Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 04.05.2024 - 02:19:18   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

AXN v dubnu 2011

  Autor: PR Press HBO/Redakce satCentrum , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 30.03.2011


Tematický kanál akčních filmů a seriálů uvede v dubnu další sérii populárního kriminálního seriálu Myšlenky zločince VI. a čerstvé pokračování Myšlenky zločince: Chování podezřelých, a další seriály Cena za lidskost, Změna je život II. a Čarodějky ze země OZ. Dále se můžeme těšit na filmy Sedm let v Tibetu, Gothika, Krásná mimozemšťanka a Detektivové z Hollywoodu.


Seriály

Myšlenky zločince: Chování podezřelých

Čerstvé pokračování populárního kriminálního seriálu sleduje dobrodružství nového týmu BAU, který se objevil už v páté řadě. Skupinu vyšetřovatelů FBI vede zvláštní agent Sam Cooper (v podání uznávaného herce a oscarového laureáta Foresta Whitakera). Jeho zkušený tým věří ve své poslání dostat nejnebezpečnější zločince v zemi před soud. Cooper je rozený šéf, který kvůli svému přesvědčení opakovaně riskuje vlastní kariéru. Při práci se vyhýbá politickým tlakům i překážkám od byrokratické mašinérie.

Uvedení: od středy, 6. dubna, každou středu ve 22:00 hod.


Myšlenky zločince VI.

Mimořádně úspěšný seriál vypráví o práci elitního týmu FBI, jenž vytváří profily zločinců. Na základě analýzy jejich myšlení se snaží předvídat jejich další postup, než znovu udeří. Každý člen jednotky BAU vytváří vlastní expertízy, v nichž se snaží analyzovat motivace útočníků. V nové řadě sériový vrah, zvaný Princ temnoty, pokračuje ve svém vražedném řádění po celé Kalifornii. Tým expertů maniaka pronásleduje, aby zachránil dceru detektiva Spicera. Musí se však vyrovnat s odchodem JJ, přeložené do jiného oddělení.

Uvedení: pondělí, 11. a 18. dubna, ve 21:00 hod. (vždy dvě epizody)


Cena za lidskost

Remake seriálu z produkce BBC, uvedený pár týdnů po jeho americké premiéře, se z neobvyklého úhlu zabývá problematikou lidské identity. Jeho hlavními postavami je trojlístek spolubydlících: jeden je upír, druhý vlkodlak a třetí duch. Vyprávění na hraně hororu a romantiky jejich očima sleduje, jaká je cena za lidskost. Aidan, Josh a Sally zjišťují, že jejich osudy jsou horší než smrt. Zároveň však odhalí, že život i život po životě nabízí víc, než si normální lidé dokáží představit.

Uvedení: od úterý, 12. dubna, každé úterý ve 22:00 hod.


Změna je život II.

Patnáctiletá Lux, jež střídá své pobyty v pěstounských rodinách, se rozhodne vzít svůj osud do vlastních rukou. Díky právnickému chaosu najde svého biologického otce, třicátníka Nate "Baze" Bazileho. Objeví i svou skutečnou matku Cate Cassidyovou, jež je hvězdou místního rádia. Soudce svěří dívku jejím skutečným rodičům, místo aby jí pomohl získat rovnoprávné postavení... V nové řadě populárního seriálu navštíví Cate a Baze dívčinu školu. Zjistí, že Lux propadá, a snaží se ji přimět ke zlepšení prospěchu.

Uvedení: úterý, 19. dubna ve 21:05 a úterý, 26. dubna ve 21:00 hod.


Čarodějky ze země OZ

Dospělá Dorotka Galeové se stala úspěšnou autorkou dětských knížek a stěhuje se z Kansasu do současného New Yorku. Záhy zjistí, že obliba jejích knih souvisí s potlačenými vzpomínkami na dětství a že zázraky ze země Oz jsou skutečné. Poté, co se objeví zlá čarodějnice ze Západu, musí v sobě najít dostatek odvahy, aby ji zastavila... Postavu čaroděje ze země Oz ztvárnil v této čtyřdílné sérii Christopher Llyod. Trojnásobný laureát Ceny Emmy je divákům známý jako dr. Emmet Brown ze série Návrat do budoucnosti.

Uvedení: neděle, 24. dubna a pondělí, 25. dubna ve 21:00 hod. (vždy dvě epizody)



Filmy

Sedm let v Tibetu

Adaptace autobiografické knihy rakouského horolezce Heinricha Harrera, v jejíž hlavní roli se uplatnil Brad Pitt. Příběh sebevědomého individualisty začíná v předvečer druhé světové války, kdy Harrerova expedice míří do Himalájí. Expedici na horu Nanga Parbat však provází nepřízeň počasí a další nečekané komplikace. Ty hrdinu donutí hrdinu zůstat v Tibetu mnohem déle. Režii měl Jean-Jacques Annaud, který dobrodružství s politickým podtextem obestřel exotickou krajinomalbou.

Uvedení: pátek, 1. dubna ve 21:00 hod.


Gothika

Racionálně založená psychiatrička Miranda Greyová (Halle Berryová) se setká s fantómem dívky, která před jejíma očima náhle vzplane. Vzápětí se octne ve vězení kvůli brutální vraždě vlastního manžela a čelí strašidelným atakům. Právě ty ji však přivedou k pochopení krvavých zločinů i k odhalení jejich skutečných strůjců... Americký duchařský horor z roku 2003 natočil Mathieu Kassovitz, který má na svém kontě thriller Purpurové řeky.

Uvedení: pátek, 15. dubna ve 21:00 hod.


Krásná mimozemšťanka

Nesmělý a roztržitý vědec vyšle signál, který náhodu doputuje do cizí galaxie. Díky němu přistane na Zemi létající talíř s půvabnou mimozemšťankou (hraje ji Kim Basingerová). Pohledná vyslankyně, vybavená univerzální encyklopedií, se za doktora Millse provdá. Když zjistí, že její nové útočiště má být zničeno, postaví se na stranu ohrožených pozemšťanů a začne jim pomáhat... Americkou sci-fi komedii z roku 1989 režíroval Richard Benjamin.

Uvedení: pátek, 22. dubna ve 21:00 hod.


Detektivové z Hollywoodu

Netradičně pojatá kriminální komedie vypráví o dvojici kalifornských kriminalistů, pověřených vyšetřováním brutální vraždy. Zatímco starší Joe Gavillan (Harrison Ford) je otrlý veterán s rozháraným soukromím, jeho mladší parťák K.C. Calden (Josh Hartnett) nebere svou práci jako konečnou stanici. Kromě ní působí jako soukromý učitel jógy a sní o vlastní herecké kariéře... Film v režii Rona Sheldona se prolíná s ironickým průhledem do hollywoodského zákulisí.

Uvedení: pátek, 29. dubna ve 21:00 hod.



Oficiální stránka AXN: www.axn.cz.

Placený tematický kanál AXN vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách CS Link, UPC Direct, DIGI TV a Magio TV na satelitech Astra 3B na orbitální pozici 23,5 st. východně, Thor/Intelsat 10-02 na pozici 0,8/1,0 st. západně a Amos 3 na pozici 4,0 st. západně.

Úplné měsíční programové přehledy programů AXN, AXN Sci-Fi a také AXN Crime včetně popisů (synopsí) si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV Download.


Podle podkladů Pavly Brožkové, PR HBO Czech Republic, připravila redakce satCentrum, 30. 3. 2011



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
31.03.2011 • Exkluzivní televizní premiéra úspěšné komedie Zdeňka Trošky, Doktor od jezera hrochů na Film+
31.03.2011 • Dubnové premiéry na HBO Comedy a HBO OnDemand
29.03.2011 • Pervyj Informacionnyj Kavkazskij nepřetržitě z družice Hot Bird
28.03.2011 • Dubnové filmové lahůdky na Cinemaxu
27.03.2011 • ETB1 bude od 12. 4. 2011 zakódována
25.03.2011 • Dubai World Cup na Nova Sport

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist