Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 27.04.2024 - 12:14:33   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Vítejte v Hotelu pro mazlíčky: Kde láska a péče o zvířata nastavují nová měřítka

  Autor: KNKTR/Minimax , e-mail: info@knktr.cz Přidané: 13.03.2024


Na strategickém rohu rušné ulice se nachází místo, které je rájem pro domácí mazlíčky a jejich majitele. Hotel pro domácí mazlíčky provozovaný charismatickým Robinem a jeho čtyřmi neodolatelnými společníky - toulavým kocourem Nainai, perskou kočkou Vicky, štěnětem Lili a morčetem Bubu, představuje revoluční koncept ubytování pro domácí mazlíčky.


Toto místo není jen obyčejný hotel, je to centrum, kde se snoubí moderní technologie a hluboká láska ke zvířatům, aby poskytly tu nejlepší možnou péči. Nahlédněte do tohoto láskyplného místa i vy a připojte se k domácím mazlíčkům od 14. března v 17:00 na televizní stanici Minimax.


Robin a jeho tým vědí, že každý domácí mazlíček je jedinečnou bytostí s vlastními potřebami a osobností. Proto Hotel pro domácí mazlíčky nabízí širokou škálu služeb a aktivit, které jsou navržené tak, aby jim vyhovovaly. Od hi-tech zařízení pro monitorování zdraví a pohody až po personalizované hrací zóny, které stimulují tělo i mysl, je vše připravené tak, aby se každý mazlíček cítil jako doma.

V Hotelu pro domácí mazlíčky je každý detail promyšlený s láskou a péčí, kterou Robin a jeho tým vkládají do každého aspektu své práce. Tento unikátní projekt poskytuje domácím mazlíčkům nejen bezpečné a láskyplné prostředí, ale také slouží jako vzor pro majitele zvířat k tomu, jak poskytnout tu nejlepší možnou péči svým chlupatým členům rodiny.


Tipy, jak se starat o svého domácího mazlíčka

1. Výživa a hydratace: Zajistěte, aby váš mazlíček měl vždy přístup k čerstvé vodě a dostával vyváženou stravu, která odpovídá jeho věku, velikosti a úrovni aktivity.

2. Pravidelná veterinární péče: Pravidelné návštěvy u veterináře jsou klíčové pro zachování zdraví vašeho mazlíčka. Preventivní péče může předejít mnohým zdravotním problémům.

3. Sociální interakce: Zvířata, podobně jako lidé, potřebují sociální interakci. Čas strávený při hře a společných aktivitách posílí vaši vazbu a pomůže udržet vašeho mazlíčka šťastného a zdravého.

4. Cvičení a stimulace: Pravidelné cvičení je důležité pro fyzické zdraví, zatímco mentální stimulace, jako jsou nové hračky nebo výzvy, udrží vašeho mazlíčka mentálně čilého.

5. Péče o srst a hygiena: Udržujte srst vašeho mazlíčka čistou a zdravou pravidelným česáním a koupáním. Nezapomeňte také na pravidelnou péči o zuby a drápky.


Hotel pro mazlíčky nabízí nejen úkryt a zábavu pro domácí mazlíčky, ale také slouží jako platforma pro vzdělávání dětí v oblasti péče o zvířata a vede je k zodpovědnosti. S příběhy, které ilustrují význam spolupráce, přátelství a empatie, může tento seriál poskytnout důležité životní lekce v atraktivním a přístupném formátu už 14. března v 17:00 na televizní stanici Minimax.


O AMC Networks International – Central and Northern Europe

AMC Networks International - Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společností na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic, které se soustřeďují na střední a východní Evropu. Současně portfolio AMCNI - Central and Northern Europe nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film +. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky a trhy v různých jazycích. Je dostupný v celé řadě platforem, včetně HD služeb a nabízí verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divize AMC Networks a je dodavatelem uznávaných zábavných pořadů pro předplatitele ve více než 130 zemích. AMCNI zahrnuje globální značky a také populární stanice s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací naleznete na www.amcnetworksinternational.com


Veronika Ježková, Account manager, KNKTR, 12. 3. 2024





  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
09.03.2024 • Show Jana Krause – 13. 3. 2024
08.03.2024 • Symfonický orchester Slovenského rozhlasu prináša 7. abonentný koncert s podtitulom veľkonočný
07.03.2024 • RTVS si pripomenie 100. výročie narodenia hereckej legendy Jozefa Kronera v televíznom aj rozhlasovom vysielaní
05.03.2024 • CANAL+ Sport začne vysílat stále populárnější padel
04.03.2024 • Od úterý 23. 4.: Návrat nezdárného syna do ZOO!
03.03.2024 • Lucie Výborná míří na obrazovky České televize. Divákům představí vlastní talk show

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist