Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 20:32:19   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Přímý přenos NASCAR z Daytony na SPORT 5

  Autor: PR Press SPORT 5 , e-mail: info@sport5.cz Přidané: 02.07.2009


Do programu televize SPORT 5 je na první prázdninový týden zařazena řada zajímavých premiér. V sestřihu nejzajímavějších momentů významných závodů se ohlédneme mimo jiné za jihomoravskou Rally Hustopeče, ostravským podnikem šampionátu European Truck Trial nebo dalším závodem populární americké série Grand-Am, stejně jako britské série cestovních vozů. Chybět samozřejmě nebude přímý přenos závodu série NASCAR Sprint Cup.


Čtvrtý podnik Mezinárodního mistrovství České republiky v rally se odehrál na jižní Moravě. Pořadatelé Rally Hustopeče připravili náročnou noční etapu, kterou ještě ztížily vydatné deště. Druhá etapa vedoucí vinicemi se jela už za krásného, slunečného počasí. Po čtyřech odjetých podnicích šampionátu je zřejmé, že za obhajobou titulu Mezinárodního mistra republiky v rally neohroženě míří Roman Kresta. Po vítězství v Českém Krumlově dominoval luhačovický jezdec i Rally Hustopeče a v průběžném hodnocení šampionátu má tak náskok již osmatřiceti bodů před svým největším rivalem Václavem Pechem. Ten kromě jednoho vítězství vybojoval také dvě druhá místa.

Sestřih čtvrtého závodu Mezinárodního mistrovství České republiky v rally můžete sledovat na televizní stanici SPORT 5 v pondělí 29. 6. v 18:50 hodin, reprízy jsou pak naplánovány na středu 1. 7. ve 13:20 hodin a na pátek 3. 7. v 16:30 hodin.


S velkým ohlasem se mezi studenty středních škol setkal projekt Formule 1 ve školách určený pro týmy mladých konstruktérů, projektantů i manažerů. Zatímco národní finále proběhlo v Praze koncem dubna, to celosvětové se v Londýně uskuteční v září. V něm změří síly na třicet týmů ze všech koutů světa. Českou republiku budou reprezentovat žáci střední průmyslové školy z Českých Budějovic. Právě členové týmu Blue Force, kteří si triumfem v celostátním finále zajistili účast v Londýně, budou hosty diskuzního pořadu O čem se mluví na televizi SPORT 5.

Pořad O čem se mluví můžete sledovat ve čtvrtek 2. 7. v 18:20 nebo v reprízách v sobotu 4. 7. v 08:20 či v neděli 5. 7. ve 22:10 hodin na SPORT 5. To nejlepší z finálového klání projektu Formule 1 ve školách si pak díky reportáži na SPORT 5 můžete připomenout ve čtvrtek 2. 7. ve 20:15 hodin nebo v neděli 5. 7. ve 12:40 hodin.


Závěr týdne tradičně patří přímému přenosu NASCAR a nejinak tomu bude i první prázdninovou neděli. První polovina série NASCAR Sprint Cup končí tam, kde celá sezóna začala, tedy na oválu v Daytoně. V únoru se z vítězství na Floridě radoval Matt Kenseth, ovšem tomu k triumfu dopomohl déšť, který závod předčasně ukončil. Pořadí v cíli ovlivnila i hromadná havárie, která z bojů o výhru vyřadila kromě jiných i Kyla Busche, jenž v Daytoně do té doby neměl konkurenci. Jestli se mladému jezdci s vozem v barvách „veselých lentilek“ podaří ovládnout závod na čtyřkilometrovém oválu, můžete stejně jako ostatní závody šampionátu NASCAR Sprint Cup vidět na televizní stanici SPORT 5 v přímém přenosu.

Osmnáctý závod v Daytoně sledujte v neděli 5. 7. ve 02:10 hodin.


Jak SPORT 5 získat?

SPORT 5 je zařazen do nabídky Sport O2 TV. Je přístupný také klientům UPC ČR sítě – digitální TV a dále v kabelových sítích BKS Capital Partners Praha, HDD Praha, Kabel servis Praha, Planet A Praha, WMS s.r.o. Most, SELF servis Brno, Smart Comp Brno, STARNET České Budějovice, J.Ouda Klášterec nad Ohří, PODA Ostrava, MATTES AD Frýdek-Místek, Kabel Ostrov, s.r.o. Ostrov, Mame Moravské Budějovice, TRI R, a.s. Bratislava a SWAN, a.s. Bratislava.

Kódovaný program SPORT 5 je distribuován na transponderu satelitu ASTRA 1G, na orbitální pozici 23,5 st. vých., frq. 11,876 H, SR 27500, FEC 3/4 a přístup k němu umožňují karty Skylink/Trade and Technology a karty Media Vision/diGITALlink/CS Link.


Obr.: NASCAR 2008, foto: NASCAR Media

PR Press SPORT 5, Miloš Rybář


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
06.07.2009 • Filmové tipy 28. týdne
03.07.2009 • Filmové tipy nejen na Den nezávislosti
29.06.2009 • První prázdninové filmové tipy
28.06.2009 • Červencové AXN
26.06.2009 • Super filmové tipy na víkend
24.06.2009 • Červencové filmové lahůdky na Cinemaxu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist