Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 27.04.2024 - 22:42:25   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

ZOO rozšiřuje svou smečku, staňte se i vy její součástí

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 03.11.2023


Skupina Prima přichází s další novinkou v rámci své komunikace vlajkového seriálu ZOO. Během pár kliknutí na chytrém telefonu nebo počítači přenese diváky do centra dění vedle oblíbených tváří Evy Burešové, Tomáše Kluse, Šimona Biliny nebo Jana Kopečného. Díky interaktivní aplikaci se každý může stát součástí smečky ZOO.


Nová interaktivní hra – Staňte se součástí naší smečky – hned od svého spuštění vzbudila velký zájem fanoušků. Po sociální sítích se doslova valí jako lavina a na www.zahrajsivzoo.cz už stihlo zavítat téměř 80 tisíc nadšenců seriálu ZOO.

„Naším krédem je hledat netradiční cesty, jak pobavit diváky i mimo televizní obrazovky, a to interaktivní hra www.zahrajsivzoo.cz stoprocentně splňuje. Webová aplikace za měsíc provozu vygenerovala přes 60 000 přehrání videí a jejich dokoukatelnost byla 74%. Více než třetina uživatelů přitom do aplikace přišla díky organickému dosahu na sociálních sítích,“ uvádí Aleš Pýcha, marketingový ředitel skupiny Prima.

Díky nové interaktivní aplikaci se tak můžete stát kolegou Evy Burešové nebo zavolat Tomáši Klusovi. „Věřím, že se to divákům bude líbit, budou tak součástí naší ZOO. Vím, že o to stojí, a díky této hře se jim to může podařit,“ prozrazuje Eva Burešová alias Viky, které tak může vaše podobizna zdobit čelo a z jejích úst může zaznít uživatelovo jméno.

„Mě baví, když můžu vzít diváka, toho, kdo se podílí na tom, co mám rád, na seriál, kde hrajeme. Můžeme ho tak vzít do party, protože my jsme jedna parta,“ slibuje Tomáš Klus. Po boku jim v seriálovém baru při vzniku nové hry stáli i Jan Kopečný alias Kamil a Šimon Bilina coby Haďák. „Mám rád moderní technologie, které se spojí se zábavou. Osobně jsem si to natáčení užíval a věřím, že si to budou užívat i fanoušci,“ neskrýval své nadšení po natáčení Jan Kopečný a stejně to bavilo i Šimona. „Je krásné to všechno propojovat a těším se na výsledek i ohlasy diváků.“

A ty jsou víc než kladné. Smečka jede a všechny baví, a kdo to ještě nezkusil, stačí kliknout na www.zahrajsivzoo.cz a přidat se!

No a kdo za tím vším stojí? Je to dynamická mladá společnost WEBOUT, která provozuje tuto aplikaci pod taktovkou Karla Juríčka a Michala Orsavy – jednatele společnosti, ale hlavně zkušeného režiséra a scénáristy, který již má za sebou několik úspěšných personalizovaných videí, jež se zapsala do podvědomí fanoušků. Celá realizace videa – Staňte se součástí naší smečky – probíhala několik dní a týdnů, ale z toho pouze tři hodiny probíhalo natáčení s herci. Michal Orsava si pochvaloval hlavně samotné natáčení, jelikož byla nesmírně znát spolupráce s profesionálními herci. A tak teď už nezbývá, než abyste sami posoudili, jak se líbí…

Takže se pohodlně posaďte, klikněte na www.zahrajsivzoo.cz a nechte se vtáhnout do ZOO!

Na video s moderátorem Josefem Mádlem se podívejte zde: https://www.zahrajsivzoo.cz/cs/ab1dfcd9-6853-45f5-8aa0-93e7e1a9f2ad.


Gabriela Semová, vedoucí korporátní a interní komunikace, SOLOOTIONS powered by FTV Prima, 2. 11. 2023


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
03.11.2023 • Oktagon poprvé vyráží do Velké Británie, s Telly můžete být u toho
26.10.2023 • Dostanú vás domov, nech ste kdekoľvek. Nový špionážny seriál Extraktori z dielne Voyo Originál štartuje už v piatok
17.10.2023 • Big Brother to vidí. Jedinečná reality šou odštartuje už 13. novembra na Voyo
10.10.2023 • Kolotoč NHL sa opäť naplno rozbieha. Hokejovú nálož nájdu diváci na Voyo a Dajto
20.09.2023 • Začala fotbalová Liga mistrů i Evropská liga, divákům nabídne desítky přímých přenosů
14.09.2023 • PROGRAMY CANAL+ Sport a CANAL+ Action nově v nabídce O2 TV

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist