Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 01:48:52   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

EOL SkyBooster - satelitom tak rýchlo ako cez DSL

  Autor: Redakcia , e-mail: redakcia@satcentrum.com Přidané: 20.06.2002


EOL predstavením ďalšej služby potvrdzuje svoj záujem zotrvať pri poskytovaní satelitného internetu. Pomocou novej služby EOL SkyBooster môžete byť pripojený do siete internetu cez satelitnú DVB kartu rýchlosťou DSL pripojenia - 768 kb/s. Opäť sa jedná o jednosmerné satelitné pripojenie.

Čo ponúka služba SkyBooster?

Rýchly prístup do siete internetu (až do 768 kb/s), možnosť rýchleho sťahovania v offline režime, sledovanie filmov na želanie, prístup k interaktívnym hrám a v neposlednom rade prístup k voľným nezakódovaným FTA televíznym a rádio staniciam priamo cez zdarma dodávaný softvér.

EOL SkyBooster prichádza na trh ako alternatívne riešenie prístupu do internetu na rýchlosti porovnateľnej s DSL. Vďaka nej môžete mať rýchly prístup k internetu aj v miestach, kde nemáte žiadne pozemné DSL pripojenie. S uvedeným pripojením si nebudete mať problémy prezrieť vo veľmi krátkom čase aj stránky (Flash, video), ktoré by ste naťahovali pri klasickom pripojení celé minúty až desiatky minút.

Pre koho je služba určená?

Služba EOL SkyBooster je určená nielen pre nových užívateľov ale tiež pre terajších majiteľov DVB kariet. Keďže ide o jednosmerné satelitné pripojenie, k dispozícii musíte mať ešte klasické (modemom, ISDN) pripojenie na niektorého lokálneho internetového providera.

Skužba bezproblémov funguje na nasledujúcich DVB kartách:
- Galaxy DVB-S,
- Hauppauge Nova,
- Hauppauge Nova USB,
- Hauppauge WinTV DVB-S,
- Hauppauge WinTV-Nexus-S,
- Pinnacle PCTV Sat,
- Pentamedia Pent@value,
- Satelco Multimedia,
- Siemens Fujitsu DVB-S,
- TechniSat SkyStar1,
- TechniSat SkyStar2 (B2C2),
- Technotrend premium S,
- Technotrend Budget PCI,
- Telemann SkyMedia 200/300.

Cenník predplatiteľských programov

Pokiaľ si vystačíte mesačne s desiatimi hodinami prístupu na internet, platíte mesačne poplatok 24,9 Euro. Za 20 hodinový mesačný prístup je to poplatok 39,90 Euro. Za každú minútu nad predplatené minúty zaplatíte 0,039 Euro. Dostupný softvér obsahuje v sebe automatické blokovanie prístupu po vyčerpaní predplatených minút, takže sa nemusíte obávať žeby ste bez upozornenia prekročili predplatený limit.

Službu musíte pri uvedených cenách využívať 1 rok. Do 15.10.2002 získate naviac aj prístup k službe Europe Online Service, v ktorej je najpopulárnejšie sťahovanie súborov v offline režime s prenosovou rýchlosťou 2 Mb/s.

Za príjem MTV Live sa platí naviac mesačne poplatok 2 €.

Doba používaniaPredplatené minútyPlatbaCenaPrístup k Europe Online Service
1 rok10 hodín/mesačnemesačne24,90 €áno
1 rok20 hodín/mesačnemesačne39,90 €áno
1 rok0 hodín/mesačnemesačne9,90 €áno


Balík EOL SkyBooster s DVB kartou
Je určený pre užívateľov, ktorí DVB PCI kartu zatiaľ nemajú. Balík obsahuje Europe Online DVB PCI kartu, inštalačný CD-ROM (verzia 1.6) a inštalačný manuál. V rámci promo akcie sa predáva za 59 €.


zdroj: www.europeonline.com


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 9   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
16.06.2002 • OPEN-SKY - satelitný internet od Eutelsatu [ 3 ]
08.03.2002 • Seznamte se – DVB PCI karta Technisat SkyStar 1 [ 25 ]
17.02.2002 • EOL - EUROPE ONLINE - satelitný internet a zábava spolu [ 5 ]
03.01.2002 • Obousměrné satelitní připojení k internetu [ 2 ]
01.01.2002 • Jednosměrné satelitní připojení k internetu [ 1 ]
10.12.2001 • Téma měsíce - Satelitní a kabelový internet [ 15 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  odozva 

22.12.2002 20:24 • imro
ludia,zobudte sa,socik davno odisiel do ....vsetko vo svete je za uplatu(musis zaplatit)tak sa nestazujte a zaplatte,potom to budete mat ok,zadarmo je to tak ako je,zamyslite sa nad seboun a skusajte dalej,cau
 
 
  FREKVENCIE 

22.12.2002 14:21 • Ronnie
Ahojjjj.Aj Ja mam sat.kartu B2C2.Funguje bez problemov.Jediny problem,ktory mam je vsak to,ze zakl.nastavenie pre tuto kartu je na druzicu ASTRA 19.2E.Potreboval by som nastavenia,frekvencie (do SkySetup-u) aj pre ostatne druzice.Tuto informaciu by som potreboval najma preto,lebo FILE FETCh uz teraz vobec nepouzivam a radsej by som si pozrel nejake nove televizne channely.DIKY MOC ZA ODPOVED
 
 
  1MB za 1 Kc ha ha 

26.06.2002 20:00 • Tom
Koukni se na www.pha.netel.cz, za noc stahnu i 3 CDcka. A mam to za 1050,-
 
 
  Můj příspěvek 

20.06.2002 21:35 • anonym
Hmm to je tedy opravdu des a hruza, za vic jak za tech 59 euro to opravdu asi nestoji, DSL je super ale ta cena. Ja jsem pripojenej bezdratem, mam linku cca 256-512 Kbits a v nocnim tarifu platim 1Kc za 1MB ... Nooo chtel jsem si jeste prilepsit a zvysit rychlost ale radsi ostanu u tohoto 100% systemu ....
 
 
  Este jedna vec 

20.06.2002 15:34 • Nervak
IMPORTANT: OUTAGE OF THE FILE FETCH BROWSER

As part of the current upgrading of our services, our File Fetch browser is temporarily de-activated to enable testing. This does not effect copying and pasting of URLs.

We will keep you updated on our stage of progress as from tomorrow.



Toto tam maju vycapene uz 3. den.


 
 
  EOL je na tom asi dost zle 

20.06.2002 15:28 • Nervak
Mam EOL zaplatene, nemam sky booster, mam to len off-line (objednavanie suborov), ale je to strach a hruuuza, stale na tej stranke nieco robia, vsetko dlho trva, je to ako keby s vami komunikoval slimak. Taktiez ich File Fetch - zadate URL ca po 6 hodinach vam ten subor stiahnu a mate ho k dispozicii 3 dni, zobrazi sa tam taka mala oranzova parabola, ked na nu tuknete dostanete odpoved, ze vasa poziadavka bola akceptovana a taktiez dostanete termin kedy vam bude subor poslany, spravidla je to o 12 hodin neskor (ale aj o 24 hodin neskor to moze byt), mozete tam dat maximalne 700MB co nie je nic moc ale lepsie ako hrdzavym drotom do oka. Ked prebehne vsetko ako ma tak ozaj dostanete subor do PC rychlostou 2Mbit. A dalsia vec, ktorej nerozumiem, objednam si 1 subor o velkosti napr. 300 MB, statistika prenosu mi zobrazi, ze sa prenieslo 1,56 GB. Lenze bohuzial castejsie neprebehne vsetko ako ma, a ako som vyssie spominal klikanie na malu oranzovu parabolu, tak tam najcastejsie nastavaju komplikacie dostanete halsku, subor nenajdeny, file fetch quee is full, alebo to jednoducho nereaguje. ked napisete mail na adresu support@eol.com tak vam ca. za 6 az 8 dni poslu odpoved, ze poslite nam url, ktoru ste chceli stiahnut a nemazte ju z File Fetchu, takze kvoli ich nemoznosti tam mam nechat 350 MB subor ca. 12 dni kym sa im uraci nieco s tym robit. Mam to teraz 1. mesiac a hlavu o dost sedivejsiu ako som mal pred tym, rozhodol som sa radsej telekomu platit za DSL, ti su aspon nablizku a ked nieco nepojde tak sa tam vyberiem a vynadam im pre dobry pocit na dusicke.

P.S. Najkrajsie na tom, je ked vam posielaju 5 veci naraz a ide to 10MBit, ta rychlost je nadherna, len keby to bolo SPOLAHLIVEJSIE.
 
 
  pre duchmana 

20.06.2002 13:00 • imro
Bohuzial realita. Dalsia spolocnost co presla na system balenia si vlastneho vrecka. Podla dnesneho kurzu mi do vychadza na 1,75 Sk za minutu.
 
 
  Můj příspěvek 

20.06.2002 12:22 • Satelit
Jak rychle jsou odezvy v ONLINE rezimu, tzn. poslu pozadavek a jak dlouho musim cekat na odpoved ...
 
 
  placeni za cas???? 

20.06.2002 02:47 • duchman_zl
jak tomu mam rozumet - 10hodin zdarma?? to se jako musim porad nejak odpojovat a pripojovat jak u telekomu? hehe :-) to je snad vtip ne? trochu krok do minulosti nebo nejaka kachna?
 
 
Celkový počet komentářů: 9 / zobrazují se: 1 ... 9

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist