Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 03.05.2024 - 10:24:56   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

SES ASTRA A Samsung budou společně propagovat 3D TV

  Autor: PR Press SES ASTRA/PRAM , e-mail: info@ses-astra.com Přidané: 28.04.2010


Společnost SES ASTRA, člen skupiny SES (kód na burzách Euronext Paris a Luxembourg Stock Exchange: SESG), a společnost Samsung Electronics oznámily, že budou na trhu společně propagovat 3D televizní vysílání. Podle podmínek smlouvy bude společnost Samsung poskytovat společnosti SES ASTRA podporu v podobě 3D televizního obsahu pro její nový 3D demo kanál, který bude spuštěn dne 4. května 2010.


Tento demo kanál bude na satelitu ASTRA k dispozici nekódovaně na orbitální pozici 23,5 stupňů východně, přičemž jeho účelem je pomáhat maloprodejcům při propagaci 3D televizního vysílání ve vztahu ke koncovým zákazníkům v místě prodeje.

Ferdinand Kayser, prezident a generální ředitel společnosti SES ASTRA, uvedl: „Nový 3D demo kanál na satelitu ASTRA demonstruje obrovské výhody satelitu pro přenos kvalitních 3D televizních signálů i vedoucí úlohu společnosti SES ASTRA při zavádění inovací v oblasti vysílacích technologií. Jsme hrdí na to, že naším partnerem je právě společnost Samsung, a věříme, že se 3D televizní vysílání stane příštím hnacím motorem rozvoje na trhu domácí zábavy.“

SH Shin, prezident a generální ředitel společnosti Samsung Electronics Europe, k tomu dodal: „Jako první výrobce, který na spotřebitelský trh uvedl 3D televizor, stojí společnost Samsung v čele inovací v oblasti 3D technologií. Díky našemu partnerství se společností SES ASTRA se společnost Samsung stane prvním výrobcem, který bude prostřednictvím tohoto neplaceného propagačního kanálu předvádět živě vysílaný 3D obsah, což nám umožní demonstrovat veškeré možnosti našich inovací v oblasti 3D technologií. Obsah, který pro 3D kanál na satelitu ASTRA dodáváme, spotřebitelům pomůže, aby si uvědomili skutečný potenciál 3D televizního vysíláním.“

3D kanál bude na satelitu ASTRA spuštěn dne 4. května během veletrhu ANGA Cable, který se koná v německém Kolíně nad Rýnem. Podrobnosti o přenosu kanálu budou sděleny v krátké době.


O společnosti SES ASTRA, www.ses-astra.com

SES ASTRA představuje přední satelitní systém DTH (Direct-to-Home) v Evropě. Flotila dnes zahrnuje celkem 15 družic. Celá soustava satelitů dnes zajišťuje služby více než 125 milionům domácností se satelitním přijímačem nebo kabelovým připojením. Celkem přenáší bezmála 2500 digitálních televizních a rozhlasových kanálů. SES ASTRA dále prostřednictvím svých satelitů poskytuje multimediální, internetové a telekomunikační služby podnikům, vládním organizacím a úřadům. Satelity ASTRA dnes tvoří základ nejdůležitější platformy HDTV vysílání pro přední evropské vysílací společnosti – ty prostřednictvím hlavní orbitální pozice přenášejí více než 120 programů v kvalitě HD (High Definition). Družice ASTRA pracují na orbitálních pozicích 19,2° východní délky, 28,2° vých., 23,5° vých., 5° vých. a 31,5° východně.


O společnosti SES

Společnost SES (kód na burzách Euronext Paris a Luxembourg Stock Exchange: SESG) je 100% vlastníkem předních satelitních operátorů SES ASTRA a SES WORLD SKIES, podílníkem ve společnostech Ciel (Kanada), QuetzSat (Mexiko) a také strategickým podílníkem ve společnosti O3b Networks, která se zabývá výstavbou satelitní infrastruktury. Prostřednictvím své flotily 41 družic rozmístěných na 26 orbitálních pozicích kolem celé zeměkoule poskytuje společnost SES vynikající řešení v oblasti satelitních telekomunikací. Další informace o společnosti naleznete na internetové adrese: www.ses.com


O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Společnost Samsung Electronics Co., Ltd. je předním světovým hráčem v oblasti polovodičů, telekomunikací, digitálních médií a konvergovaných digitálních technologií, který v roce 2009 zaznamenal konsolidované tržby ve výši 116,8 miliard USD. Společnost má přibližně 188.000 zaměstnanců, kteří jsou rozmístěni ve 185 areálech v 65 zemích, a tvoří ji osm nezávisle provozovaných obchodních jednotek: vizuální zobrazování, mobilní telekomunikace, telekomunikační systémy, digitální zařízení, IT řešení, digitální zobrazování, polovodiče a LCD. Jako jedna z nejrychleji rostoucích světových značek patří společnost Samsung Electronics k předním výrobcům digitálních televizorů, paměťových čipů, mobilních telefonů a panelů s technologií TFT-LCD. Více informací o společnosti naleznete na internetové adrese: www.samsung.com.


Adrian Gumulák, ASTRA Central Eastern Europe
Brendon Gore, Samsung Electronics Europe HQ
Marek Němec, PRAM Consulting s.r.o.



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
29.04.2010 • Priaznivci dokumentov, lovu a rybolovu majú svoj program už aj v ponuke UPC Direct
28.04.2010 • Trace TV přechází na Hot Birdu na obrazový formát 16 : 9
27.04.2010 • Film Europe spouští projekt CS TV
26.04.2010 • Filmový kanál MGM od května s novým vzhledem alá Hollywood a propracovanějším systémem menu [ 1 ]
23.04.2010 • Rozšíření programové nabídky UPC Direct [ 7 ]
23.04.2010 • Kanály pro španělskou analogovou televizi i nadále z družice Hispasat 30° západně

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist