je streamovací platforma společnosti WarnerMedia založená na modelu DTC, která poskytuje prvotřídní zábavu. HBO Max nabízí každému divákovi pestrou řadu příběhů z tvorby věhlasných značek, jako jsou HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies a další. Platforma HBO Max byla spuštěna v květnu 2020 ve Spojených státech a v červnu 2021 představila levnější verzi předplatného se zobrazováním reklamy. Loni v létě zahájila své celosvětové rozšíření uvedením HBO Max na trzích v Latinské Americe a Karibiku, po němž následovalo první spuštění v Evropě v severských zemích a ve Španělsku. V současnosti je HBO Max k dispozici v 61 zemích a další expanze se plánuje v roce 2022.


O společnosti WarnerMedia

WarnerMedia je přední společností v oblasti médií a zábavy, která vytváří a divákům po celém světě pod svými značkami distribuuje prémiový a populární obsah od široké škály talentovaných autorů a novinářů. Mezi tyto značky patří mimo jiné HBO, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC, New Line, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies a další. Společnost WarnerMedia je součástí skupiny AT&T Inc. (NYSE:T).

* Dostupnost titulů se může v jednotlivých zemích lišit. Při spuštění nemusí být dostupné všechny tituly.


Pavla Brožková, PR & Content Manager, HBO Max EMEA, 8. 3. 2022





  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
25.02.2022 • Prima na O2 TV zůstává - skupina Prima a společnost O2 Czech Republic se dohodly na pokračování spolupráce
22.02.2022 • Prima od června omezí přetáčení reklamy u zpětného zhlédnutí pořadů v IPTV
13.02.2022 • Stanice O2 TV Sport získala práva na Ladies European Tour
12.02.2022 • Šlágr Sparta – Plzeň bude snímat rekordní počet kamer
11.02.2022 • Super Bowl LVI: Sportovní svátek odvysílá O2 TV na stanici Premier Sport 2
05.02.2022 • O2 TV Sport představí v jarních přenosech FORTUNA:LIGY řadu inovací

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist