Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 19:10:49   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

Únor na HBO

  Autor: PR Press HBO, ČR , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 16.01.2003


Přestože máme teprve polovinu měsíce ledna, poodhalíme už dnes, jaké programové lahůdky jsou pro diváky kabelových sítí a satelitní služby UPC Direct nachystané na kanále HBO pro měsíc únor.

Hlavním lákadlem nabídky HBO na únor jsou Nedělní premiéry, v nichž uvidíte ty největší trháky daného měsíce. Únorovou nedělní sestavu vede válečný akční film Pearl Harbor (198,54 milionů dolarů v USA, 38,78 milionů Kč/430 957 diváků v České republice), příběh o dvou kamarádech a jejich milostných životech ovlivněných odchodem do války. V hlavních rolích Ben Affleck, Josh Hartnett, Alec Baldwin a Cuba Gooding Jr.. Na druhém místě žebříčku je napínavé dobrodružné drama Trosečník (233,63 milionů dolarů v USA a 24,72 milionů Kč v ČR/302 593 diváků), v hlavních rolích držitel Oskara Tom Hanks (Philadelphia, Forrest Gump). Tom Hanks získal za roli ve filmu Cast Away Zlatý Glóbus. Je to přesvědčivý příběh o lidské vytrvalosti, s níž někdejší ředitel kurýrní společnosti FedEx (Tom Hanks) musí sám sebe fyzicky i emocionálně změnit, aby přežil ztroskotání na opuštěném ostrově. Na pravdivém příběhu se zakládá drama Ten nejlepší ( 48,81 milionů dolarů v USA), které vypráví o Charlesu Barhearovi, prvním Afro-američanovi, jenž dosáhl hodnosti velitele potápěčských sborů v americkém námořnictvu. Cuba Gooding (Chill Factor) v roli Brasheara a Robert DeNiro (Casino, Ronin) jako Billy Sunday, náladový námořní velitel, který zpočátku maří Charlesovy pokusy o postup v hodnosti, později ale mladého odhodlaného muže podporuje, a ten postupně začíná s nepřízní osudu bojovat. Podle velmi populární série videoher Hironobu Sakaguchiho vznikl film Final Fantasy: Esence života (32,13 milionů dolarů v USA, 6,2 milionu Kč v ČR/78 207 diváků) je zásadním průlomem v počítačové animaci. S obsazením lidskými postavami vytvořenými pouze počítačem vznikla jedna z nejpůsobivějších detailních a živých animací, které se dosud objevily na stříbrném plátně.

Mezi Sobotními premiérami najdete: Bratrstvo vlků – Hon na bestii (10,89 milionů dolarů v USA, 3,18 milionů Kč v ČR/8781 diváků), výpravný francouzský historický horor je jedním z nejdražších francouzských snímků posledních let a vypráví známou pověst o záhadné bestii. Další sobotní premiérou je český thriller Perníková věž (9,85 milionu Kč v ČR,/126 680 diváků). Novocaine (2,3 milionů dolarů v USA) nepředvídatelná kriminální komedie, v jejíž hlavních rolích se objeví Steve Martina a Helen Bonham Carterová. Steve Martin vystupuje jako úspěšný dentista Frank Sangster, jehož zajištěná existence je převrácena naruby, když jej svůdná nová pacientka zatáhne do zpustlého podsvětí plného sexu, drog a vražd. Sobotní premiéry zakončí britské kriminální drama Krupiér.

Páteční premiéry zahájí Vzhůru nohama (10,42 milionů dolarů v USA), kriminální komedie, v hlavních rolích Monica Potterová (Con Air, A Cool Dry Place, Patch Adams) a Freddie Prince Jr. (Wing Commander, Down To You, Boys And Girls). Horor Ve stínu upíra, oživuje na scéně legendu Maxe Schrecka (upíra z klasického filmu Nosferatu z roku 1922) s obsazením Johna Malkoviche a Willema Dafoe. Za zmínku stojí Requiem za sen, šokující příběh o lidech, kteří se nemohou zbavit závislosti na drogách s Ellen Burstynovou a držitelkou Oskara Jennifer Connellyovou.

Seriály
V únoru začíná druhá série velmi úspěšného seriálu z originální produkce HBO Odpočívej v pokoji, vítěze Zlatého glóbu (Nejlepší televizní seriál - drama, a nejlepší výkon ve vedlejší ženské roli v seriálu, miniseriálu a filmu pro televizi - Rachel Griffithsová). Premiéra každého dílu bude uvedena vždy ve čtvrtek od 22:00 hod. Další 2 reprízy budou do vysílání zařazeny v sobotu a následující úterý ve večerních hodinách.

Speciály
V únoru je pro diváky HBO připraven záznam z koncertu Party in the Park, který se konal v červenci 2002 v londýnksém Hyde Parku. Během koncertu vystoupí řada populárních osobností jakými jsou např. Enrique Iglesias, Shakira, Bryan Adams, Sophie Ellis Bextorová, The Lighthouse Family, Shaggy, Blue ad.

Filmy v původním znění s titulky
V únorovém programu na vás čekají každé pondělí od 20:00 hod. další filmy v původním znění s titulky: Fotr je lotr, Ed TV, 007 – Jeden svět nestačí a Gladiátor.

Klub HBO
Každé úterý se můžete stát členy HBO Klubu. První únorový HBO klub je věnován herečce Helen Huntové, která se představí ve filmech Po čem ženy touží a Pošli to dál. Další klubový večer se bude vztahovat k vášni pro zahrádkaření: Zamřížovaná zahrada a Bílá vdova. Třetí klub HBO je nabídka válečných dramat, kde uvidíte filmy Generál a Tábor tygrů. Poslední únorové úterý vás čeká klub s Penelope Cruzovou, která se představí ve filmech Chilli, sex a samba a Krása divokých koní.

Páteční večery od 20:00 hod. jsou již tradičně věnovány Pátečním posledním šancím, kde mají diváci možnost vidět některé z nejlepších filmů naposledy. V únorové nabídce na vás čekají: Dokonalá bouře, Pravidla moštárny, Maléry pana Šikuly a Hra snů.



Tento přehled připravila společnost HBO Česká republika, www.hbo.cz.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 2   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
12.01.2003 • Nova na satelit? – nemáme důvod! [ 9 ]
09.01.2003 • Fotbal na Galaxii sport – přehled TV přenosů na leden
08.01.2003 • Rok 2002 na satelitním orbitu [ 2 ]
22.12.2002 • NHL na Galaxii sport - přehled TV přenosů na leden [ 3 ]
19.12.2002 • UPC odpovídá – 12.část [ 49 ]
17.12.2002 • Hudební stanice VH1 bude v kabelových sítích UPC [ 4 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  ??? 

22.01.2003 19:04 • Juraj
Vieš o lepšej ponuke ?
 
 
  Můj příspěvek 

20.01.2003 00:55 • anonym
to se hbo moc nepredvadí.


 
 
Celkový počet komentářů: 2 / zobrazují se: 1 ... 2

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist