Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 02.05.2024 - 10:20:37   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Finále Afrického poháru "Supereagles" vs "The Elephants" uvidíte na Sport1

  Autor: KNKTR , e-mail: info@knktr.cz Přidané: 09.02.2024


Letošní Africký pohár národů zatím rozhodně nezklamal. Přinesl fantastická utkání a ta dvě nejočekávanější jsou před námi. Televizní stanice Sport1 a Sport2 získaly exkluzivní vysílací práva na finále mezi Nigérií a Pobřežím slonoviny, i zápas o bronz mezi Jihoafrickou republikou a Demokratickou republikou Kongo. Oba zápasy se odvysílají v přímém přenosu o nadcházejícím víkendu.


13. ledna 2024 se naplno rozběhl Africký pohár národů. Turnaj, který každé dva roky připoutá k televizním obrazovkách milióny diváků, letos rozhodně nezklamal a prvotřídní fotbalová podívaná se dá očekávat i v posledích dvou duelech.

Kdyby někdo na začátku roku předpověděl, že se Nigérie a Pobřeží slonoviny střetnou ve finále, nikdo by se nedivil. Obě soupisky jsou doslova napěchované hvězdami ze špičkových evropských týmů. Největším jménem je jednoznačně nigerijská ikona Neapole a úřadující mistr Itálie, Victor Osimhen. Ale i v kádru Pobřeží slonoviny jsou hráči ze Serie A. Evan Ndicka je klíčovou součástí obrany AS Řím, Christian Kouamé je spoluhráčem českého fotbalisty Antonína Baráka ve Fiorentině. O zajímavé jméno ovšem není nouze na žádné pozici v žádném z výběrů.

Hlavní otázkou před finále je tak především to, zda se králi afrického kontinentu stanou historicky počtvrté „Orli“ z Nigérie, nebo potřetí „Sloni“ z azurového pobřeží. Jedno je ovšem jisté, na egyptský rekord se sedmi získanými trofejemi ovšem letos nikdo nedosáhne.

Boj o bronz mezi Jižní Afrikou a DK Kongo odvysílá v sobotu 10. 2. 2024 ve 21:00 Sport1 s komentářem Zdeňka Míky. Finálový zápas Nigérie proti Pobřeží slonoviny odvysílá v neděli 11. 2. 2024 ve 21:00 Sport2 s komentářem Michala Micky.


O AMC Networks International – Central and Northern Europe

AMC Networks International - Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společností na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic, které se soustřeďují na střední a východní Evropu. Současně portfolio AMCNI - Central and Northern Europe nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film +. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky a trhy v různých jazycích. Je dostupný v celé řadě platforem, včetně HD služeb a nabízí verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divize AMC Networks a je dodavatelem uznávaných zábavných pořadů pro předplatitele ve více než 130 zemích. AMCNI zahrnuje globální značky a také populární stanice s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací naleznete na www.amcnetworksinternational.com


Veronika Ježková, Account manager, KNKTR, 9. 2. 2024


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
05.02.2024 • Dva týdny dokumentárních novinek na Prima ZOOM
04.02.2024 • Záhadné lodní katastrofy: Moře vydají svá svědectví na Spektrum
02.02.2024 • MS v cyklokrosu v Táboře opět na Eurosportu, živě nabídneme závody žen a mužů kategorie Elite.
01.02.2024 • Eurosport hlásí rekordní zájem evropských diváků o Australian Open. V Itálii se sledovanost mužského finále vyšplhala na historické maximum
01.02.2024 • Utajený šéf na Spektrum Home
28.01.2024 • 11. narozeniny Prima ZOOM přinášejí spoustu zajímavostí

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist