Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 28.04.2024 - 11:33:01   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Oblíbený pořad Dům snů na Spektrum Home

  Autor: KNKTR/Spektrum , e-mail: info@knktr.cz Přidané: 09.10.2023


Mladý, šikovný, talentovaný a úspěšný muž, který z ničeho dokázal vybudovat menší impérium. Ne, tohle není popis filmového hrdiny, ale skutečného kanadského rodáka. Ba co víc, jsou hned dva, stejní a přece odlišní. Drew a Jonathan Scottovi, dvojčata, jež dnes patří k nejuznávanějším odborníkům na renovaci domů v Americe. Jejich pořad Property Brothers se stal fenoménem, který pod názvem Dům snů vtrhne svou 6. sérií v říjnu na obrazovky stanice Spektrum Home.


Cesta k vlastnímu pořadu rozhodně nebyla snadná a někomu může znít trochu jako klišé. Dva rození baviči šli za svým snem, chytili příležitost za pačesy a vytvořili celosvětový fenomén. Zjednodušeně to tak skutečně je. Pro Drewa i Jonathana byli nemovitosti zpočátku spíše jen „vedlejšákem“, každý z nich měl o svém životě trochu jinou představu, ačkoliv jedno měli společné – chtěli vystupovat a bavit lidi. Drew zkoušel své štěstí jako herec, ale skončil jen s vyčerpanými kreditními kartami. Jonathan vystupoval jako kouzelník, jenže i on musel vyhlásit bankrot. Spojili tedy síly a začali se televizním stanicím nabízet jako renovační tým. Příležitost dostali v roce 2010 u malé kanadské televizní stanice zaměřené na ženy a od té doby hvězda bratrů Scottových stoupá strmě vzhůru.


Renovace s humorem

V čem vlastně tkví tajemství jejich úspěchu? Při vyhledávání nemovitostí a následných renovacích spojují chytrost s umem. Drew jako pohledný realitní expert vyhledává skryté klenoty s potenciálem a Jonathan jakožto šikovný stavitel je proměňuje v opravdové domy snů. Vše dělají s humorem a přijatelným rozpočtem. Seriál o domácích kutilech Property Brothers tak postupem času proměnili v impérium, ujali se i produkce, a kromě různých televizních pořadů vydali také několik knižních bestsellerů či vytvořili řadu bytových doplňků.


Zhmotněné sny na klíč

Dvojčata vyrůstala na ranči v Kanadě a s trochou nadsázky by se dalo říci, že se narodili s kladívky v ruce. Jejich kovbojské kořeny se mnohdy promítají rovněž do prováděných rekonstrukcí. Párům však vždy pomáhají přetvořit jejich obydlí tak, aby na ně již při vstupu dýchlo opravdové kouzlo domova. Pro Drewa a Jonathana je tato práce posláním, chtějí, aby lidé, kteří jim svěří svůj dům, v něm prožili šťastný život. Vždy tak z nemovitosti vytěží naprosté maximum a divák se na konci nestačí divit, co vše je možné. Pokud hledáte inspiraci i pro své bydlení, určitě si nenechte ujít od 9. října každý všední den od 20:05 a 21:05 Property Brothers neboli v českém znění Dům snů na televizní stanici Spektrum Home. Jestliže vás bratři zaujmou, určitě sledujte i jejich další pořad Až je koupím, budou mý!

A jelikož k domu by měla patřit i zelená oáza v podobě menší či velké zahrady, není na škodu inspirovat se i v této oblasti. Pořad Zahrady snů přináší nejen divákům potěchu díky nahlédnutí do vskutku působivých zahrad, zároveň však přibližuje zahradnické umění tak, aby si každý mohl vytvořit svůj zelený ráj. Fascinující podívaná začala na Spektrum Home 16. září a dále pokračuje v sobotu a neděli v 16:00. Jen drobné upozornění, i když možná zrovna nic nerenovujete, po zhlédnutí těchto pořadů dostanete chuť se do zvelebování svého domu a jeho okolí pustit.


O AMC Networks International – Central and Northern Europe

AMC Networks International - Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společností na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic, které se soustřeďují na střední a východní Evropu. Současně portfolio AMCNI - Central and Northern Europe nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, dětské: Minimax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film +. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky a trhy v různých jazycích. Je dostupný v celé řadě platforem, včetně HD služeb a nabízí verze pro mobilní telefony. 

AMC Networks International (AMCNI) je globální divize AMC Networks a je dodavatelem uznávaných zábavných pořadů pro předplatitele ve více než 130 zemích. AMCNI zahrnuje globální značky a také populární stanice s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací naleznete na www.amcnetworksinternational.com 


Veronika Ježková, Account Manager, KNKTR, 5. 10. 2023


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
07.10.2023 • Tenis na Eurosportu: Shanghai Masters po čtyřech letech
06.10.2023 • Jaký byl skutečný život římského vojáka v legii?
05.10.2023 • Oceněný seriál Had, známý jako Serpent, v říjnu na Epic Drama
04.10.2023 • Seriál na Viasat Explore: Od železnic smrti až po kulové vlaky
03.10.2023 • Nevyřešená záhada: Kde je místo posledního odpočinku slavné Kleopatry?
03.10.2023 • Královská disciplína motorsportu se od příštího roku vrací na obrazovky Skupiny Nova

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist