Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 04.05.2024 - 15:42:48   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Více hokeje! - Tipos Extraliga se vrací na Sport1

  Autor: AMC/KNKTR , e-mail: info@knktr.cz Přidané: 18.09.2023


Společnost AMC Networks International - Central and Northern Europe (AMCNI CNE) na základě dohody se společností JOJ Sport rozšiřuje svá práva na slovenskou Tipos extraligu. Vzhledem k dlouholeté spolupráci považuje JOJ Sport AMCNI CNE za silného mediálního partnera pro vysílání slovenských hokejových zápasů na stanici Sport1. Sérii doplnily o dva skvělé zápasy.


Rozšíření práv na slovenskou Tipos extraligu se společností AMCNI CNE znamená, že společnost může zachovat a posílit důležitý a ceněný prvek své palety slovenských sportovních vysílacích práv, který přináší prestižní kluby jako Slovan, Košice, Nitra či Zvolen na obrazovky a do obývacích pokojů diváků prostřednictvím stanice Sport1. Maratón přenosů odstartoval již v pátek atraktivním soubojem úvodního kola, ve kterém Dukla Ingema Michalovce deklasovala bratislavský Slovan 8:2. V neděli pak mohli diváci Sport1 sledovat přesvědčivé vítězství Košic nad Banskou Bystricou v poměru 5:1. Oba zápasy byly velmi zajímavé a přinesly do domovů televizních diváků živou a veselou atmosféru přímých přenosů.

"Jsme hrdí na to, že můžeme oznámit pokračování přenosů z Tipos extraligy, která je v našem sportovním programovém portfoliu od roku 2019. Uzavřením této cenné smlouvy o prodloužení můžeme našim divákům nabídnout řadu skvělých kvalitních zápasů. Díky zahájení série zápasů od minulého pátku mohou hokejoví fanoušci sledovat na Sport1 ještě více ligových utkání. Přejeme všem příjemné chvíle při sledování všech zápasů v místě konání i u obrazovek Sport1!" komentovala Irena Novotná, Country Manager, Head of Marketing, AMC Networks Central Europe, s.r.o.


Kromě hokeje má AMCNI CNE práva i na další lokálně významné zápasy či soutěže, o které je stale větší zájem. Je to například hokejová Liga mistrů, v níž Slovensko reprezentují HC Košice, nebo atraktivní zápasy slovenské fotbalové reprezentace v kvalifiklaci na Euro 2024, kde budou bojovat slovenští fotbalisté v nadcházejícím duelu se silným Portugalskem. Utkání uvidíte 13. října ve 20.00 hod na Sport1. Dále má AMCNI CNE práva i na Evropskou ligu UEFA a Evropskou konferenční ligu UEFA. V letošní sezóně reprezentují zemi v UECL Slovan Bratislava i Spartak Trnava. V příštím zápase se spolu utkají týmy Ludogorec a Spartak Trnava. Sledujte 21. září v 18:00 na Sport1.

Kromě nabídky sportovních stanic nabízí AMCNI CNE širokou škálu stanic a žánrů, včetně Spektrum a Spektrum Home, přičemž druhá jmenovaná stanice začala nedávno vysílat volně pro všechny. Lokální produkce na těchto kanálech poskytuje divákům možnost přijímat infotainmentový obsah, jako je například pořad Zahrady Snů s Evou Borskou, která diváky zavede do moderních nebo přírodně divokých zahrad. Zahrady snů můžete vidět každou sobotu od 16 hodin na televizní stanici Spektrum Home. Televizní stanici Spektrum pak čeká premiéra Hradológovia – Tajomstvo hradov Slovenska se Števo Martinovičem, který navštíví slovenské pevnosti a hrdé kamenné zdi, aby se od místních hradologů a historiků dozvěděl zajímavá fakta, která v učebnicích nenajdete. Premiérový díl pořadu uvidíte na televizní stanici Spektrum 15. října v 16:30.

Pro milovníky nejen mezinárodních, ale i místních chutí a kuchyně, nabízí televizní stanice TV Paprika nový premiérový pořad Od farmáře na talíř s Markétou Hrubešovou. Česká kuchyně vychází ze starých tradic a osobitých chutí. Přesto existuje mnoho krásně využitelných elegantních řešení a kreativních nápadů, jak využít princip tradičních surovin typických pro českou gastronomii. Zejména, když se dirigentské lžičky chopí Markéta Hrubešová.
Kulinářský pořad Od farmáře na talíř s Markétou Hrubešovou běží na TV Paprika každou sobotu od 9. září v 17:00 hod.


O AMC Networks International – Central and Northern Europe 

AMC Networks International - Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společností na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic, které se soustřeďují na střední a východní Evropu. Současně portfolio AMCNI - Central and Northern Europe nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, dětské: Minimax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film +. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky a trhy v různých jazycích. Je dostupný v celé řadě platforem, včetně HD služeb a nabízí verze pro mobilní telefony. 

AMC Networks International (AMCNI) je globální divize AMC Networks a je dodavatelem uznávaných zábavných pořadů pro předplatitele ve více než 130 zemích. AMCNI zahrnuje globální značky a také populární stanice s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací naleznete na www.amcnetworksinternational.com 


Veronika Ježková, Account Manager, KNKTR, 18. 9. 2023


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
22.09.2023 • Americké pohraničí na Viasat History: Kde je pravda o indiánech a kovbojích?
17.09.2023 • Dva týdny parádních dokumentů na Prima ZOOM
15.09.2023 • 24 hodin Bol d’Or: Dosáhne Karel Hanika na titul mistra světa?
15.09.2023 • Novinka na Spektrum Home: Zahrady snů s Evou Borskou
13.09.2023 • Barbie a dotek kouzla: Cesta za dobrodružstvím v Malibu
11.09.2023 • Poznávejte svět díky Prima ZOOM

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist