Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 27.04.2024 - 16:46:49   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 13. 12. 2023

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 09.12.2023



Herečka Aňa Geislerová, youtuber Martin Mikyska alias Mikýř a modelka Liberty Simon se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 13. prosince ve 21.35 hod. na Primě.


Aňa Geislerová – oblíbená herečka. „Četla jsem o paní, která si vzala horskou dráhu. Je to divné, ale jestli je šťastná, proč ne. Ať každý žije, jak cítí. Jen nesmí zapomínat poslouchat svoje svědomí, kontrolku, která bliká, když už je něco přes čáru,“ říká jedna z nejobsazovanějších českých hereček, která nedávno dotočila snímek Karavan a na jaře ji uvidíme ve filmové novince s názvem Smršť. Kromě toho napsala dvě knížky, připravuje výstavu (o svém otci – známém japanologovi) a vede herecké workshopy. „Nenabízím způsob, jak to dělat, protože těch možností a variant jsou tisíce. Ale to, co funguje před kamerou a jak se vnitřně naladit, aby se před ní člověk cítil přirozeně a dobře.“


Martin Mikyska alias Mikýř – bavič a youtuber. Ještě před pár lety vyhrával závody na snowboardu. Pak se ale pustil do nahrávání videí a postupně se začal měnit v kousavého komentátora dění v online světě (a brzy i v průvodce nového pořadu Mikýřova hysteorie českých dějin připravovaného pro Prima COOL). „Že dokážu jít za hranici trapnosti, jsem si otestoval už na Vysoké škole ekonomické, kde jsem v rétorice obchodní praxe nejprve odrecitoval stand-up vystoupení Lukáše Pavláska a potom velice explicitní Motivační píseň od Smacka. A dostal jsem jedna minus,“ vzpomíná.


Liberty Simon – jedna z nejkrásnějších slovenských modelek, která se narodila jako muž. Vystudovala politologii v Holandsku, její specializací je Čína, kde také sedm let žila. V současné době působí v rodné Bratislavě a aktivně se tu podílí na prosazování práv queer komunity. Sama prošla před pár lety úplnou tranzicí, ale označení heterosexuální transžena jí přijde zbytečné. „Jsem především lidská bytost, která se snaží být prospěšná sobě i druhým. To mě definuje. Když jsem jako malá zavřela oči a představila si samu sebe v dospělosti, viděla jsem ženu. Hezkou, šarmantní a chytrou. Fascinovala mě elegance Madeleine Albright, půvab Meryl Streep a nespoutanost Julie Roberts,“ říká Liberty.


Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 13. prosince ve 21.35 hod. na Primě. Užijte si nové díly se zajímavými hosty a všetečnými otázkami Jana Krause.


Filip Budák, Marketingový a PR konzultant, SOLOOTIONS powered by FTV Prima, 7. 12. 2023


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
10.12.2023 • Do třetí řady Peče celá země se přihlásil rekordní počet soutěžících. Vybraní se představí již 6. ledna
06.12.2023 • Skupina Nova představuje program pro jaro 2024
02.12.2023 • Show Jana Krause – 6. 12. 2023
01.12.2023 • Ktoré reprezentácie budú našimi súpermi? Dajto a Voyo prinesú v priamom prenose žreb finálového turnaja UEFA EURO 2024
29.11.2023 • Telly získala práva na prestižní tenisové turnaje ATP
28.11.2023 • Čarovné Vianoce pre celú rodinu, silvestrovská zábava so Simonou a Možné je všetko! Skupina Markíza predstavuje svoju vianočnú ponuku!

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist