Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 27.04.2024 - 17:18:10   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Skupina Nova představuje program pro jaro 2024

  Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 06.12.2023


Původní komediální kriminálka ze slunného Chorvatska, návrat králů pondělního prime time s Martinem Dejdarem v čele, dvojitá porce rodinného seriálu Jedna rodina nebo velkolepé finále dobové Zlaté labutě. Vrací se také vyšetřovatelský tým úspěšného seriálu Odznak Vysočina. Dále premiérové řady Výměny manželek, Utajeného šéfa, nebo kvízové show Superlov. A samozřejmě, už devatenáctým rokem, fenomenální Ulice. Televize Nova představuje jarní programovou nabídku.


„Nová sezona bude plná premiérových návratů oblíbených stálic nejrůznějších žánrů. S novými případy se v jubilejní desáté řadě vrátí Specialisté, kteří se železnou pravidelností oslovují přes milion diváků každé pondělí. Nové epizody nabídneme také fanouškům neméně divácky úspěšného Odznaku Vysočina. Rodinný komediální seriál Jedna rodina budeme od ledna uvádět dvakrát týdně,“ říká ředitelka programu TV Nova a Voyo Silvia Majeská a pokračuje: „V jarní sezoně přijdeme také s původní, hvězdně obsazenou komediální krimi Policie Hvar. Nové série nabídneme také fanouškům doku reality, jako jsou Výměna manželek nebo Utajený šéf. Na diváky zkrátka čeká silná sezona, jejímž společným jmenovatelem jsou zvučná jména jak na straně tvůrců, tak hereckého obsazení. Je na co se těšit.“

Na dovolené se může stát cokoli. I zločin. A pro tyto případy je tu československá dvojice detektivů v podání Jakuba Štáfka a slovenské hvězdy Alžběty Ferencové v originální kriminálce s komediálním nádechem Policie Hvar, která diváky zavede na slunné pláže chorvatského ostrova. V dalších rolích se objeví například Bořek Slezáček nebo stoupající herecké hvězdy Tom Sean Pšenička a Leona Skleničková.

Fanoušci krimi žánru se na jaře mohou těšit na návraty svých oblíbených vyšetřovacích part, které v minulých sezónách se železnou pravidelností opanovávaly hlavní vysílací čas. Desátá řada fenoménu mezi českými detektivními seriály, Specialisté, slibuje – kromě napětí a překvapivých rozuzlení – také nové herecké tváře ve vedlejších rolích. Diváci se tak mohou těšit třeba na Pavla Zedníčka, Veroniku Čermák Mackovou, nebo Mariana Rodena, kteří doplní známou partu pod vedením majora Strouhala v podání Martina Dejdara. Případy inspirované skutečnými kriminálními kauzami bude ve třetí sérii úspěšného Odznaku Vysočina vyšetřovat tým kapitánky Dany Skálové (Monika Hilmerová), s níž se vracejí i další oblíbení detektivové v pohání Michala Suchánka, Martina Hofmanna, Simony Zmrzlé a Patrika Děrgela.

Dvakrát více lásky, dvakrát více příběhů, dvakrát více emocí a humoru. To slibuje nová řada oblíbeného seriálu Jedna rodina. Od ledna jej totiž TV Nova bude uvádět dvakrát týdně, vždy v úterky a čtvrtky. Herecké obsazení se rozšíří o taková jména, jakými jsou například Petr Čtvrtníček, Vašek Matějovský, Vincent Navrátil, Patricie Pagáčová nebo Chantal Poullain a diváci se tak mohou těšit na zcela nové dějové zvraty, které do příběhu „střídavky“ vnesou nové postavy.

Osudy soustředěné okolo obchodního domu Zlatá labuť se na jaře uzavřou ve velkém finále. Než se tak stane, životem chrámu luxusu v centru Prahy stihnou zahýbat nové postavy vstupující do děje – ředitelka v podání Šárky Krausové nebo prodavačka Dita, kterou si s chutí zahrála Natalie Golovchenko.

S premiérovými díly se vrátí také Výměna manželek, nebo Utajený šéf. „Super verze“ vědomostní soutěže Na lovu – Superlov. Soutěžící se opět budou utkávat s obávanými lovci: Doktorem Vševědem, Kalkulátorem, Kvízovou dámou, Belladonnou a panem Lišákem. To vše protkáno vtipnými glosami moderátorské superstar Ondřeje Sokola.

Ulice svou devatenáctou sezonu otevře hned na Nový rok. Novou hvězdnou posilou se stane Marek Vašut.


Michal Prokeš, Head of Product PR, TV Nova, 6. 12. 2023


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
02.12.2023 • Show Jana Krause – 6. 12. 2023
01.12.2023 • Ktoré reprezentácie budú našimi súpermi? Dajto a Voyo prinesú v priamom prenose žreb finálového turnaja UEFA EURO 2024
29.11.2023 • Telly získala práva na prestižní tenisové turnaje ATP
28.11.2023 • Čarovné Vianoce pre celú rodinu, silvestrovská zábava so Simonou a Možné je všetko! Skupina Markíza predstavuje svoju vianočnú ponuku!
27.11.2023 • Show Jana Krause – 29. 11. 2023
24.11.2023 • ČT sport odvysílá 58 závodů Světového poháru i domácí MS z Nového Města na Moravě

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist