Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 04.05.2024 - 12:17:58   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Blejskni se jako hrdina televize Prima COOL

  Autor: PR Press TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 28.02.2011


V rámci připomenutí dvouletého výročí vysílání TV Prima COOL se mohou příznivci této stanice zúčastnit kreativního zápolení. Soutěž „BLEJSKNI SE JAKO COOL HRDINA“ začíná již v úterý 1. 3. 2011. Soutěžící mají za úkol vyfotit se tak, aby byli co nejpodobnější hrdinům ze seriálů a sitcomů, jež TV Prima COOL za dva roky odvysílala. Vyhlášení se uskuteční v den narozenin TV kanálu, tedy 1. 4. 2011. V porotě usednou mimo jiné moderátoři pořadu Re-Play Alžběta Trojanová a Mikoláš Tuček.


Soutěžení je jednoduché. Stačí se sám nebo ve skupině přátel předělat do podoby hrdinů z kteréhokoli seriálu nebo sitcomu, který TV Prima COOL od 1. 4. 2009 vysílala. Pak se vyfotit a snímek zaslat elektronickou cestou na webovou stránku www.prima-cool.cz. Důležité je, aby bylo možné postavy na fotografii snadno identifikovat jen na základě jejich podoby. Nápisy a textové informace nebudou brány v potaz. Šance na postoupení do užšího výběru a pochopitelně také na získání některé z výher lze zvýšit co nejzajímavějším a nejkreativnějším ztvárněním zadání.

Aby byly fotografie přijaty, musejí být kvalitní, orientovány na šířku a jejich velikost nesmí překročit 2 MB. Nebudou akceptovány příspěvky s nevhodným obsahem.

Soutěž je rozdělena do dvou kol. V prvním (od 1. 3. do 20. 3.) zasílají soutěžící elektronickou cestou příspěvky pomocí soutěžního formuláře umístěného na webové adrese www.prima-cool.cz . V čase od 21. 3. do 24. 3. vybere porota z došlých fotografií nejvýše dvacet, které postoupí do druhého kola. V tom už budou hlavními porotci návštěvníci facebookové stránky televizní stanice (http://www.facebook.com/#!/primacool?v=photos). Od 25. 3. do 30. 3. budou moci udělováním tzv. likeů rozhodnout, na kterém místě se jednotlivé fotografie umístí. K vyhlášení výsledků dojde 1. 4. na webové stránce www.prima-cool.cz.

Porota je složena ze zástupců FTV Prima, kteří se podílejí na přípravě vysílání a marketingových aktivitách TV Prima COOL, a zástupců pořadu Re-Play. Za TV Prima COOL usedne v porotě Silvie Šustrová (editorka seriálů FTV Prima), Pavel Kohout (senior manažer interaktivní komunikace), Ondřej Těšínský (editor webové komunikace). Předsedou poroty je Filip Sychra (PR koordinátor Prima COOL). Za COOL nováčka - pravidelný magazín o PC hrách Re-Play se rozhodování zúčastní další dva porotci Alžběta Trojanová a Mikoláš Tuček, moderátoři tohoto pořadu.

Šance získat některou z výher je poměrně velká. Připraveny jsou ceny složené z několika produktů. Mohou se na ně těšit nejen ti, kdo se umístí na prvních třech místech. Jsou totiž připraveny i extraceny: zvláštní cena Prima COOL a cena pořadu Re-Play.

Fotografie, kterou pomocí likeů návštěvníci facebookové stránky označí jako nejzdařilejší, vyhraje mimo jiné PC hru Piráti z Karibiku, předměty s námětem seriálu Simpsonovi, mezi kterými se nacházejí i náramkové hodinky, či různá DVD a CD. Soutěžící, kteří se umístí na druhém a třetím místě, získají tričko s námětem seriálu Simpsonovi a CD skupiny Wohnout. Ceny TV Prima COOL a pořadu Re-Play mají šanci získat příspěvky, které zaujmou porotu, a to bez ohledu na celkové umístění.

Cena TV Prima COOL představuje několik zajímavých předmětů souvisejících se seriálem Simsponovi – například otvírák a puzzle –, ale také DVD seriálu Hrdinové a CD skupiny Wohnout. Výhra, kterou udělí moderátoři magazínu Re-Play, je pak věrná obsahu tohoto nového pořadu: tři PC hry s názvy Crysis 2, Dragon Age 2 a Bulletstorm. Všichni, kdo postoupí do druhého kola, získají COOL frisbee.


Filip Sychra, PR koordinátor


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
01.03.2011 • Březnové premiéry na HBO Comedy a HBO OnDemand
28.02.2011 • AXN v březnu 2011
25.02.2011 • MTV přinese exkluzivně hudební videoklip Tanečnice od Moniky Bagárové
25.02.2011 • Březnové filmové lahůdky na Cinemaxu
25.02.2011 • Duelem Jablonce a Liberce pokračuje Gambrinus liga na Sport2
24.02.2011 • Jarní část Gambrinus ligy začíná už zítra na Nova Sport

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist