Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 05.05.2024 - 04:16:16   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Čarovné Vianoce pre celú rodinu, silvestrovská zábava so Simonou a Možné je všetko! Skupina Markíza predstavuje svoju vianočnú ponuku!

  Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 28.11.2023


Čarovné Vianoce pre celú rodinu, silvestrovská zábava so Simonou a Možné je všetko!, ale aj kultové sviatočné klasiky na Voyo. Skupina Markíza predstavuje svoju vianočnú ponuku. Diváci a diváčky televízie Doma si aj tento rok budú môcť vychutnávať obľúbené vianočné romantické filmy, Dajto poteší všetkých milovníkov akcie, dobrodružstva, ale i skvelého humoru a Markíza KRIMI bude aj cez sviatky na stope zločinu.


Široký výber klasických vianočných rozprávok a rodinných filmov, atraktívnych premiér, ale aj skvelá silvestrovská zábava na Markíze, obľúbená vianočná romantika na Doma, poriadne akčné Vianoce na Dajto a neoddýchnu si ani najznámejší vyšetrovatelia a detektívi na Markíza KRIMI. A k tomu ešte bohatá dávka zaujímavých noviniek a nestarnúcich sviatočných titulov na Voyo.

„Tohtoročné Vianoce na Markíze budú skutočne čarovné a doslova nabité všetkými tradičnými rozprávkami a rodinnými filmami, bez ktorých by si diváci najkrajšie sviatky v roku azda ani nedokázali predstaviť. Tematické stanice zas ponúknu to najlepšie pre fanúšikov najrôznejších žánrov – od romantiky, cez akčné kinohity, obľúbené krimiseriály, až po kultové sitkomy,“ povedala programová riaditeľka skupiny Markíza Silvia Majeská.

„Silvester sa ponesie v znamení skvelej zábavy vďaka stand-upu populárnej komičky Simony a špeciálnemu vydaniu šou Možné je všetko! s množstvom hviezdnych hostí. Nemôžem opomenúť ani naše Voyo, v rámci ktorého pokračujeme v neustálom posilňovaní ponúkaného obsahu o ďalšie exkluzívne tituly a zaujímavé novinky. Okrem toho si predplatitelia môžu vychutnať desiatky najobľúbenejších sviatočných titulov, od Tři oříšky pro Popelku, cez Pelíšky, až po S tebou mě baví svět a mnohé ďalšie,“ dodala.


Čarovné Vianoce na Markíze

Televízia Markíza prinesie divákom počas Vianoc skutočne pestrú ponuku programov pre celú rodinu. Tohtoročný slogan „Čarovné Vianoce“ je postavený na kombinácii všetkého kúzelného a magického z bohatého menu sviatočných filmov a klasických rozprávok.

V predvečer Vianoc, v sobotu 23. decembra, divákov a diváčky výborne naladí legendárna rozprávka Perinbaba (20:30 hod.) z dielne nezabudnuteľného Juraja Jakubiska a nasledujúca hviezdne obsadená česká romantická komédia Román pro ženy (22:35 hod.). Popoludnie vyplnia obľúbené rozprávkové príbehy O statečném kováři (13:25 hod.), Posledný bohatier (15:10 hod.) a Shrek: Zvonec a koniec (17:30 hod.).

Na Štedrý deň, v nedeľu 24. decembra, nebudú chýbať neodmysliteľné vianočné klasiky ako Princezna ze mlejna (13:40 hod.), Soľ nad zlato (16:35 hod.), Perinbaba (18:30 hod.) či Mrázik (20:30 hod.). Popoludní štedrovečernú pohodu dotvoria vianočné špeciály obľúbených seriálových hitov Mama na prenájom (15:50 hod.), Pán profesor (16:05 hod.) a Dunaj, k vašim službám (16:15 hod.).

Veľkou televíznou premiérou bude o 22:10 hod. moderného spracovania legendárneho rozprávkového príbehu Popoluška so speváckou hviezdou Camilou Cabello v hlavnej úlohe. Divákom sa v nej v úlohe kráľa predstaví aj slávny predstaviteľ agenta 007 Jamesa Bonda Pierce Brosnan.


Prvý sviatok vianočný, pondelok 25. decembra, sa bude o 20:30 hod. niesť v znamení slovenskej premiéry vynikajúceho dobrodružného rodinného kinohitu Fantastické zvery: Tajomstvá Dumbledora, na ktorý o 23:15 hod. svojou zasneženou atmosférou nadviaže česká komédia Špindl 2. Druhý sviatok vianočný, utorok 26. decembra, prinesie taktiež o 20:30 hod. návrat obľúbenej vianočnej klasiky Kúzelná opatrovateľka, ktorú o 22:25 hod. doplní dobrodružná komiksová komédia Shazam!

Pondelkový sviatočný podvečer divákom spríjemnia ďalšie nezabudnuteľné rozprávky Princezna ze mlejna 2 (15:00 hod.) a Pyšná princezna (17:30 hod.), v utorok sa diváci môžu tešiť na Janka Kronera a Ondřeja Vetchého v rozprávkovej klasike Nebojsa (15:30 hod.) a chýbať opäť nebude ani legendárny Mrázik (17:10 hod.).

Vianočnú programovú ponuku osviežia aj ďalšie atraktívne filmové premiéry ako Čarodejnice (štvrtok 28. decembra o 14:55 hod.), Princ mamáčik (štvrtok 28. decembra o 20:30 hod.), Space Jam: Nová legenda (sobota 30. decembra o 14:40 hod.), Tenet (sobota 30. decembra o 20:30 hod.) či Úniková hra: Turnaj šampiónov (sobota 30. decembra o 23:30 hod.). Aj pred a medzi sviatkami sa diváci a diváčky môžu tešiť na filmové klasiky ako Slunce, seno, jahody (štvrtok 21. decembra o 20:30 hod.), Slunce, seno, a pár facek (streda 27. decembra o 20:30 hod.), Kúzelná opatrovateľka 2 (piatok 29. decembra o 20:30 hod.) alebo Nevera po slovensky (nedeľa 31. decembra o 14:00 hod.).


So silnou filmovou premiérou vstúpi Markíza aj do nového roka 2024, v pondelok 1. januára o 20:30 hod. odvysiela hviezdne obsadenú českú rozprávku Najväčší dar, v ktorej si zahrala aj obľúbená slovenská herečka Zuzana Kubovčíková Šebová.


Romantické Vianoce na Doma

Televízia Doma aj tento rok prinesie svojim divákom a diváčkam množstvo premiér romanticky ladených rodinných filmov s vianočným nádychom, ktoré sa každoročne tešia mimoriadnej diváckej obľube. Tento rok bude na Doma predvianočná nálada vládnuť už od začiatku decembra, vianočné romantické filmy sú totiž v programovej ponuke každý jeden večer v týždni.

Sviatočné obdobie divákom spríjemnia novinkové tituly ako Vianočný valčík (pondelok 25. decembra o 20:30 hod.), Vianoce v Brusnicovej aleji (utorok 26. decembra o 20:30 hod.), Magické Vianoce na Aljaške (streda 27. decembra o 22:30 hod.), Vianoce na viniciach (štvrtok 28. decembra o 20:30 hod.) či Malé ženy (piatok 29. decembra o 20:30 hod.). Chýbať nebudú ani obľúbené klasiky ako Na Vianoce nepečiem (sobota 23. decembra o 18:20 hod.), Popoluška (sobota 23. decembra o 21:30 hod.) alebo Moderná Snehulienka (nedeľa 24. decembra o 14:35 hod.).

Štedrý večer, sobota 24. december, sa na Doma bude niesť v znamení skvelej zábavy vďaka dvojitej dávke obľúbenej hudobno-zábavnej relácie Chart Show (18:30 hod.) s moderátorkou Adelou Vinczeovou. Ponúkneme rebríčky najväčších vianočných hitov, ako aj tie najpopulárnejšie československé filmové hity.

Následne si diváci o 22:50 hod. budú môcť vychutnať záznam jedinečného koncertu nezabudnuteľného maestra Karla Gotta z pražskej O2 Arény. Pripomeňte si známe piesne skvelého speváka a niekoľkonásobného Českého slávika. Veľkolepá šou, patriaca dodnes ku skvostom českej hudobnej produkcie, je presýtená najlepšími speváckymi výkonmi, inštrumentálnou dokonalosťou a úžasnými efektmi. Na koncertnom pódiu si spolu s Gottom zaspievali Monika Absolonová, Gabriela Gunčíková a Dasha.

Nový rok 2024 odštartuje televízia Doma 1. januára s romantickou klasikou Rozum a cit (16:20 hod.), úplne novým tureckým romantickým seriálom Nauč ma milovať (19:00 hod.) a s oscarovým kinohitom Zrodila sa hviezda (21:00 hod.) v hlavných úlohách s Lady Gaga a Bradeleym Cooperom.


Akčné Vianoce na Dajto

Televízia Dajto ponúkne aj počas vianočného a novoročného obdobia výber tých najlepších akčných a dobrodružných filmov v hlavných úlohách s najväčšími hviezdami žánru. A že tieto Vianoce budú skutočne akčné, potvrdia kinohity ako Total Recall (pondelok 18. decembra o 20:30 hod.), Robocop (utorok 19. decembra o 20:30 hod.), Dokonalá lúpež (streda 20. decembra o 20:30 hod.), Dvojitý zásah (štvrtok 21. decembra o 20:30 hod.), Nepriateľ pred bránami (piatok 22. decembra o 20:30 hod.) alebo Parchanti (sobota 23. decembra o 20:30 hod.).

Štedrý večer, nedeľu 24. december, ovládne herecká hviezda prvej veľkosti, skvelý Keanu Reeves, v akčnom kinohite John Wick (20:30 hod.). Na Prvý sviatok vianočný, v pondelok 25. decembra, divákom bude robiť spoločnosť Jean Reno, ktorý dokáže prežiť aj smrtiacich 22 výstrelov (20:30 hod.). Nezabudnuteľné dobrodružstvo prežijú na Druhý sviatok vianočný, v utorok 26. decembra, s filmovým hitom Kong: Ostrov lebiek (20:30 hod.). Fanúšikov Mela Gibsona poteší počas vianočných sviatkov kompletná štvordielna séria akčnej klasiky Smrtonosná zbraň.

Skvelú zábavu zas sprostredkujú počas celých vianočných sviatkov v priebehu dňa už tradične špeciálne vianočné epizódy obľúbených komediálnych seriálov Priatelia, Teória veľkého tresku a Dva a pol chlapa. No a v tieto sviatky ponuku obohatia aj vianočné časti nemenej skvelých sitkomov Joey, M*A*S*H a 2 baby na mizine, ale predstavia sa tiež kultoví slovenskí Susedia.


Na stope Vianoc s Markíza KRIMI

Televízia Markíza KRIMI si na svoje druhé Vianoce pripravila pre svojich divákov niečo špeciálne! Počas celého vianočného víkendu si od rána až do večera budú môcť vychutnávať špeciálne vianočné epizódy svojich obľúbených kriminálnych a detektívnych seriálov. Sviatky im tak spríjemnia Dr. Brennanová a agent Booth v seriálovom hite Kosti, nezničiteľný diaľničný policajt Semir Gerkhan a legendárna Kobra 11, geniálny čudák Monk či špeciálny agent Gibbs a jeho tím v klasike NCIS – Námorný vyšetrovací úrad. V slovenskej premiére tiež diváci zistia, ako vyzerajú Vianoce v Grantchesteri (sobota 23. decembra o 15:40 hod.).

Vo večerných hodinách o 20:50 hod. pokračujú aj počas vianočného obdobia úspešné premiérové kriminálne seriály Vraždy v raji a Špecialisti. Výnimkou budú sviatočné večery 25. a 26. decembra, kedy sa skvelý americký herec a komik Steve Martin predstaví v reboote kultovej série Ružový panter.


Stand-up Simony a silvestrovský špeciál Možné je všetko! na Markíze, filmová nádielka na Doma a Dajto, legendárny Maigret na Markíza KRIMI

Tú najlepšiu televíznu zábavu si diváci na Silvestra budú môcť vychutnať jedine na Markíze. Večer odštartuje o 20:30 hod. prvý ženský comedy špeciál na Slovensku a rovno Donaha! Neveríte? Nechajte sa zlákať vyše hodinovým striptízom duše v podaní komičky Simony Salátovej, ktorá sa v stand-up comedy šou Simona: Donaha! Zamýšľa nad telom, vzťahmi, feministkami, mužmi i turistikou.

Posledné hodiny roku divákom spríjemnia obľúbení zabávači zo šou Možné je všetko!, ktorí sa so začiatkom o 21:50 hod. opäť postarajú o neopakovateľné vtipné situácie a skvelú atmosféru. Okrem moderátora Dana Dangla sa môžu v špeciálnom silvestrovskom vydaní tešiť na Adelu Vinczeovú, Tomáša Maštalíra, Zuzanu Kubovčíkovú Šebovú, Juraja Kemku, Petru Polnišovú, Adama Bardyho, Petru Dubayovú a Lukáša Latináka.

„Teší ma úspech našej novej šou. Počas jesenných večerov priniesla na obrazovky veľkú dávku energie, zábavy a príjemnej atmosféry. Myslím si, že aj vďaka týmto vlastnostiam je to ideálny formát na silvestrovský večer. Diváci opäť uvidia populárne osobnosti a obľúbených zabávačov v rôznych neočakávaných úlohách a v komických situáciách. Verím, že diváci oslávia koniec roka 2023 spolu s nami, a že do obývačiek prinesieme skvelú atmosféru, ktorá k tomuto večeru patrí,“ povedal kreatívny producent a režisér šou Možné je všetko! Pepe Majeský.


Televízia Doma si na silvestrovský večer pripravila úspešné české komédie Po čem muži touží (20:30 hod.), Štěstí je krásná věc (22:30 hod.) a Špindl 2 (00:35 hod.).

Silvester na Dajto sa ponesie v znamení skvelej zábavy už od rána vďaka kompletnej sérii siedmich legendárnych komédií zo série Policajná akadémia, večer o 21:20 hod dostane priestor kultová česká komédia Dědictví aneb Kurvahošigutntág a po polnoci hviezdne obsadené komédie Šéfovia na zabitie a Šéfovia na zabitie 2.

Diváci najmladšej stanice Markíza KRIMI na Silvestra uvidia už od popoludnia skvelú filmovú nádielku - Posledný prípad Sherlocka Holmesa (12:40 hod.) a Agatha Christie: Hniezdo supov (14:45 hod.), večernú ponuku ovládne Rowan Atkinson ako legendárny komisár Maigret v snímkach Maigret kladie pascu (17:00 hod.), Maigret a mŕtvy muž (19:00 hod.), Maigret a noc na križovatke (20:50 hod.) a Maigret na Montmartri (23:05 hod.)


Vianoce plné noviniek aj obľúbených klasík na Voyo

V predvianočnej ponuke najznámejšej slovenskej streamovacej služby Voyo nechýba bohatá vianočná nádielka plná noviniek, obľúbených slovenských, českých aj zahraničných rozprávok a filmov ako stvorených pre skutočnú sviatočnú pohodu.

Tú najlepšiu vianočnú atmosféru navodia kedykoľvek na Voyo čarovné Tři oříšky pro Popelku s nezabudnuteľnou Libušou Šafránkovou. V ponuke streamovacej služby nechýbajú ani ďalšie populárne klasické filmové rozprávky a rodinné filmy, ako napríklad Pelíšky, Perinbaba, S tebou mě baví svět, Anjel Pána a Anjel Pána 2, Sněženky a machři, Pyšná princezna, S čerty nejsou žerty, Nebojsa, Galoše šťastia, Princezna se zlatou hvězdou, Šíleně smutná princezna, Soľ nad zlato, Kráľ Drozdia brada, Popolvár najväčší na svete, Princ a Večernice, Falošný princ, Třetí princ, Dívka na koštěti, Byl jednou jeden král, Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách, Tři veteráni, Dařbuján a Pandrhola, Honza málem králem, Plavčík a Vratko a ďalšie nestarnúce klasiky.

Z novších slovenských a českých titulov sú to napríklad filmy Známi neznámi, Vianočný Kameňák, Želanie pre Ježiška, Padesátka, Dračia princezná, V lete ti poviem, ako sa mám, Přijde letos Ježíšek?, Hodinárov učeň, Tři bratři, Sedem zhavranelých bratov, Čertí brko, Zakliate pierko, Pravý rytíř, Keď draka bolí hlava, Krídla Vianoc či Sokoliar Tomáš.

Voyo ponúka aj množstvo zahraničných filmových lahôdok s vianočnou tematikou. Okrem nich si v kategórii Voyo Film, teda v ponuke českých a slovenských filmov, ktoré krátko po kinopremiére prichádzajú na Voyo, môžu predplatitelia vychutnať aj najnovšie filmy ako Smolu nosíš ty, láska, Želanie k narodeninám, Buď chlap! či Život pre samoukov.

Pätnásť kulinárskych talentov z celých Spojených štátov bude v premiérovej 11. sérii reality šou MasterChef USA súťažiť o titul najšikovnejšieho amerického amatérskeho kuchára pod dohľadom poroty, ktorej bude predsedať nekompromisný Gordon Ramsay. Budú musieť preukázať svoje zručnosti v celom rade náročných úloh a výziev, vrátane prípravy jedál s obmedzenými prísadami alebo jedál z rôznych kultúr. Ten, kto najlepšie presvedčí porotu o svojich kulinárskych zručnostiach, kreativite a schopnosti reagovať na výzvy, si na konci súťaže odnesie rozprávkovú výhru 250 000 amerických dolárov.

Nielen silvestrovskú zábavu divákom na Voyo pomôžu umocniť najnovšie Voyo Špeciály. Standy-upy, pri ktorých sa diváci zaručene zabavia nielen na konci roka na Voyo ponúkajú Jakub Zitron Ťapák so svojou šou Ruku na srdce, Samo Trnka: Manžel, otec, hovado či Ondřej Sokol: Celebrity. Divákov rozhodne kedykoľvek na Voyo zabavia aj vtipné bonusy, o ktoré sa postarali Ivan Kostra, Jakub Gulík, Joe Trendy, Martin Hatala či Milan „Docent“ Sedliak.

Počas celých sviatkov môžu diváci na Voyo nakuknúť aj do domu Big Brother Česko & Slovensko. Zostávajúci spolubývajúci v najväčšom sociálnom experimente na obrazovkách budú musieť aj počas Vianoc a Nového roka čeliť úlohám „veľkého brata.“ Ako sa im bude v reality šou dariť môžu diváci sledovať každý večer na Voyo a tiež v špeciálnom Big Brother Live stream, každý deň od 16:00 do 18:00 hod. Sviatočné obdobie je aj ideálnym časom dohnať zameškané. Seriálový maratón Voyo Originálov tohto roka ako je Vedma, Sex O´Clock, Matematika zločinu či Extraktori si rozhodne netreba nechať ujsť.


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza, 27. 11. 2023


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
29.11.2023 • Telly získala práva na prestižní tenisové turnaje ATP
27.11.2023 • Show Jana Krause – 29. 11. 2023
24.11.2023 • ČT sport odvysílá 58 závodů Světového poháru i domácí MS z Nového Města na Moravě
24.11.2023 • Vánoční program TV Nova: Pohádky, speciální díl Na lovu i Láska nebeská
23.11.2023 • Peter Bebjak točí novou minisérii České televize Vedlejší produkt
22.11.2023 • Už osm let měníme na Prima MAX filmová přání ve skutečnost

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist