Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 27.04.2024 - 09:45:50   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Student medicíny Vojtěch Vrtiška je vítězem třetí řady Peče celá země – porotu ohromil netradičním přístupem k cukrařině

  Autor: Česká televize , e-mail: info@ceskatelevize.cz Přidané: 18.03.2024


Ve finále třetí řady Peče celá země porotci hodnotili výkony tří finalistů – Romana, Vojtěcha a Terezy. Vítězem se nakonec stal student medicíny Vojtěch. Během soutěže se propekl třiceti výzvami a předtím, než převzal trofej pro nejlepšího amatérského cukráře, získal třikrát titul Pekař týdne. To je v české verzi pořadu Baking off s licencí veřejnoprávní BBC doposud nejvíce, co se kterému soutěžícímu povedlo dosáhnout.


Po deseti soutěžních večerech nabídne Česká televize ještě speciální charitativní díl. Ve spojení s nadací Pomozte dětem a známými osobnostmi ho uvede na Velikonoční pondělí, tedy 1. dubna 2024 ve 20:10 hod. na ČT1.

„Stejně jako minulé dvě řady soutěže Peče celá země hodnotím i tuto na výbornou. Pečení Češi milují, dokazuje to nejen vysoká sledovanost, ale také dvojnásobek zaslaných přihlášek než do první řady. Formát Peče celá země si své diváky získává příjemnou atmosférou, dobrou náladou, nadšením a kreativitou soutěžících, jejich stoprocentním nasazením, ale zároveň také napětím,“ vysvětluje kreativní producent Petr Mühl. Třetí řada Peče celá země přilákala k obrazovkám pravidelně každou sobotu v průměru milion a dvě stě padesát tisíc fanoušků.

„Prvních několik vteřin po vyhlášení jsem měl úplně prázdno, ani teď s odstupem si vítězství zatím moc neuvědomuji. Výhra je pro mě ale obrovský závazek. Celá soutěž mi dala mnoho zkušeností, nové přátele i podporující fanoušky na sociálních sítích. Trofej byla už jen třešinka na dortu. Zatím bych rád nechal volný průběh jak medicíně, tak cukrařině. Co si mě má najít, to si mě najde,“ shrnul své pocity vítěz třetí řady Vojtěch Vrtiška. Postaví se tak po bok Petry Burianové, která ovládla soutěž v roce 2020 a Martiny Kynstlerové, jež triumfovala o dva roky později.

„Vojta měl promyšlenou každou výzvu do posledního detailu. Používal netradiční spojení chutí i méně známé techniky. Dokázal improvizovat a měl skvělý time management. Bylo vidět, že věděl, co dělá, a hlavně zůstal sám sebou,“ hodnotí vítěze porotkyně Míša Landová s tím, že výkony celé party této řady byly ohromující a přístup každého soutěžícího vynikal lidskostí. „Vojtův výkon byl konzistentní a stoupající. Kromě toho se o rady dělil i se svými kolegy soutěžícími. Pokud mám jmenovat jen jedno, výborně se mu povedly například francouzské butikové dortíčky, při kterých se mimo jiné naplno ukázalo i jeho velmi vysoké estetické cítění,“ vyzdvihuje porotce Josef Maršálek a dodává: „Na tuhle řadu jsem pyšný. Úroveň všech byla překvapující. Rok od roku je vidět, jak hodně se amatérskému pečení v tuzemských domácnostech daří.

Letošní řada pořadu Peče celá země ale finálovým dílem nekončí. Ve spojení s nadací Pomozte dětem je připravený ještě velikonoční charitativní díl, který ČT1 odvysílá v pondělí 1. dubna 2024 od 20:10 hodin. V ikonickém stanu se k troubám postaví zpěvačka a herečka Barbora Poláková, herec Martin Písařík, herečka Jitka Čvančarová, hudebník Rudy Linka, moderátorka Martina Hynková-Vrbová a také tradiční moderátorské duo samotné soutěže Tereza Bebarová a Václav Kopta.

Třetí řada pořadu Peče celá země bude v iVysílání dostupná k přehrání až do 15. dubna 2024.


Tiskové oddělení České televize, 17. 3. 2024


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
19.03.2024 • RTVS predstavuje víťazov 16. ročníka Radio_Head Awards
16.03.2024 • Show Jana Krause – 20. 3. 2024
13.03.2024 • Vítejte v Hotelu pro mazlíčky: Kde láska a péče o zvířata nastavují nová měřítka
09.03.2024 • Show Jana Krause – 13. 3. 2024
08.03.2024 • Symfonický orchester Slovenského rozhlasu prináša 7. abonentný koncert s podtitulom veľkonočný
07.03.2024 • RTVS si pripomenie 100. výročie narodenia hereckej legendy Jozefa Kronera v televíznom aj rozhlasovom vysielaní

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist