Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 04.05.2024 - 08:24:39   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Březnové premiéry na HBO Comedy a HBO OnDemand

  Autor: PR Press HBO/Redakce satCentrum , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 01.03.2011


Na HBO Comedy nás v březnu čekají komediální seriály S tebou je mi líp, Funny or Die uvádí... a Show Rickyho Gervaise, HBO OnDemand uvede americký seriál z produkce HBO líčící životy obyvatel New Orleans, postižených hurikánem Katrina - Treme a český film režisérky Alice Nellis vypráví o úskalích partnerství a rodičovství v současných Čechách Mamas & Papas.


HBO Comedy

S tebou je mi líp

Americký seriál úsměvně nahlíží do každodenního života jedné typické rodiny, tvořené třemi odlišnými páry. První dvojice - právnička Maddie a hotelový manažer Ben - spolu chodí už devět let. Oběma je něco přes třicet a soustřeďují se hlavně na vlastní kariéry... Hrdinčina mladší sestra Mia právě prožívá vášnivou známost, jež trvá přesně sedm a půl týdne. Vyvoleným volnomyšlenkářské Mii je muzikant Casey... Třetím párem jsou rodiče obou mladých žen, které už pětatřicet let pojí manželské pouto. Vicky a Joel však změnili své životní postoje a na stará kolena si chtějí maximálně užívat.

Premiéry: od úterý, 1. března, každé pondělí, úterý a středu, vždy ve 20:00 hod.


Funny or Die uvádí...

Absurdní show - vytvořená na základě populárních webových stránek FunnyOrDie.com a propojující televizi s internetem - nabízí groteskní výjevy od známých spisovatelů, herců i komiků. Všichni dostali volnou ruku k realizaci šokujících scének, jež karikují mumraj současné civilizace... Opilecká historie, politické hřiště, ospalé celebrity, bojující děti z vesmíru, zlomené srdce paviána, vražední stánkaři na chůdách, jednovaječná dvojčata v zrcadlovém sále - to jsou některé z témat, jež tato satirická mozaika nabízí.

Premiéry: od úterý, 1. března, každé pondělí, úterý a středu, vždy ve 22:00 hod. (některé začátky později - viz podrobné programy)


Show Rickyho Gervaise

Nový komediální seriál z produkce HBO pochází z dílny Rickyho Gervaise a Stephena Merchanta - autorů populárních seriálů Kancl a Komparz. Třináctidílnou animovanou skládanku inspirovaly nekonvenční úvahy jejich kolegy Karla Pilkingtona. Mezi probírané otázky patří podstata vynálezů dvacátého století, či nový návrh pro kontrolu populace. Tvůrci ukazují i vývoj filozofie v průběhu věků, uvažují o Karlově kulaté hlavě či o zásadách charity. Pravidelnou součástí pořadu je Opičí zpravodajství a čtení z Karlova deníku.

Premiéry prvních dvou dílů: úterý, 29. března a středa, 30. března ve 22:00 hod.



HBO OnDemand

Treme

Americký seriál z produkce HBO líčí životy obyvatel New Orleans, postižených v roce 2005 hurikánem Katrina. Soustřeďuje se na osudy hudebníků, kteří rekonstruují své poničené existence a pokoušejí se oživit zdevastované kulturní dědictví. Jedním z nich je trombonista Antoine Batiste (Wendell Pierce)... Autory vyprávění, v jehož vedlejších rolích účinkují skuteční obyvatelé postižených oblastí, jsou David Simon a Eric Overmyer. Název odkazuje na jednu z nejstarších čtvrtí New Orleans, která je důležitým centrem afro-americké a kreolské kultury. Vyprávění začíná tři měsíce po katastrofě, pilotní díl režírovala Agnieszka Hollandová.


Mamas & Papas

Český film režisérky Alice Nellis vypráví o úskalích partnerství a rodičovství v současných Čechách. Čtyři různorodé dvojice se potýkají s problémy kolem chtěných či nechtěných potomků. Veterinář Filip a jeho žena (Filip Čapka a Zuzana Čapková) si dítě přejí, z biologických důvodů ho ale nemohou počít. Dvojice ukrajinských imigrantů (Natalia Volková a Ivan Shvedoff) si další přírůstek do rodiny nemůže dovolit z finančních důvodů. Jiný problém řeší mladá herečka Tereza a její partner (Martha Issová a Michal Čapka): zatímco on by dítě uvítal, ona volí potrat. Další klíčovou postavou je lékařka Irena (Zuzana Bydžovská), jež ztratí dceru při silniční havárii…


Placený filmový kanál HBO Comedy vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách UPC Direct, DIGI TV a Magio TV na satelitech Thor/Intelsat 10-02 na pozici 0,8/1,0 st. západně a Amos 3 na pozici 4,0 st. západně. Placená nabídka HBO OnDemand je dostupná v digitálních kabelových sítích v ČR a SR. Oficiální stránka HBO: www.hbo.cz.

Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse a Premiéry všech dabovaných kanálů - HBO (a HBO HD), HBO2, HBO Comedy i HBO Digital si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV Download.


S využitím programových tipů Pavly Brožkové, PR & Marketing Coordinator - HBO Czech Republic, připravila redakce satCentrum, 1. 3. 2011


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
28.02.2011 • Blejskni se jako hrdina televize Prima COOL
28.02.2011 • AXN v březnu 2011
25.02.2011 • MTV přinese exkluzivně hudební videoklip Tanečnice od Moniky Bagárové
25.02.2011 • Březnové filmové lahůdky na Cinemaxu
25.02.2011 • Duelem Jablonce a Liberce pokračuje Gambrinus liga na Sport2
24.02.2011 • Jarní část Gambrinus ligy začíná už zítra na Nova Sport

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist