Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 13:59:02   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Stanice a vysílače | Články
 

Markíza KRIMI oslavuje 1. narodeniny, no darček dostanú jej diváčky a diváci

  Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 06.06.2023


Najmladšia lineárna televízia v portfóliu skupiny Markíza - Markíza KRIMI - dnes oslavuje svoje 1. narodeniny. Vysielanie spustila presne pred rokom, v pondelok 6. júna 2022. Programovú ponuku stanice obohatí už od 19. júna 2023 svetový seriálový krimihit Polícia Chicago, vysielaný bude vždy od pondelka do štvrtka o 20:50 hod., a to hneď v dvoch častiach za sebou.


Už krátko po štarte sa Markíza KRIMI zaradila medzi najúspešnejšie niche stanice na slovenskom televíznom trhu. Diváčkam a divákom odvtedy priniesla množstvo špičkových a rokmi overených kriminálnych seriálov a filmov, ale aj viacero úplných noviniek.

„Veľmi nás teší, že Markíza KRIMI naplnila náš cieľ priniesť na trh kvalitnú tematickú stanicu, ktorá už celý rok ponúka všetky najobľúbenejšie kriminálky, ako aj atraktívne novinky. Vďaka tomu si hneď od svojho štartu získala verných fanúšikov, svojou výkonnosťou prekonala všetky naše očakávania a ešte viac tak posilnila líderské postavenie skupiny Markíza,“ zhodnotila Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

„Ako narodeninový darček sme si pre diváčky a divákov pripravili už od 19. júna 2023 slovenskú premiéru svetového seriálového krimihitu Polícia Chicago, v zásobe však máme aj ďalšie zaujímavé tituly. Je sa naozaj na čo tešiť,“ prezradila.

Po obľúbených Chicago Med a Chicago Fire je Polícia Chicago (Chicago P.D.) ďalší seriál z „veterného mesta“. Po lekároch a hasičoch sú tentoraz v centre pozornosti príslušníci chicagského policajného zboru. Diváčky a diváci sa s nimi budú môcť stretávať vždy od pondelka do štvrtka o 20:50 hod., a to hneď v dvoch častiach za sebou. Premiérovými časťami bude aj počas leta pokračovať obľúbený český krimiseriál Špecialisti, ktorý sa po novom bude vysielať už aj v piatky, či séria skutočných kriminálnych prípadov S chladom zabijaka. Prestávku nedostanú ani ďalšie obľúbené seriálové tituly ako Mentalista, Kosti, Odložený prípad, Slečna Marplová, Bostonské vraždy či NCIS: Los Angeles.

Markíza KRIMI vstúpila do peoplemetrového merania sledovanosti od 20. júna 2022, pričom do 31. mája 2023 vykázala v cieľovej skupine 12-54 a so započítaním trojdňovej oneskorenej sledovanosti priemerný podiel na trhu 2,5 % celodenne a 2,1 % v obchodne podstatnom prime-time 19:00-23:00. Rekordný celodenný trhový podiel 4,5 % si stanica pripísala v utorok 27. septembra 2022 a v utorok 20. decembra 2022 doposiaľ najvyšší podiel na trhu 3,9 % v prime-time 19:00-23:00.

Nateraz najsledovanejším programom stanice Markíza KRIMI sa v univerzálnej cieľovej skupine 12+ a so započítaním trojdňovej oneskorenej sledovanosti stal český krimiseriál Špecialisti s epizódou odvysielanou v nedeľu 28. mája 2023. Pozrelo si ju celkovo 71-tisíc divákov a dosah mala na 105-tisíc divákov (AvRch v CS 12+). V komerčnej cieľovej skupine 12-54 bola najúspešnejšia epizóda seriálového hitu Myšlienky vraha z utorka 3. januára 2023, ktorá zaznamenala zatiaľ najvyšší rating 1,5 % a nadpriemerný trhový podiel 5,1 %. Ďalšími divácky obľúbenými titulmi sú seriály ako Mentalista, Policie Modrava, Monk, Bostonské vraždy, Sherlock a Watsonová, Kobra 11 či NCIS - Námorný vyšetrovací úrad.


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza, 6. 6. 2023





  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
04.04.2023 • Telly do své nabídky od dubna zařazuje dětskou stanici Minimax
01.04.2023 • Psali jsme na Apríla: Začalo odpočítávání konce analogového FM rádia
27.03.2023 • Prima COOL slaví čtrnáct let na obrazovkách, přinese Tři Tygry ve filmu
15.12.2022 • ČT3 se na konci roku rozloučí - za 1 013 dnů vysílání si ji pustilo 7 milionů diváků
21.11.2022 • Sedm let filmového štěstí oslavila Prima MAX
29.10.2022 • Rádio_FM oslavuje 18. narodeniny

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist