Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 18:40:10   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Penthouse HD v nabídce Skylinku

  Autor: PR Press Skylink , e-mail: skylink@skylink.cz Přidané: 08.12.2010


Česko-slovenská satelitní platforma Skylink rozšiřuje nabídku o televizní program Penthouse HD. Od 8. 12. 2010 byl rozšířen počet programů v balíčcích HD PLUS, MULTI HD a KOMPLET o program Penthouse HD - první evropský televizní program pro dospělé v HD obrazové kvalitě. Vysílá denně od půlnoci do 6. hodiny ranní programy z katalogu nejprestižnější značky v oblasti erotiky.


Zákazníci Skylinku naladí Penthouse HD s níže uvedenými technickými parametry:

Satelit: Astra 23,5°E
Frekvence: 11 739 MHz
Polarizace: Vertikál
Norma: DVB-S2/QPSK
SR: 27 500
FEC: 5/6


Zařazením Penthouse HD se HD PLUS rozšiřuje na 8, MULTI HD na 34 a KOMPLET na 43 programů. Rozšíření programové nabídky není provázenou žádnou změnou cen volitelných programových balíčků.


Skylink je česko-slovenská satelitní platforma s nejdelší tradicí a zároveň největší a nejrychleji rostoucí satelitní službou v České republice a na Slovensku. Poskytuje přístup k satelitní televizi 1,2 miliónu domácností.

Skylink poskytuje domácnostem na celém území České republiky a Slovenska, díky 100 % pokrytí signálem ze satelitů Astra, televizní programy v nejvyšší kvalitě. Vedle bohaté nabídky neplacených programů je právě technická kvalita vysílání nejsilnější konkurenční výhodou Skylinku.


PR Skylink, 8. 12. 2010


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 20   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
03.12.2010 • Nejasná budoucnost holandského regionálního televizního satelitního vysílání
24.11.2010 • Panevropská 3D stanice BRAVA3D vysílá z družic ASTRA
21.11.2010 • Rockový kanál Scuzz v platformě Freesat na Eurobirdu 1 [ 1 ]
21.11.2010 • Alau TV oficiálně ze satelitu NSS-6
20.11.2010 • Tematický kanál Collection dnes zahajuje vysílání na Astře 1H
20.11.2010 • România TA startuje 1. 12. na satelitu Astra 4A

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  Re: Penthous HD1. 

14.12.2010 19:36 • ® Frank1
Vďaka za vysvetlenie. V tom prípade je teda Penthous HD1 registrovaný v ČR/SR keď nemôže vysielať 24 hod. v balíku s inými programami ?
 
 
  DIGI si registrovala Privat Spice mimo uzemia 

14.12.2010 18:36 • ® zenofex
DIGI si registrovala Privat Spice mimo uzemia CR/SR takze do toho ziadna nasa rada nemoze kecat. Oni musia dodrzovat to, co plati pre sirenie tohoto kanalu v krajine registracie. Sa pozri kolko programov nema kolecko o vekovej hranici, pritom sa vysiela aj pre SR. Keby si ten program registrovali v SR tak by museli vysielat koliesko.
 
 
  Re: Penthous HD1 

13.12.2010 15:58 • ® Frank1
To: pevy. Ako sa dá potom vysvetliť vysielanie Private Spice v základnom balíku 24 hodín denne z platformy DIGI TV ?
 
 
  Nemýlím... 

13.12.2010 15:29 • ® pevy
Můžou sice vysílat 24 hodin, ale jenom jako samostatně abonovaný program (prémiový kanál), tak jako je třeba v SD Hustler. Pokud je Penthouse HD1 součástí balíku HD plus, tak toto nelze. Bohužel :(
 
 
  Penthouse HD1 

13.12.2010 12:16 • ® Frank1
To: pevy. Myslím, že sa mýliš.Platené (kódované) stanice nie sú obmedzené 22. hodinou.Môžu vysielať 24 hodín denne.Problém nie je v zákone.Skylink len zaplátal prázdne nevyužité časové rozpätie (0:00-6:00) týmto kanálom.
 
 
  Penthouse HD1 

13.12.2010 10:30 • ® pevy
Já si myslím, že volba programu byla sice dobrá, ale moc neoslní svým rozsahem (časovým) vysílání. Pokud už nelze vysílat 24 hodin denně, nechápu, proč startují až o půlnoci. Aby dostáli všem zákonům, stačí start ve 22 hodin. No, ale kdo chce kam.....
 
 
  @zip 

13.12.2010 09:57 • ® trumsat
ZIP pokial viem, mas k Skylinku blizko a nielen tym, ze si ich predajca.
A preto vypustit toto "Travel HD, programer slíbil češtinu, jistě je to nějak smluvně ošetřeno, nyní je třeba jen trpělivost, než programer splní slib." je zavadzanim.
To ze Travel HD nesiel lokalizovany, nebol problem dodavatela programu, ale Skylinku. Skylink a jeho technici si "mysleli" a preto nakoniec SK a CZ zakaznici nemali cesku zvukovu stopu. Programer ju dodaval, ale Skylink musel "tlacit ten furik co vymyslel". Skylink totiz cakal na zariadenie, aby bol schopny programerom dodavane zvukove stopy sirit...
 
 
  sherpo66 

12.12.2010 07:39 • ® Zip
Nějak nechápu Vaši odpověď na můj příspěvek, ale pokusím se reagovat. Z Vaší reakce je cítit, že si myslíte, že já mám něco se Skylinkem, to opravdu nemám.
Skylink nikomu nic nebere, pokud jste si zakoupil kartu třeba před 1/2 rokem, fungují na ní všechny programy, které na ní fungovaly před koupí, nač ty nářky o upgradu HW. Doba jde dál a už x měsíců, né-li let se hovoří o HD přijímačích, kdo škudlí, jde po nejlevnějším, asi ví co dělá a nebo nemá o nové věci zájem, stačí mu základ. Ti, co si kupují nejlevnější, u těch se stejně nepředpokládá, že by si někdy něco předplatili. Právě že Skylink se drží trendů dnešních dnů a využívá nové, progresivnější technologie, to má zakrnout jako CS Link?
Mimochodem nyní probíhá dotační politika Skylinku pro prodej HD přijímačů vč. karty za velmi dobré peníze. Lidi to kupují jako rohlíky, není na tom sice extra rabat, ale to už je úděl obchodníka.
Ad přidávání programů, zjevně Vám nevyhovuje programová sklatba Skylinku, proč tedy nejdete jinam, máte k dispozici CS Link, UPC Direct, a třeba i to Digi TV. Je to jednoduché, jste svéprávný.
Pokud jde o kvalitu HD programů, tady je potřeba si uvědomit, že vše je o penězích, pokud budete jen remcat nikdy se ničeho nedočkáte. Už nejen zde bylo psáno, že čím víc bude předplatitelů, tím větší prostředky se můžou vynaložit na kvalitu. A hlavně programeři dodávají to, co dodávají, s tím Skylink nic neudělá. Taková Nova, hraje si na to, jaký není lídr digitalizace, spouští HD programy, ale 95% obsahu nemá s "native" nic společného, nicméně podle jistých remcalů za to může Skylink.
Ad cena nabídky, pokud je Skylink dražší, jak píšete, napište také s kým srovnáváte, pak má cenu se dál bavit.
A k smíchu jste svou odpovědí Vy, plantáte páté přes deváté a dohromady to nedává žádny smysl, protože nejen Vám, chybí základní informace jak co funguje, kdo co a jak dělá, kdo má jaké možnosti ..... Pro Vás je prostě jednodušší hodit špínu na jednoho.
Tím neříkám, že Skylink je dokonalý, nic není dokonalé.
 
 
  Já mám předplacený balíček 

11.12.2010 14:34 • ® nalim
HD programů od samého začátku.Už mně došla trpělivost,nabídka progamů u Skylinku velmi slabá:D.Zakoupil jsem si TVN HD,můžu říci,nadmíru spokojenost jak nabídkou programů tak a to především obrazovou kvalitou.Můžu to porovnat,Filmbox HD u Skylinku a u TVN HD.
 
 
  HD balík. 

11.12.2010 11:32 • ® Frank1
V podstate má Juko pravdu. Ale keby som si mohol vybrať, tak radšej uprednostním kvalitný (aj obrazovo) kanál v angličtine pred lokalizáciou slabšieho kanála do slovenčiny, prípadne češtiny.
Áno, aj podľa mňa je HD ponuka Skylink-u zatiaľ najlepšia.Ale ako som už inde písal, nie všetko čo dávajú je kvalitné.
Ale pravdu má aj sherpo66 keď píše, že nie všetko čo sa vydáva za HD je skutočne 100% HD.
 
 
  pre sherpo66 

10.12.2010 17:45 • ® Juko
Zjavne si nepochopil čo tym zip myslel ..... jednoducho nemôžu niečo zaradiť ak to nemá lokalizáciu .....alebo môžu a budeme pozerať v ang. jazyku . Viď DISCOVERY HD . Môj názor je ten že momentálne majú najlepšiu ponuku aj HD ako konkurencia či im to vydrží ukáže čas .....
 
 
  toZip... 

10.12.2010 08:28 • ® sherpo66
pan alebo pani "®Zip"tak toto je odpoved hodna sudruha! takto neodpoveda ziaden diplomat... okrem toho skylink/slovaklink zabudol, ze na pociatku a zrode bol obmedzeni na SK a v cechach len pre CZ. ze si ludia kupili, alebo sa rozhodli co bolo v tom case na trhu. pan ®Zip vy si myslite, ze naklady ktore sme dali na vybavu budeme menit podla vas kazdu chvilu, lebo skylink nie je schopni dodrzat trend dnesnych dni a poziadavky zakaznikov! nie ste schopny si priznat ze ste NESCHOPNY dat na trh programy, ktore si divaci zelaju, ale len ktore mozete lacno nakupit a draho predat...v porovnani s konkurenciou ste drahsi a mate mensiu ponuku...!
a k HD programom -nie je vsetko 100% HD co sa vysiela ale je to len strcene, ze je to ako HD... a vy pladte hlupaci...
ako tu bolo uz spomenute preberate programy od holandanov a madarov preto nie ste schopny nakupit dalsie progr. pri travel HD si este pockame par rokov na CZ/SK preklad, tak ako cakame uz cez rok na NGC & NGC wild a stale je to tam cez 70% s titulkami..., ale bolo slubovene! ked pocujem kritiku na skylink - oporujete len, ze ste kvalita...hmm neviem, ale s nemcami a zapadnou kvalitou sa nemozete rovnat a ani sa nebudete to vase bla bla bla je uz na smiech... :bad: :bad: :bad:
 
 
  Promalé děti a devianty 

10.12.2010 08:01 • ® zdent
Ať už jde Skylink s erotickými kanály k čertu! Dodnes nejsou schopni zařadit ani AXN SD, resp.AXN Scifi. Stále jen filmové, sportovní a erotické kanály, ale v těchto oblastech mají už "překanálováno".
 
 
  Pánové, pokud jste si nevšimli, Skylink 

10.12.2010 06:53 • ® Zip
Pánové, pokud jste si nevšimli, Skylink deklaroval, že bude přidávat jen HD stanice s CZ/SK lokalizací. Podívejte se jak dopadlo Discovery HD. U nás prostě pokud program nemá lokalizaci, stává se nepoužitelným. Ceny HD programů jsou x krát vyšší, proto se přidává velmi opatrně a to stanice takové, které prozatím nenutí Skylink zvyšovat cenu balíčků.
Travel HD, programer slíbil češtinu, jistě je to nějak smluvně ošetřeno, nyní je třeba jen trpělivost, než programer splní slib.
Spektrum HD, kde vysílá, kolik stojí, kam by jej dali, momentálně, není nový TP (časem bude), program možná nemá plnou lokalizaci, vysílá už někde?
Penthaus HD, o erotiku je zájem, erotika v HD není potřeba lokalizovat (kolik toho namluví :D ), byl to rozhodně dobrý tah, své zájemce si tento žánr vždy najde.
Brava HD, já mám 3 zákazníky, kteří si HD balíček platí jen kvůli tomuto programu, není jich tedy moc, ale jsou.
NGC HD - není lokalizován, není ani příslib!
MTV HD - Nova má cz MTV, Nova má nejrůznější nesmyslné podmínky pro umělce, programery ....., je možné, že vstup MTV HD je nerentabilní kvůli některé z nesmyslných podmínek, které má Nova podepsané u Viacomu (majitel MTV programů), co my víme.
V Čechách a na Slovensku je zvykem všechno opindat, kdyby kdokoli přidal cokoli, vždy bude skupina, která bude jen pindat, hledat výmluvy ......, ale i kdyby tam bylo nevím co, nikdy si nic nepředplatí, protože jim stačí jen pindat.
Sdílení programů s CS Linkem, kdyby měli oba vše, v čem by se lišili? To už by se mohli spojit! A to by bylo špatně. Pokud chceš Sport 2, AXN-ka ... běž k CS Linku, nikdo tě nedrží, máš vlastní hlavu. Také jde o kvalitu těchto kostkovacích programů, už tak i v MULTI je několik prog. s mizernou kvalitou, naco přidávat další puzzle.
 
 
  skylink zvolil cestu kvantity..pred kvalitou..neni 

09.12.2010 21:06 • ® paulo
skylink zvolil cestu kvantity..pred kvalitou..neni sa im co cudovat. vacsina ludi bazi po kvantite..ale predsa..HD maju len fajnsmekri ktori nemaju hlboko do vrecka ti si kvalitu zasluzia aj zaplatia...figel je v tom ze skylink chce abonentov chytat na lacne a mizerne kanaly. ale volnu kapacitu teda nemaju..preto to riesia tak ze zdielaju programy s holandanmi..aj travel channel aj penthouse 1 hd aj dalsie ako brava hdtv discovery hd atd atd..
mne by tiez padlo dobre spectrum hd...ale aj ngc hd...ale tie asi nebudu a mtvn hd tiez nevyzera ruzovo. skoda.
ked uz zdielaju programy nechapem preco nenazdielaju s cslinkom spolu sport2 ci axn,,,ci spectrum.. :bad:
 
 
  Sakra!!! 

09.12.2010 19:53 • ® Buddy
Fakt ma už štvú!!! Namiesto toho aby už !!!!!!KONEČNE!!!!!!!!!! pridali Spektrum HD, pridajú takúto (teraz žiaľ doslova!) p..ovinu!!!
Začína ma Skylink hrozn iritovať, ak majú voľnú kapacitu, prečo nepridávajú kvalitné programy ale takýto odpad?!? :bad::bad::bad:
Súhlasím s Frankom1, snáď s výnimkou toho že ja osobne som v 5-tich rokoch ešte v puberte nebol... :D
Skylink, pridajte už KONEČNE Spektrum HD!!!!!
 
 
  To: mavcz. 

09.12.2010 08:52 • ® Frank1
To chceš tvrdiť, že HD platformu si predplácajú 15-roční zo svojho vreckového? Alebo to v rámci vzdelávania budeš púšťať svojim deťom? HD platforma by sa mala najprv skvalitniť a až potom pridávať balast.Ak by sa väčšina dospelých ľudí stabilne radšej pozerala na porno ako na kvalitný dokument,tak by svet ani nikam nenapredoval.
 
 
  silně pochybuji, že ti je 15... 

08.12.2010 20:04 • ® mavcz
a pokud jo, jseš asi divnej...mne to v tvojich letech bavilo moc:D
a neměl bys dávno spát? jinak nikdo vás nenutí abyste na to koukali, máte dalších 7 s různou tématikou, pokud máte ovšem zaplacený některý balíček, měli byste o tom vědět:warning:
 
 
  ® Frank1:Súhlas 

08.12.2010 14:37 • ® fsat
® Frank1:Súhlas:good:
 
 
  Ak by sa malo týmto smerom uberať rozširovanie HD 

08.12.2010 13:16 • ® Frank1
Ak by sa malo týmto smerom uberať rozširovanie HD ponuky, tak pekne ďakujem.Študovať detailne v HD anatómiu ženských a mužských pohlavných orgánov ako päťročný puberťák fakt nemusím.V HD kvalite by mali byť prioritne iné TV stanice - príroda, šport, filmy.Ale asi je lacnejšie divákov odbiť takýmito 6 hodinovými s.r.a.č.k.a.m.i ako kvalitným HD programom.Hlavne že sa zvýšil ich počet.
 
 
Celkový počet komentářů: 20 / zobrazují se: 1 ... 20

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist