Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 28.04.2024 - 10:59:16   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Voyo má exkluzívny vianočný darček pre milovníkov hiphopu. Prichádza dokument o prípravách veľkolepého koncertu Kontrafaktu v pražskej O2 aréne!

  Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 23.12.2023


Voyo má exkluzívny vianočný darček pre milovníkov hiphopu. Prichádza jedinečný dokument o prípravách veľkolepého koncertu Kontrafaktu v pražskej O2 aréne. Septembrový koncert Kontrafaktu v Prahe bol nepochybne jednou z najväčších hudobných šou v dejinách O2 arény. Tvorcovia si dali záležať nielen na hudobnej, ale aj na vizuálnej stránke.


Legendárna hiphopová skupina Kontrafakt predviedla v septembri 2023 vo vypredanej pražskej O2 Aréne, kam chodia hrávať tie najslávnejšie mená hudobného sveta, strhujúcu hudobnú šou. Osmedesiatminútový dokument zo zákulisia a príprav veľkolepej oslavy výročia kapely pod názvom Kontrafakt NEW ERA: Cesta do O2 arény prináša pre fanúšikov exkluzívne Voyo.

Trio Ego, Rytmus a Anys v spolupráci s producentmi z Mafia Records priniesli počas tohtoročnej jesene svojim fanúšikom neopakovateľný zážitok. Septembrový koncert v Prahe bol nepochybne jednou z najväčších hudobných šou v dejinách O2 arény. Tvorcovia si dali záležať nielen na hudobnej, ale aj na vizuálnej stránke. Obrovská scéna šou siahala na ploche do polovice haly a výškou sa dostala až k samotnému stropu. Veľkolepú atmosféru dotvorila aj LED stena veľkosťou porovnateľná s osemposchodovým panelákom. Súčasťou šou sa stala aj veľká zemeguľa vznášajúca sa nad publikom a množstvo pyrotechniky.

Strhujúce momenty príprav na toto veľkolepé hudobné a vizuálne divadlo prináša streamovacia služba Voyo. i>„Neoddeliteľnou súčasťou žánrovej ponuky Voyo sa stali dokumentárne snímky mapujúce najrôznejšie hudobné smery, žánre a osobnosti. Našim divákom chceme prinášať dokumentárne pohľady na najvýraznejšie postavy svetovej aj česko-slovenskej hudobnej scény. Sme radi, že sa najnovším počinom, ktorý divákom na Voyo prinášame, stáva dokument mapujúci zákulisie nezabudnuteľného koncertu hudobného fenoménu menom Kontrafakt,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza a skupiny Nova.

Film podmanivo zachytáva prípravy, emócie a neuveriteľnú atmosféru koncertu, ktorý sa stal míľnikom v kariére Kontrafaktu. Celým dejom sprevádzajú samotní producenti koncertu Tomáš a David Snášelovci za Mafia Records a Patrik „Rytmus“ Vrbovský, Michal „Ego“ Straka a Ondrej „Anys“ Beňačka za Tvoj Tatko Records v rozhovoroch s moderátorom Randy Cøldom. Diváci sa môžu ponoriť do jedinečného sveta hudobného fenoménu, od samotného nápadu na O2 arénu, až po okamihy na pódiu. Fanúšikovia sa dozvedia viac o tvorbe koncertu, technických výzvach a prekonávaní prekážok a osobných nezhôd pri príprave na tak masívnu akciu. Exkluzívny pohľad do zákulisia odhaľuje zázemie koncertu a osobné momenty umelcov.

Kontrafakt chystá aj pokračovanie tohto projektu a fanúšikovia sa už môžu tešiť na koncert obdobných rozmerov aj na Slovensku. Najbližšie vystúpenie Kontrafaktu sa uskutoční už 9. februára 2024 na bratislavskom Zimnom štadióne Ondreja Nepelu (Tipos Aréna).


Kultová slovenská hiphopová skupina Kontrafakt vznikla v roku 2001. Na svojom konte má stovky odohraných koncertov po celom svete a päť albumov. Po niekoľkoročnej koncertnej odmlke sa legendárna trojica vrátila a predviedla jednu z najväčších hudobných šou v dejinách pražskej O2 Arény. Dokument, ktorý zachytáva prípravy na túto veľkolepú šou Kontrafakt NEW ERA: Cesta do O2 arény nájdu fanúšikovia už teraz iba na Voyo.


Voyo je streamovacia služba, ktorú na Slovensku prevádzkuje skupina Markíza. Koncom roka 2020 prešla kompletným vizuálnym aj obsahovým reštartom. Odvtedy zaznamenáva výrazný nárast počtu predplatiteľov, aktuálne je ich na Slovensku a v Česku už viac než 650 000. Voyo zároveň patrí ku kľúčovým projektom digitálnej transformácie mediálnej skupiny CME na všetkých trhoch, kde pôsobí. Okrem obľúbených televíznych programov v predstihu ponúka používateľom prístup ku knižnici plnej filmov a seriálov z lokálnej i zahraničnej produkcie, populárnym športovým prenosom, či ďalšiemu prémiovému obsahu. Neustále prináša nové vylepšenia a funkcionality, pričom každý rok plánuje rozvíjať aj tvorbu exkluzívnych titulov.

TV upútavka: https://youtu.be/aFdSG9Gmh64


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza, 22. 12. 2024


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
07.12.2023 • Atmedia index: Čeští uživatelé by placené VoD služby sledovali i s reklamou
07.12.2023 • Legendární osudy, osudy legend - Voyo chystá hned dvě seriálové události jara
03.11.2023 • Oktagon poprvé vyráží do Velké Británie, s Telly můžete být u toho
03.11.2023 • ZOO rozšiřuje svou smečku, staňte se i vy její součástí
26.10.2023 • Dostanú vás domov, nech ste kdekoľvek. Nový špionážny seriál Extraktori z dielne Voyo Originál štartuje už v piatok
17.10.2023 • Big Brother to vidí. Jedinečná reality šou odštartuje už 13. novembra na Voyo

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist