Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 28.04.2024 - 08:07:15   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Oktagon poprvé vyráží do Velké Británie, s Telly můžete být u toho

  Autor: Telly/Dizzy Media , e-mail: info@telly.cz Přidané: 03.11.2023



Televizní operátor Telly začne od 4. listopadu vysílat živé přenosy turnajů ve smíšených bojových uměních organizace OKTAGON MMA. Premiérově to bude v sobotu 4. listopadu, kdy Oktagon poprvé zamíří do Spojeného království.


Přímý přenos turnaje s pořadovým číslem 48 začíná v Manchesteru v sobotu 4. listopadu v 18:00 na kanálu Premier Sport 4. Během šestihodinové řežby dojde i na titulový zápas v muší váze, kde své síly změří Aaron Aby s Eliasem Garciou, který mimo UFC nikdy nenašel přemožitele. Českým fanouškům se představí také známé tváře jako Zdeněk Polívka, Jakub Bahník či Alex Lohoré.

Velmi třaskavý duel proběhne v lehké divizi mezi legendou české MMA scény a zároveň policistou Jaroslavem Pokorným a Irem Shemem Rockem, který deset let utíkal před spravedlností za zločin, který nespáchal a vůči policii dodnes cítí obrovskou zášť.

A ve svých projevech vůči svému soupeři to dává Rock hodně najevo. „Není žádné tajemství, že tohohle chlápka s radostí praštím do obličeje. Kdo by nechtěl praštit policajta? Po něm můžou přijít na řadu dopraváci a bachaři," zní například jeden z jeho výroků.


Aktivace za 320 korun, v den turnaje za 400 Kč

Ke sledování celého turnaje stačí nejpozději do páteční půlnoci zakoupit balíčekOktagon za zvýhodněnou cenu 320 korun, nebo v den konání za částku 400 korun. Při platbě přes platební bránu se přístup aktivuje během několika sekund. Živý přenos turnaje si diváci vychutnají v HD kvalitě a s českým komentářem. Balíček Oktagon si v rámci platformy Telly mohou jednoduše objednat rovněž zákazníci konkurenčních televizních operátorů.

„Organizace Oktagon si během posledních let v rámci MMA turnajů vydobyla velmi prestižní postavení i za hranicemi České a Slovenské republiky. Velice se proto těšíme na první turnaj, který poprvé nabízíme na televizních obrazovkách i našim divákům. Naše očekávání jsou vysoká a jsme rádi, že můžeme spolupracovat s takto prestižní organizací,“ říká šéf marketingu Telly Jan Schöppel.

OKTAGON MMA je jednou z největších evropských organizací pořádajících turnaje v bojových sportech v Česku, na Slovensku, v Německu a nově i ve Velké Británii. Turnaje Oktagon sledují miliony diváků v 64 zemích světa. Od letošního listopadu si všechny turnaje mohou na televizní obrazovce vychutnat i diváci Telly.


O Telly

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také prémiový sportovní obsah na oblíbených kanálech Premier Sport 1, 2 a 4 a na stanicích Nova Sport 3 a 4. Ty obsahují například fotbalovou Champions League UEFA, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu, americkou NFL nebo zápasy UFC a OKTAGON MMA.Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP a všechny daně, včetně daně z příjmu, odvádí v ČR.


Jan Schöppel, marketingový ředitel Telly a Martin Žemlička, PR konzultant Dizzy Media, 3. 11. 2023






  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
03.11.2023 • ZOO rozšiřuje svou smečku, staňte se i vy její součástí
26.10.2023 • Dostanú vás domov, nech ste kdekoľvek. Nový špionážny seriál Extraktori z dielne Voyo Originál štartuje už v piatok
17.10.2023 • Big Brother to vidí. Jedinečná reality šou odštartuje už 13. novembra na Voyo
10.10.2023 • Kolotoč NHL sa opäť naplno rozbieha. Hokejovú nálož nájdu diváci na Voyo a Dajto
20.09.2023 • Začala fotbalová Liga mistrů i Evropská liga, divákům nabídne desítky přímých přenosů
14.09.2023 • PROGRAMY CANAL+ Sport a CANAL+ Action nově v nabídce O2 TV

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist