Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 04.05.2024 - 01:44:40   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Barbie a dotek kouzla: Cesta za dobrodružstvím v Malibu

  Autor: KNKTR/Minimax , e-mail: info@knktr.cz Přidané: 13.09.2023


Vždy, když se blíží září, očekáváme mnoho nových dobrodružství a překvapení. A mezi ty, které rozhodně stojí za zmínku, patří i premiéra nového animovaného seriálu "Barbie a dotek kouzla". Tento velkolepý seriál můžete sledovat na Minimaxu od 13. září v 15:00 hod. Připravte se na dechberoucí jízdu, která vás zavede do světa kouzel, dobrodružství a nekonečného smíchu.


Barbie a její kamarádka Barbie se ocitnou na slunné pláži v Malibu, kde mají strávit klidný den. To, co zažijí, však předčí všechna jejich očekávání. Na pláži se setkají se záhadným koníkem, ale to, co objeví, vás ohromí ještě víc. Tento zdánlivě obyčejný koník je ve skutečnosti malý Pegas! A tak začíná jejich dobrodružství. Obě hrdinky se rozhodnou, že musí najít způsob, jak malého Peggyho dostat domů. Ale to není všechno - musí ji také ochránit před Rocki, fantastickým Glyfem, který asi není pro malou Peggy tím nejlepším společníkem. A tak se vydávají na cestu, která je zavede na místa na slavné pláži v Malibu, která jsou doslova protkána kouzelnými okamžiky.


Kouzla všude okolo nás

Ať už na kouzla věříte, nebo ne, kniha "Barbie a dotek kouzla" vám ukáže, že kouzla jsou opravdu všude kolem nás. Objeví se na slunné pláži v Malibu, když to nikdo nečekal. V tomto kouzelném světě se z Barbie a Barbie stávají hrdinky, které se nebojí čelit výzvám a bojují za malého Pegase, aby našel svůj domov. Ale nejen to, naučí nás, že kouzla jsou všude kolem nás, stačí jen věřit a otevřít srdce dobrodružství!

Víte, proč Barbie nikdy nezapomíná na svou dobrou náladu? Protože v jejím světě jsou kouzla všude kolem a smích je to nejlepší kouzlo ze všech!


Nezapomeňte si v kalendáři poznačit datum 13. září a připravte se na úžasnou premiéru "Barbie a dotek kouzla" na televizní stanici Minimax. A pokud chcete zažít ještě více smíchu a kouzel, nenechte si tento seriál ujít!


O AMC Networks International – Central and Northern Europe

AMC Networks International - Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společností na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic, které se soustřeďují na střední a východní Evropu. Současně portfolio AMCNI - Central and Northern Europe nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, dětské: Minimax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film +. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky a trhy v různých jazycích. Je dostupný v celé řadě platforem, včetně HD služeb a nabízí verze pro mobilní telefony. 

AMC Networks International (AMCNI) je globální divize AMC Networks a je dodavatelem uznávaných zábavných pořadů pro předplatitele ve více než 130 zemích. AMCNI zahrnuje globální značky a také populární stanice s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací naleznete na www.amcnetworksinternational.com.


Veronika Ježková, Account Manager, KNKTR, 12. 9. 2023


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
11.09.2023 • Poznávejte svět díky Prima ZOOM
08.09.2023 • Des: V hlavě sériového vraha
06.09.2023 • Dům snů: Vrcholy a pády Berlína po první světové válce
04.09.2023 • Rozjíždí se Evropská a Konferenční liga i s českými a slovenskými kluby. Nejbohatší zápasové pokrytí nabídnou stanice Sport1 a Sport2
03.09.2023 • Odstartujete školní rok cestou za poznáním prostřednictvím Prima ZOOM
01.09.2023 • Eurosport: O víkendu světový tenis a cyklistika

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist